makins 1 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Devojka koja najavljuje se nešto prehladila, pa ako neko ima zamenu,... :D Neko će morati da obrije noge!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Služimo narodu(bajkerskom)! ;D JBT ima da castim, prvi put vidim fotku na netu koji si ti postavio... JEEEEEEEEEEEEE... Nisi dobro fotografisao, Honda ti je u senci crvene WildDukine RR azdaje marka Skodilak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ej, nastavite li da offujete nazvaću vas ZABAVLJAČI :D :D Bolje razmislite gde da nabavimo pikado ili table za putokaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 20, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan mozda je za putokaz najbolje rasporediti 2-3 automobila na nekom rastojanju na kojima bi sa unutrasnje strane stakla bilo odstampano moto berza i strelica koja pokazuje pravac.... takodje bi bilo lepo i napraviti graficki prikaz ako neko to moze da uradi.... za pikado nemam ideju ali mislim da bi odradio posao i obican ipak je to vise fora nego ne znam kako pravi turnir..... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog krupnog plana A evo i plana na netu: http://www.ns-info.plus.co.yu/plan/mapa1.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 20, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo probao ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 20, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da rezimiramo, Moto berza 2. po redu ce se odrzati 15.03.2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 20, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da rezimiramo, Moto berza 2. po redu ce se odrzati 15.03.2009. Dolazim... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za grafike, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za grafike, Da budemo iskreni ja bih pohvalio samo onu drugu. DzOkS je to uradio mnooogo bolje od mene. Ja mogu dobiti eventualno prelaznu ocenu samo za trud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se ceni kvalitet, ali bi i tvoja pomogla nekom putniku namerniku. Imamo dve efikasne grafike, a jedna je izvanredna. Pisao sam Nikolicu za držače, čekamo odgovor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atis 0 Napisano Februar 20, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pojasnjenju lokacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako su pohvale upucene meni onda nema na cemu, eto svi mi bi voleli da bude sto vise izlagaca i posetilaca na Nasoj moto berzi ako treba uradicemo jos bolju skicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Svi koji su videli sta imam u ponudi u "oglasima" mogu da racunaju da cu biti na ovoj moto berzi i doneti sto vise mogu. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_user&userid=5628&Itemid=62 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan U koliko sati to pocinje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prethodna je počela oko 9 sati, verujem da će i ova tako, a biće objavljeno na vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan I dalje nudim obican pikado! I dalje tvrdim da nemate sanse ako ja budem bacao! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uzećemu ponudu u obzir, ali onda ti ne smeš igrati - sukob interesa :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 22, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ja se prijavljujem na pikado..... nemate sanse.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje nudim obican pikado! I dalje tvrdim da nemate sanse ako ja budem bacao! ;D Ali da bacaš desnom rukom, kao sav normalan svet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Inače i ja se prijavljujem na pikado..... nema sanse.... da išta pogodim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan I dalje nudim obican pikado! I dalje tvrdim da nemate sanse ako ja budem bacao! ;D Ali da bacaš desnom rukom, kao sav normalan svet. Desnom bacaju devojcice,to je takozvani zenski pikado. ;D Bacacemo muski,levom! ;D U tom slucaju svi posmatraci moraju imati kacige na glavama,zbog sigurnosti. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Februar 22, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam obican pikado ali kako se razmecete sa preciznocu zbog sigurnosti svih ucesnika berze bolje da o'ma odustanemo od istog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi trebalo da igramo igru " pogodi bližnjeg svog" !!! Onda ćemo sigurno biti precizni!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koga gadjamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...