jamana 43 Napisano Jul 17, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da dolazim,makar sekire padale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Jul 18, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan VIDIMO SEEEEE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jul 19, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan bilo lepo dosla stra ekipa...malo price druzenja itd.. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Avgust 10, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan 16.08. treca nedelja u mesecu da li ce biti berza....ja sam u crnoj gori na moru odmah njavljujem da necu moci da dodjem... cujte se izmedju sebe pa cisto da se ne prekida sa tradicijom... pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan MOTO BERZA NOVI SAD će se odrzati 27.09. tj. četvrte nedelje Septembra radi usklađivanja sa terminima ostalih događaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro al' javi i ako se nesto promeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Javite drugarima,klincima iz komsiluka,moto klubovima i svima ostalima koji vole motore a nisu na ovom forumu pa nemaju odakle da cuju.Stvarno bi bilo lepo da te berza zazivi. Ako imate opreme koju ne koristite ili vam je mala,delova za motor koji vam prave guzvu u garazi donesite. Niste vas ne kosta a mozda nekom bas to treba a i mozete zaraditi koju kintu! Ako prodajete motor doterajte ga,parkirajte ispred i nakacite papiric "Na prodaju"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću obavestiti drugare iz moto kluba. Dejane da li dolaziš? Treba mi par stvari,a želeo bih od tebe da kupim jer si od početka sa nama u ovoj priči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Septembar 21, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Bicu na berzi... danas sam se cuo sa Dukom...licno sam poslao preko 40 poruka sa Mob-a svim ljudima u N.S.-u koje znam... od vecine sam dobio potvrdan odgovor...Duka je rekao da je ova beza izmestena za 4. Nedelju iz opravdanih razloga... trebalo bi da se vidi kako ce sve da funkcionise sada pred ktraj sezone mislim da je sada pravo vreme da se omasovi ista... jedino sto se desiloje sto se formirala i druga berza u Bgd koja je dobila termin u SKC-u i to 3. nedelja u mesecu... Treba videti da li N.S.berza ostaje kao 3. Nedel;ja u Mesecu ili ce da promeni termin za 2. ili 4. nedelju... to treba izdefinisati da bi se lhjudi sto pre navikli na jedan dan u mesecu i da tano znaju koji je to dan... sto se opreme tice ovo mi je sada preostalo i sa time cu doci na berzu...+jos dve vrste pojasa i topli vrat tj grejac vrata... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_user&userid=276&Itemid=62 naravno cene koje su gore za odredjene artikle bice korigovane bas zato da se ljudi privuku na snizenju ce biti Slemic,tegovi za rucice,kamasne,ranac,tank-padovi... toliko od mene Pozdrav 064/11-47-001 063/220-105 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Septembar 23, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se cuo sa Srdjanom Fiva d.o.o. zainteresovan je da izlozi svoj asortiman robe koji uvozi...za sada je ostalo da ga ja uputim u detalje...videcemo necu nista da pricam unapred...Raja iz Mladenovca nece da dodje ali to je sto je niko se ne moze naterati na nesto sto ga trenutno mozda ne zadovoljava... Pozdrav... Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Septembar 27, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam krenuo iz Bgd...vidimo se... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10062 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 1048 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan ...i videli se,nešto i pazarili...pozdrav "Apostolima" moram pohvaliti majice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Septembar 27, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan da i videli se...tacno je pala je i neka trgovina...mada sam malo neprijatno iznenadjen nedolaskom nijednog od Novosadskih izlagaca...mada su se neki javili da su opravdano odsutni... bilo je i novih ljudi jedino da ne pomisle da je to sve od izlagaca pa da se smore za iduci mesec pa da ne dodju... kako sam i obecao posle berze smo svratili do kafic Lejdisica... Pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I što se mene tiče berza je uspela.Kupio rukavice,video gomilu poznatih ljudi,popio pivo (ne ono Cirkusovo za 120din ),posle otišao do Ladiesica.....ah da,umalo da zaboravim,fatao me pandur skuteraš.....šta ćeš bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10062 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1048 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan A jel te nafato? