Jump to content

Moto Zajednica

Sretenje sa Nobelovcima - Kragujevac 15.02.2025.

Recommended Posts

• Drug član, 587 postova
  • Motocikl: Suzuki Vstrom 650
Dobro jutro svima, mi sinoć stigli iz Kragujevca, malo odmora pa ajd' da sastavim video, sa'će Niš 
Do tada, pozd.. tj. pumpaj! 

Ah, taj si. Gledao sam tvoje snimke na YouTube i pitao se da li je neko sa foruma.
Samo nastavi.
  • Sviđa mi se 2
  • Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 502 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand

Ovde je moj uradak da se još malo podsećamo kako je veličanstveno bilo dok se već psihički, fizički i organizaciono pripremamo za sledeću akciju. 

Moto defile koji su nam priredili je realno bio omaž našim dosadašnjim učešćima u studentskim akcijama i studenti nas kapiraju kao svoje. Neopisivo sam ponosan što sam deo zajednice koja je postigla tako nešto. Prelep je osećaj biti na pravoj strani istorije. 

Jedva čekam sledeću akciju! 🙏❤️🏍️🛵⛽⛽⛽⛽

• Sviđa mi se 15
  • Podržavam 1

• Drug član, 1170 postova
  • Motocikl: BMW F800GS Adventure
21 hours ago, severian said:

To je servisna info grupa, ako mislimo na istu (?), koja je super ispala u toku i pre same vožnje. Vožnja je gotova => njena istorijska uloga u našim životima je gotova :)

Ako i *kada* studenti kažu da im trebamo u NiŠ, povampiriće se za tu vožnju u istom pojavnom obliku -> samo servisne info, bez šuma (a sve ideje i razrada ovde, na forumu). Ako nema vožnje, nema ni grupe,,,

da mislimo na istu grupu! Odlicno osmisljeno! Da se zove drugacije, sluzila bi i u buduce! Ovako sentimentanci kako hoce a ja je brisem, i pravim mesta za novu: n.p.r. NIš!!!

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 114 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer

Ne znam da li je neko već spomenuo ali nije teško ni ponovo to da uradimo: Hoću da pohvalim sve moto redare koji su uradili odličan posao u toku defilea. Svaka čast ljudi, leteli ste kao pčele i obezbedjivali čitavu kolonu! Hvala vam

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 6
  • Podržavam 3

• Drug član, 1072 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008.
1 hour ago, 3OPAH said:

da mislimo na istu grupu! Odlicno osmisljeno! Da se zove drugacije, sluzila bi i u buduce! Ovako sentimentanci kako hoce a ja je brisem, i pravim mesta za novu: n.p.r. NIš!!!

Ma nemojte da pomislite da izlazite, ko će posle da nahvata sve ljude da ulaze u novu grupu

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Integrisan, 8551 postova
Pre sat vremena, marcos je napisao:

Ne znam da li je neko već spomenuo ali nije teško ni ponovo to da uradimo: Hoću da pohvalim sve moto redare koji su uradili odličan posao u toku defilea. Svaka čast ljudi, leteli ste kao pčele i obezbedjivali čitavu kolonu! Hvala vam

Hvala ti što si primetio, redari su uradili veliki posao, u prilično komplikovanoj vožnji (zbog uslova na putu, bilo je izazova svake moguće vrste). 

Najveći deo vožnje protekao je u temp -1 do +1, tako da veliko bravo i svim učesnicima. 

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 3
  • Podržavam 2

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J91
Hvala ti što si primetio, redari su uradili veliki posao, u prilično komplikovanoj vožnji (zbog uslova na putu, bilo je izazova svake moguće vrste). 

Najveći deo vožnje protekao je u temp -1 do +1, tako da veliko bravo i svim učesnicima. 
Bez da se ljute ostali,
ja bi ipak izdvojio @Hacky ,
bio je primetan po belom zeki,
a neprimetan u prolasku uz kolonu,
a bilo ga je svuda gde je trebalo !

Sa obzirom na uslove na granici održivosti vožnje,
bilo je hrabro upustiti se i u organizaciju i u učestvovanje

Sent from my SM-S721B using Tapatalk

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 3073 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Kad pomenuste redare setih se...

