abarth_maniac 6032 Napisano pre 3 sati Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege i koleginice, prodajem svoje Galsko Govno. Crn, nikad havarisan, 330.000 km, redovno servisiran. Veliki servis pre 30.000 km. Kvacilo, seleni, plocice, zadnji amorti i opruge, sajla rucne, lezajevi poluosovine, nosaci motora, ulje u menjacu... pre 20.000km otp. Imam svu dokumentaciju. Sve je radjeno oreventivno jer volim da je sve uredno, auto vozimo svaki dan. Ima urednu fabricku kuku. 2 seta alu felni, jedan sa letnjim drugi sa zimskim gumama. Kod mene je nekih 4 godine, vidjali ste ga po navaku ko je dolazio. Nije iznjakan, nafta i moze da se ide sa njim gde god. Nebo je zvezdano jer je letos odlucilo da se odlepi. Klima kad se napuni, radi nekih 4 meseca. Negde pusta ali se time nisam bavio. Ima tempomat, sva 4 podizaca, grejaci retrovizora, maglenke... Ispravna raga potpuno. Fotke cu da ubacim naknadno. Neka cena oko koje ne bih previse polemisao je 2000 jevra. Ali ajd ako neko nesto ponudi, videcemo. Zalepio sam se za kolegin auto, ako se ne proda, GG je aktuelan. Nije mi oglavu ali voleo bih da promenim. Ne stavljam na oglas, nemam energije ni vremena da se objasniavam s ljudima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1517 Napisano pre 3 sati Drug član, 589 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, abarth_maniac je napisao: Galsko Govno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5400 Napisano pre 2 sati Drug član, 1598 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6032 Napisano pre 2 sati Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se smejes? Pa jel ima bolji naziv za gadan crni karavan marke PUG? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano pre 1 sat Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Za klimu.... ladnjak je u glavnom problem. Kad ih razdvojis gekne iza ventilatora motora, tu pušta freon. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6032 Napisano pre 1 sat Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E da, ventilator hladnjaka isto zamenjen kad sam kupio auto , bio mi je sumnjiv jer se malo cuo. 6800 dinara, secam se cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6032 Napisano pre 1 sat Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...