Vandrokaš 899 Napisano Nedelja u 19:36 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1. Bobi krofna 2. Skittles (9-15h) 3. Kouc D. 4. ZEX 5. Duck 6. Fikabg 7. milke 8. 4FoxSake 9. Boshkowski (od 9 i 17-18h) 10. Boza 11. Salem 12. Gordak985 (posle 16h) 13. Влаjко (popodne) 14. Sinclair 15. mick (14-19h) 16. PaPaja (16-00h) 17. Nenad 18. Milos Ducati 19. Navajo (popodne) 20. Sara 21. Sashac 22. Milomir (20-00h) 23. Kopljas 24. ognjen +3 25. Vojkan (10-16h) 26. Basrak 27. Severian 28. marko grof 29. matori 30. Zarki 31. Mare_994 32. Forsberg 33. Koja 34. Munje 35. Hacky 36. Niksha (popodne) 37. Borzegi 38. Antuljeskov.011 39. Promaster (noćna) 40. Vučko (noćna) 41. Stefan013 (od 17h) 42. Swim (od 20h) 43. igorzvanigile (od 18h) 44. Serpente (od 17h) 45. Burbonski 46. Zoki 47. Doktor +1 48. Mimeola 49. Trki 50. Ser (od 03h) 51. milosn (od 9h) 52. Dejan (9-15h) 53. Tumbe (od 14 - 18h) 54. Bg Boki 55. Sasa Jack 56. UrosCuoreSportivo (#malanevespa) (20:00-00:00h) 57. Vaske4s Od 09h do kraja sa kracim pauzama 58.Milos.V od 9h do 12pm, I posle od 20:30 do 00. 59.ZEMZEM, najverovatnije dolazim ujutro a odgovara mi sova smena 60. Nolanka 61. peconibc - (od 17h) 62. X 63. Y 64. Z, nocna straža 65. BlesimiR 66. Custi 67. maba (12 do 16 mozda i duze) 68. Sale 69. Vandrokaš (18:30 - 23:00) Ne mogu ranije jer radim a radim i u utorak ujutro, pa do ponoći da stignem kući (NS). Da li ima posebno mesto gde se dolazi usred dana? Vidimo se sutra! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Nedelja u 19:38 festina lente, 752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, matke92 je napisao: @perlx Ako mozes u naslov teme dopisi vreme i mesto okupljanja. Nemam opciju ali moze administracija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4859 Napisano Nedelja u 19:41 Drug član, 1034 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo, prestanite da se upisujete na listu, upišite se u tabelu! Smene Autokomandosi - Google Sheets DOCS.GOOGLE.COM Edit: Neko je negde izgubio @araS pa sam te upisao u termin 2-6 ujutru, menjaj ako treba. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4025 Napisano Nedelja u 19:47 Drug član, 1016 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Boshkowski je napisao: Volim chatgpt Vidimo se u 9 Sent from my iPhone using Tapatalk Lepa 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 899 Napisano Nedelja u 19:49 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sorry nisam video odmah tabelu. Ako neko može da me upiše u smenu od 18 do 22. Ne mogu preko telefona. Hvala. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomasmit 22 Napisano Nedelja u 20:06 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd, Ruma Motocikl: Yamaha R6 (prethodno R7) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Konacno sam se predstavio na forumu kako dolikuje. Bio sam juce na voznji. A sutra sam fleksibilan kad god, 24h. Tako da razmisljam da je najbolje da sacekam jutro da se ostali upisu pa cu da dodam svoje ime gde fali ljudi, moze tako? 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2763 Napisano Nedelja u 20:11 Drug član, 1193 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sa sinovima u 3.smenu(=3.) (vreme upisujem naknadno). A ako nađem motor neki, dolazim i u vožnje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navajo 138 Napisano Nedelja u 20:23 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GN 125 & GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Mi koji dolazimo kasnije, u popodnevne smene, da li se negde okupljamo pa idemo na AK zajedno, ili dolazimo samostalno? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Kojot 7 Napisano Nedelja u 20:41 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda cbr 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Upisao sam se za sutra. Od 2 do 6. Послато са moto g54 5G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 55 Napisano Nedelja u 20:46 (promenjeno) U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Imam isto pitanje kao i Navajo. Ujutru upisujem svoju satnicu u tabelu. Izasla je satnica desavanja na blokadi, gde ce se odvijati, kao i neka pravila ponasanja. U nastavku fotke Promenio Nedelja u 20:47 član Milomir83 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9602 Napisano Nedelja u 20:48 (promenjeno) Drug član, 1959 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Preteče me Milomir.. . Promenio Nedelja u 20:49 član ProMaster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1397 Napisano Nedelja u 20:55 Drug član, 909 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Upisah se u tabelu, vidimo se! NEĆETE NAS GAZITI ! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4859 Napisano Nedelja u 21:09 Drug član, 1034 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ZEMZEM said: Da li neko zna, da li će sutra biti neka organizovana šetnja do AK kroz grad. Moji bi da prošetaju u koloni do AK Sa grupe IT blokada: Kolona od Pravnog fakulteta kreće u 9:15. Kolona od Studenjaka (raskrsnica Tošin bunar - Bulevar Zorana Đinđića) kreće u 9:00. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2286 Napisano Nedelja u 21:10 Drug član, 997 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirao sam na Instagram jednu devojku koja se bavi marketingom i dizajnom itd...Da li bi pomoglo da nam napravi lep logo profi? Vizual, kako da ga već nazovemo? EDIT: Poslao sam joj ovaj što je kolega postavio (što se igrao sa veštačkom) i nije zgodan za deljenje, nema ništa od info itd...Pa sam mišljenja sa bi bilo zgodno da imamo nešto valjano pa da šaljemo svima da dele da vidi više ljudi. Ima dosta dosta bajkera van ovog foruma, odnosno van svih foruma uopšte... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 25 Napisano Nedelja u 21:21 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Milomir83 je napisao: Imam isto pitanje kao i Navajo. Ujutru upisujem svoju satnicu u tabelu. Izasla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 25 Napisano Nedelja u 21:22 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se u kojoj ulici cemo mi biti ili ce te sutra kada dodjete da objavite. Da bi znali mi koji kasnije dolazimo sa koje strane prici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18448 Napisano Nedelja u 21:25 Integrisan, 8465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bićemo nakon početka na AK, povučeni iza barikada. No, verujem da će u prvom pogledu kada dođeš biti sve jasno. Ovo je plan, a gde ćemo tačno biti zavisi u osnovi od studenata, tj gde im u datum trenutku budemo potrebni. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Optimus Prime ll 0 Napisano Nedelja u 21:25 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan upisan!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2286 Napisano Nedelja u 21:40 Drug član, 997 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ko želi može da deli. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navajo 138 Napisano Nedelja u 21:44 (promenjeno) U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GN 125 & GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu svakako doci motorom, ali ukoliko zbog mase ne bude moglo da se prodje motorom, ili ne budemo odnekud kretali organizovano za smenu od 18h, parkiracu ga negde i pridruziti se peske. Samo javljajte ovde gde se nalazite da mozemo da se nadjemo tamo, jer cu u tom slucaju doci sama. Takodje, javljajte i da li ce uopste biti moguce proci motorom do barikada u popodnevnim casovima. Zbog toga je mozda bolje da idemo organizovano, jer verujem da ce nas masa propustiti jer svi vec znaju da smo uz studente! Smena od 18h, kod Steka u 17.15-18.00? Ja sam delila ovo: Promenio Nedelja u 21:47 član navajo 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 893 Napisano Nedelja u 21:55 (promenjeno) Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jedva čekam sutrašnji dan i ne znam da li ću moći da spavam od uzbuđenja. Dobili smo ogromnu čast da nam se studenti obrate za pomoć: ,,da parkiramo motore na odredjenim punktovima i time predstavljamo fizičku prepreku od zaletanja u masu". To je ono šta je traženo od nas i to treba da ispunimo. Sutra je pre i posle svega studentski protest i studenti, njihove blokade, transparenti i zahtevi su u prvom planu. Na nama je sutra da postavimo motore tamo gde nam kažu, slušamo njihova uputstva, sledimo njihove primere i time ih dostojanstveno i mirno podržimo i damo svoj mali doprinos ovoj ogromnoj stvari koju rade za sve nas. Vidimo se sutra! Promenio Nedelja u 21:57 član Hacky 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale88 20 Napisano Nedelja u 22:01 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Dajte ovde ako neko ima neki materijal da izlepimo na motore… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1131 Napisano Nedelja u 22:09 Zainteresovan, 441 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ne bi bilo lose da nam Steko bude neka tacka okupljanja i polazna tacka. Da se tu skupljamo,kako ko i kad moze da dodje i, recimo, na pun sat u grupi krenemo na blokadu. Da ne upadamo tamo pojedinacno, ko padobranci. Pa koliko nas bude, dva, tri, pet, dvadeset... svakako je lepse u grupi 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navajo 138 Napisano Nedelja u 22:13 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GN 125 & GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dobro, mozda samo da se doda nesto tipa 'Cuvamo vam ledja" iznad, ili nesto slicno, a u sredini "Bajkeri uz studente" ili nesto vezano za studentsku blokadu. Pomagajte, imam kreativnu blokadu, preumorna sma i mozak mi vise ne radi. Jucerasnji dan me je razvalio, tako da sam danas pola dana preplakala, kad god sam videla objavu o Doni ili traktoristima koji dolaze da brane studente 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 75 Napisano Nedelja u 22:47 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stupio sam u kontakt sa ekipom studenata sa gradjevine sa idejom da mi kažu šta im najviše fali da organizujem neku donaciju.Rečeno mi je da će im najviše faliti vode i peciva, i da će se donacije najverovatnije nositi na veterinarski jer ce policija blokirati prilaze.Ja sam ovo pitao jer planiram da odnesem neku donaciju u sopstvenoj režiji pre nego što sednem na motor sutra u toku dana. Ali svakako može da bude korisna info i za nas da se ovde organizujemo dodatno.Javiće mi sutra tokom dana kakva im je komunikacija sa policijom i da li će moći da organizuju propuštanje da im se dostavi, jer planiram da napunim kola.Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...