Da li ste primetili kako ova deca redari lako održavaju red, kako ih svojeglavci lepo slušaju, kako je i red. Niko se ne pravi pametan da se gura pored redara, da iskače na put. Deca samo rašire ruke i svi staju. Gotovo mi je to neobjašnjivo, a mnogo govori o poštovanju te dece.

• Sviđa mi se 17
  • Podržavam 5

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

@BoxX hvala na lepim rečima, ali nema potrebe na izdvajanju bilo koga. Ovo je bila vožnja svih nas, od ideje do realizacije i na kraju krajeva svi smo vozili pod istim uslovima.

Ono što je važno je da smo svi stigli tamo gde treba, a to je da podržimo naše studente i opet ćemo dokle god bude trebalo i dokle god nas budu hteli.

Pumpamo dalje! :moto3::jee3:

Promenio član Hacky
  • Sviđa mi se 9

• Drug član, 841 postova
  • Motocikl: MT-09 Tracer

Ovu godinu će definitivno obeležiti reči "student" i "pumpaj" pa mislim da bi ponuda emotikona pored mnogih "aktivnosti".......  :tras2:  :grr: :Bandolero:  :dilema: :strikanje: trebala što pre da se obogati emotikonom za "pumpanje" s obzirom na to da imamo čak i emotikon za nazadnjake u Mitrovici... :dupe:

Pored emotikona klasičnog pumpanja mogli bi imati i jedan pravi bajkerski....:rolleyes:

Pumpajbajker.gif.5c20fe0908e4791db0c4592fd9dc39cd.gif

Promenio član ZoraNS
  • Sviđa mi se 6
  • Haha 5
  • Zbunjen 1

• Drug član, 1329 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
Kad pomenuste redare setih se...

Da li ste primetili kako ova deca redari lako održavaju red, kako ih svojeglavci lepo slušaju, kako je i red. Niko se ne pravi pametan da se gura pored redara, da iskače na put. Deca samo rašire ruke i svi staju. Gotovo mi je to neobjašnjivo, a mnogo govori o poštovanju te dece.
Ovo me podseti na priču sa Autokomande, išao kolega da vidi svoje seljake, traktoriste iz Kovina ili tako nešto, nađe se on tamo s njim i kaže mu nešto tipa ajde da se prošetamo, ovaj odgovara ne, ja stojim ovde. Zašto? Meni je Student tako rekao! :-)

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

• Sviđa mi se 12
  • Haha 3

• Drug član, 1170 postova
  • Motocikl: BMW F800GS Adventure
On 2/18/2025 at 9:10 AM, Forsberg said:

Ma nemojte da pomislite da izlazite, ko će posle da nahvata sve ljude da ulaze u novu grupu

o.k. to je moje pitanje: "menjajte ime grupe i prilagodite je za buduce akcije, ili,.."

ko sto rekoh.

25 minutes ago, 3OPAH said:

o.k. to je moje pitanje: "menjajte ime grupe i prilagodite je za buduce akcije, ili,.."

ko sto rekoh.

Kako se zove grupa sada?

Edit: možda ne pričamo o istoj grupi, ja mislim na ovu sa nešto preko 1000 članova
https://invite.viber.com/?g2=AQBfYEp%2Bsa2KZlQsZjNUg33JEYI7EU%2BrtcE%2B1Ng9HNpgmcbGbq9MKK6O%2BLOwDrEY

Zoran priča o servisnoj grupi, sa informacijama o samoj vožnji. Sa oko 600 članova u toku vožnje. Tu nema nikakve rasprave, već se ista vodi ovde. Gde je vrv bolje strukturirano pratiti istu. Doduše, to je samo lični utisak. Htedoh da je obrišem posle vožnje, nisam našao kako! 🤣

Ovo drugo je grupa koja je postavljena u startu na 4-5 tema na forumu, ovako kao sto si ti provukao :), a onda je otišla u smeru svog organizovanja posebno. Što je skroz ok, do izvora može da vodi i više putića, to je uvek posledica masovnosti i različitih senzibiliteta. Samo gurati. 

Jedino ne treba da se sramotimo pred studentima, sve drugo samo cepaj! 