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma jeste kreten.Zamalo da se izderem na njega,već sam krenuo,ali...sreća Duka je bio tu Ma šta mi može,registrovan motor,imam A,puna oprema kao i uvek... Čudno je bilo kako me je na'vatao.Stojimo na semaforu na crveno i on doleće iza nas i dere se "Daj dozvolu" (citirao sam).Reko' "Sad?" Kaže on "Da".Reko' "Prijatelju jesi li ti ozbiljan?" Kaže on "Da"."Ma majstore stojimo na crvenom,ajde da prođemo raskrsnicu pa ću ti dati dozvolu?" Kaže on "Ajd?".Kasnije je priznao da je u stvari samo hteo da vidi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Septembar 28, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Istinu zboris ja sam bio svedok u kolima iza...mozda je hteo da se cenka da ga mozda kupi i slicno... ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, izgleda da se policajcu toliko svideo Cickov motor da je hteo da nas legitimise na sred puta (u srednjoj traci ispred semafora :-D ) Malo je falilo da meni ni ne pogleda dokumenta hehehe, izgleda ne voli Vespe ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10062 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1048 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Eto a posle se ljute kada im kažeš da o njima nema ni jedan vic...sve živa istina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Septembar 30, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan zamolio bih duku da sa prisutnima vidi da li ce stalni termin odrzavanja novosadske berze ostati 3. nedelja ili ce se pomeriti za termin 2. ili 4. nedelja u mesecu. razlog za to je sto je u Bgd nenamerno-kazem to jer je to bio jedini slobodan termin-napravljena II Berza Moto Opreme koja ce se odrzavati u terminu 3. nedelja u mesecu. samim tim je doslo ponavljam do nenamernog poklapanja dve berze.. posto sam ja iz Bgd ja cu biti prisutan u tom terminu na Bgd berzi sto ne znaci da necu dolaziti na novosadsku u istom terminu samo ne tako cesto kao do sada. ne bih zeleo da se desi da kao sto je bilo na poslednjoj da se niko od novosadskih prodavaca ne pojavi a da ne dodjem ni ja pa da se berza zbog toga otkazuje.. Duka vidi razloge zasto se Pegaz Marko i Moto box ne pojavljuju i jos neki ljudi koji su pre dolazili a iz novoga sada su... Pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 10, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam shvatio Oktobarska berza u Novom Sadu nece biti odrzana...molim organizatore da obrazlozi i potvrde istu da ljudi imaju bar nekakvu informaciju o cemu se radi i kada ce se ista odrzati.... pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Octobar 10, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Oktobarska Moto berza se neće održati jer organizatori nemaju vremena, ili nema dovoljno organizatora koji imaju vremena Pretpostavka je da dok ima drugih dešavanja berza ne može raditi dovoljnim kapacitetom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 15, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan posto sam postavio pitanje zasto na berzu ne dolaze prodavci iz NS-a polako dobijam odgovor... Prodavci iz NS-a konkretno Pegaz koji je dolazio na berzu u pocetku poceo je da pravi nedeljne zurke ili kako je u nemackoj to popularno vikend snizenaj...na kojima poziva ljude da se druze bas u terminu kada se berza desava... da li je to slucajan termin ili dobar marketinski trik prosudite sami...ili se pak uplasio konkurencije na berzi pa se boji da ce izgubiti kupce opet prosudite sami... a ,mozda je jak kao i nemacki lanci tipa Louis i Polo koji imaju preko par hiljada artikala pa organizuju ovakva desavanja jednom u mesec dana a ne svake nedelje je oni ponude snizenje na 100-150 artikala od 3.000 a on mislim da nema svake nedelje novu kolicinu robe tako da mislim da i nije bas toliko jak da se takva zurka pravi svake nedelje... Ja sam uvek govorio i ponavljat cu pare kvare ljude...ne kazem da ja na berzu ne izlazim da bih zaradio ali idem i da se vidim sa ljudima i da razmenim neko iskustvo da nekome vratim pare ako mu nesto ne odgovara a kupio je kod mene i sl. Koliko got para budem ikada zaradio na moto opremi koju radim kao hobi...nikada necu reci ni za jednu berzu da je bezveze i da se tamo ne isplati ici... a mozda je i jedan od glavnih Pegazovih principa sto da ja idem na noge kupcima kada oni mogu da dodju kod mene... nista od ovoga ne bih napisao ali sam od par ljudi dobio informaciju da se o iz gore pomenute firme o berzi u N.S.-u govori kako je to glupo, kako to nema smisla itd. kome se ne svidja ne mora da dolazi i ako prica lose o berzi onda i ja mogu da izlozim svoje vidjenje ovde jer sam sa istim pricao o berzi u N.S.-u vise puta,cak je i dolazio u bgd na berzu i tamo smo pricali...i nista od ovoga mi tada nije rekao...ali Srbija je takva da se sve cuje pogotovu takve stvari koje se ne kazu u lice vec iza ledja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 622 Napisano Octobar 16, 2009 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan posto sam postavio pitanje zasto na berzu ne dolaze prodavci iz NS-a polako dobijam odgovor... Prodavci iz NS-a konkretno Pegaz koji je dolazio na berzu u pocetku poceo je da pravi nedeljne zurke ili kako je u nemackoj to popularno vikend snizenaj...na kojima poziva ljude da se druze bas u terminu kada se berza desava... da li je to slucajan termin ili dobar marketinski trik prosudite sami...ili se pak uplasio konkurencije na berzi pa se boji da ce izgubiti kupce opet prosudite sami... a ,mozda je jak kao i nemacki lanci tipa Louis i Polo koji imaju preko par hiljada artikala pa organizuju ovakva desavanja jednom u mesec dana a ne svake nedelje je oni ponude snizenje na 100-150 artikala od 3.000 a on mislim da nema svake nedelje novu kolicinu robe tako da mislim da i nije bas toliko jak da se takva zurka pravi svake nedelje... Ja sam uvek govorio i ponavljat cu pare kvare ljude...ne kazem da ja na berzu ne izlazim da bih zaradio ali idem i da se vidim sa ljudima i da razmenim neko iskustvo da nekome vratim pare ako mu nesto ne odgovara a kupio je kod mene i sl. Koliko got para budem ikada zaradio na moto opremi koju radim kao hobi...nikada necu reci ni za jednu berzu da je bezveze i da se tamo ne isplati ici... a mozda je i jedan od glavnih Pegazovih principa sto da ja idem na noge kupcima kada oni mogu da dodju kod mene... nista od ovoga ne bih napisao ali sam od par ljudi dobio informaciju da se o iz gore pomenute firme o berzi u N.S.-u govori kako je to glupo, kako to nema smisla itd. kome se ne svidja ne mora da dolazi i ako prica lose o berzi onda i ja mogu da izlozim svoje vidjenje ovde jer sam sa istim pricao o berzi u N.S.-u vise puta,cak je i dolazio u bgd na berzu i tamo smo pricali...i nista od ovoga mi tada nije rekao...ali Srbija je takva da se sve cuje pogotovu takve stvari koje se ne kazu u lice vec iza ledja... Pošto vidim da si nas prozvao moram da odgovorim. Ne znam što si nas očepio i ovde a i u jednoj drugoj temi kao i Srđu iz FIVE? Prvo, trebao si da to čuješ lično od nekoga iz PEGAZ-a pre nego što si ovde napisao. Ono što su ti preneli ili nisu dobro razumeli oni ili nisi dobro razumeo ti. Neću da mislim da postoji zla namera. Istina je sledeća: Moto berza je sasvim ok. Mi je totalno podržavamo. Ali na njoj nemamo interes da se pojavimo kao firma. Vrlo rado smo dolazili a i dolazićemo ako budemo sa nekim hteli da se vidimo. Ti si iz BG pa ti je to prilika da se sa ljudima vidiš, i mi kad odemo u BG se vidimo sa ljudima odande na sličnim okupljanjima. E sad, zašto nemamo interesa kao firma da se tamo pojavimo. Ti to možda ne znaš ali nama je to logistički pakao. Ako misliš da je to samo hop cup ajmo grdno se varaš. Mi moramo svu robu da popišemo, napišemo propratne papire, popakujemo, utovarimo, prevezemo, raspakujemo, p kad se berza završi zapakujemo šta je ostalo, prevezemo nazad, istovarimo, popišemo šta je ostalo, sravnimo, vratimo na mesto. I sve to van radnog vremena firme. Što nas radnike veoma obraduje. Pritom, moje lično mišljenje a u ovom slučaju i vlasnika (eto jednom i da se složimo ) da je smisao berze razmena opreme među motorašima i trgovina polovnom i neodgovarajućom opremom. Mada nemamo ništa protiv i da se pojavi neki trgovac ako ima interes. Mi smo zahvaljujući tome što su se ljudi izjasnili da bi šopingovali nedeljom i počeli da radimo nedeljom (čemu se mi radnici nimalo nismo obradovali), a popusti su sastavni deo rada prodavaca moto opremom u van sezoni. I u krajnjem slučaju služe osim da prodavci dođu do para i da kupci jeftinije nabave neki komad opreme. To su radili a i rade i drugi prodavci pa ne vidim zašto bi mi bili zbog toga prozvani, a rade i Louis i Polo i mnogi drugi veliki a mi želimo da učimo od onih koji su nešto postigli u ovoj branši. To što će se jedna nedelja poklopiti mi ne vidimo da može da predstavlja problem ni nama a ni berzi. Ko želi da dođe do nas, uvek može da stigne i na berzu i obrnuto. A nemoj da zaboraviš i to da smo imali situaciju da su organizatori zaboravili berzu da odjave a mi smo se pojavili sa punim autom robe. Ako misliš da mi je bilo drago da u nedelju koja mi je tada bila slobodna vucaram pun auto robe gore dole grdno se varaš. > > I tako... da li je to slucajan termin ili dobar marketinski trik prosudite sami...ili se pak uplasio konkurencije na berzi pa se boji da ce izgubiti kupce opet prosudite sami... a ,mozda je jak kao i nemacki lanci tipa Louis i Polo koji imaju preko par hiljada artikala pa organizuju ovakva desavanja jednom u mesec dana a ne svake nedelje je oni ponude snizenje na 100-150 artikala od 3.000 a on mislim da nema svake nedelje novu kolicinu robe tako da mislim da i nije bas toliko jak da se takva zurka pravi svake nedelje... a mozda je i jedan od glavnih Pegazovih principa sto da ja idem na noge kupcima kada oni mogu da dodju kod mene... Ovaj deo je krajnje nekorektan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...