Nadam se da je jasnije oko grupa, ebale nas razne grupe 🤣, što je najgore, vrv nije 🤣

• Podržavam 1

A ja sam više u fazonu da ostane ova od 1000 ljudi i da se tu šalju sva obaveštenja, jer ima više ljudi. Koga smara, lako će da mutira, ali neće doći do razvodnjavanja informacija po grupama. Npr, ako je neko u ovoj servisnoj grupi od 600 ljudi, a nije u onoj sa 1000, taj neće imati pojma za ideju sa tablicama :) 

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 111 postova
  • Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK
pre 30 minuta, severian je napisao:

nisam našao kako

Možda i ne moraš ali ako se ipak odlučiš za to:

Тренутно не постоји начин да се затвори заједница; међутим, суперадмини имају следеће опције:

- Забраните или уклоните све чланове заједнице ручно

-Деградирајте све друге администраторе и суперадмине и искључите могућност чланова да шаљу поруку како бисте били сигурни да нико други не може да користи заједницу.

- Онемогућите везу за позив тако да нови чланови не могу да се придруже заједници

-Ручно избришите све поруке (савет: користите Delete all from user) да бисте избрисали историју ћаскања

• Hvala 1

Pre sat vremena, Forsberg je napisao:

A ja sam više u fazonu da ostane ova od 1000 ljudi i da se tu šalju sva obaveštenja

Ja sam jedino u fazonu da se ne blamiramo pred studentima i kontaktiramo ih u jedno 10 kolona... što se već redovno događa. No, u suštini, jedino bitno je dovesti što više ljudi na protest i ako je više kolona realnost, kul. Rekoh, do izvora može da vodi i N putića.

@Peppermint hvala!

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• Nemanja Stojanović, 1470 postova
  • Motocikl: CF RedBull 450 MT
3 hours ago, Forsberg said:

A ja sam više u fazonu da ostane ova od 1000 ljudi i da se tu šalju sva obaveštenja, jer ima više ljudi. Koga smara, lako će da mutira, ali neće doći do razvodnjavanja informacija po grupama. Npr, ako je neko u ovoj servisnoj grupi od 600 ljudi, a nije u onoj sa 1000, taj neće imati pojma za ideju sa tablicama :) 

Ali upravo i cela priča oko merchandisea je razvodnjavanje informacija.

Tema za tablice bi bila idealna za forum, lakše se prati i organizuje u tom formatu nego na viber grupi.

Preglednije je, ne meša se sa drugim temama, lako se nađe i ostaje tu bez da mora da se "skroluje" do prethodnog spominjanja.

Na kraju krajeva svi vi koji čitate ovo umete da koristite forum i razumete o čemu pričam.

Na primer sve šta je kačeno od fotografija sa bilo koje prethodne vožnje je sad posao naći u grupi, a na forumu je jedna vožnja jedna tema.

Kao što i treba i zaslužuju da budu.

Ova "servisna" služi samo za informacije kada da se bude gde, plan rute i u toku vožnje "stigli smo tu" itd, za "žive" informacije koje je nemoguće pratiti preko foruma.

To je i bio jedini cilj otvaranja te grupe.

Te informacije neće biti bitne kad se vožnja završi i mogu da padnu u zaborav provalije zvane viber.

Treba koristiti prave vidove komunikacije za prave informacije.

A za studente treba nastupati jedinstveno.

Oni su i ovako u haosu oko organizacije, ne treba mi da im unosimo dodatnu konfuziju.

Hajde da se izdogovaramo mi svi "bajkeri" međusobno ko želi gde da ide, kada i kako, pa da im iste informacije serviramo :) 

Promenio član Skittles
  • Sviđa mi se 4
  • Podržavam 6

1 hour ago, Skittles said:

Na primer sve šta je kačeno od fotografija sa bilo koje prethodne vožnje je sad posao naći u grupi, a na forumu je jedna vožnja jedna tema.

Ovo je i meni palo na pamet kao minus jedne grupe :) 

Nisam skapirao da imamo studente u ovoj velikoj grupi, to mi menja percepciju. 

N1INFO.RS

Biljana Laketić i Aleksandra Koprivica su, sa još petoro svojih kolega...

Koliko ljubavi, koja preliva! Sto godina sam nabio u dupe i jos me oduševljavaju, pogađaju ovakve stvari. I dalje istim intenzitetom... 

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja