Fika Bg 288 Napisano Ponedeljak u 13:01 (promenjeno) U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: F 800 gs Prijavi odgovor kao problematičan Send large files free | File sharing | File upload | File transfer WWW.TRANSFERXL.COM Send large files for free with TransferXL ✔ without registration ✔ secure & fast file upload ✔ file... Malo atmosfere sa komande Promenio Ponedeljak u 13:24 član Fika Bg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3283 Napisano Ponedeljak u 13:03 Drug član, 812 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Vandrokaš said: OK. @smena 18h ... potrudiću se da stignem do 17:45 na Steco I ja iz Valjeva bih mogao oko tog vremena da stignem. Pojasnjenje mi samo treba... Pored sajma, ispod Mostara, pa iskljucenje za "hitnu"? Tu je Steco pumpa? 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18594 Napisano Ponedeljak u 13:04 Integrisan, 8479 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 249 Napisano Ponedeljak u 13:12 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja dolazimo oko 17h da pomognemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Ponedeljak u 13:13 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan #nopasaran 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2562 Napisano Ponedeljak u 13:18 Drug član, 1239 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim do 17h sa Novog Beograda, pridružuje mi se kolega @Sale88 , javite gde fale dva motora :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 742 Napisano Ponedeljak u 13:24 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, grafigo said: I ja iz Valjeva bih mogao oko tog vremena da stignem. Pojasnjenje mi samo treba... Pored sajma, ispod Mostara, pa iskljucenje za "hitnu"? Tu je Steco pumpa? Tako je Evo i lokacije ako ima jos ljudi koji ne znaju tacnu lokaciju, ako ne na samoj pumpi bice motora pa ce te se prepoznati i okupiti: https://www.google.com/maps/place/NIS+Petrol+-+BIP/@44.795111,20.4575803,20.69z/data=!4m6!3m5!1s0x475a7011d3aaa78d:0x126311b39d253a0c!8m2!3d44.7950896!4d20.4575317!16s%2Fg%2F1hdzzwqr9!5m1!1e1?hl=sr&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDEyMi4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusan1426 4 Napisano Ponedeljak u 13:26 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Batajnica Motocikl: Voge525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se uclanio. Pozdrav, zovem se Dušan, od prosl3 godine vozim Voge525, pre toga sam vozio skutere. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Ponedeljak u 13:31 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Mala molba za Autokomandosi, od ekipe koja čuva studente i drži blokade glasi :da oni koji dolaze ne idu na kružni tok jer nas tu ima dovoljno, već na druge tačke da se rasporedite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 893 Napisano Ponedeljak u 13:38 (promenjeno) Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Molba za sve, kad prođete policiju, polako i svaler gas kroz masu. Promenio Ponedeljak u 13:40 član Hacky 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 547 Napisano Ponedeljak u 13:42 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Dolaze 3 motora po drugi put danas oko pola 6. Vidimo se uskoro! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boshkowski 116 Napisano Ponedeljak u 13:56 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja stižem oko 17h sa još jednom bajkerkom. I onda oko 22h sa još 3. Mi ćemo na južni tu sam bio jutros. Evo izlete mi fotka koleginice koju su prekrstili Sent from my iPhone using Tapatalk 27 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Taras 3 Napisano Ponedeljak u 13:57 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jutarnja smena na Autokomandi (Južni bulevar - Ustanička) odrađeno Super energija, dobra organizacija.. predivni ljudi Mali doprinos, video koji prikazuje dolazak studenata 0-02-05-4653950cf0476adb662d8a481bd89ebe1b866287386e93a93d59688493acb26a_8b9e21dca7fb8cd2.zip 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8481 Napisano Ponedeljak u 13:59 Drug član, 876 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Ponedeljak u 14:07 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Примјер солидарности дајемо свима. Стижем око 20 часова са кумом и другаром (Купусари су уз студенте) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5387 Napisano Ponedeljak u 14:07 Drug član, 1596 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Boshkowski je napisao: Ja stižem oko 17h sa još jednom bajkerkom. I onda oko 22h sa još 3. Mi ćemo na južni tu sam bio jutros. Evo izlete mi fotka koleginice koju su prekrstili Sent from my iPhone using Tapatalk Predobra slika !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 87 Napisano Ponedeljak u 14:16 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nas par ide sa južnog , tu smo od jutros , pa ko može nek dodje .Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 67 Napisano Ponedeljak u 14:28 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu biti na juznom oko 17h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8481 Napisano Ponedeljak u 14:29 Drug član, 876 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, Boshkowski said: Govori hiljadu reči! @araS 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 83 Napisano Ponedeljak u 14:29 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sad bio kolima da odnesem donaciju!Atmosfera fenomenalna!!Vidimo se veceras Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tilager 0 Napisano Ponedeljak u 14:30 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim oko 17:30 kod Juznog bul. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5387 Napisano Ponedeljak u 14:35 Drug član, 1596 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan E, zaboravih da kazem... Ne znam sta mislite o tome ( ne verujem da bi bilo nekih zloupotreba ) ... Ja cu doci popodne , pridvece , ali ne znam mogu li bas da ostajem do zore ili do 2 ili kako vec, jer sutra ujutru radim ! ...svakako dolazim tu , da pruzim podrsku par sati... Ali ono sto sam hteo... Da ostavim broj tel , jer sam relativno blizu komande , na 15ak min... Ako sta bude trebalo , ako dodju neki ljudi da prete ili sta ... Da me zovete i dolecem... Pa sam to mislio, zbog "ne daj Boze" situacija , da imamo telefone za brzu komunikaciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nisam.mikelandjelo 4 Napisano Ponedeljak u 14:37 U prolazu, 1 post Lokacija: Karaburma Motocikl: Honda XL700v Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Stižem u noćnu smenu sa par drugara, nadam se do 01h kad završimo sa poslom.Vidimo se.Sent from my SM-S908E using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
4FoxSake 152 Napisano Ponedeljak u 14:39 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha mt-03 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: E, zaboravih da kazem... Ne znam sta mislite o tome ( ne verujem da bi bilo nekih zloupotreba ) ... Ja cu doci popodne , pridvece , ali ne znam mogu li bas da ostajem do zore ili do 2 ili kako vec, jer sutra ujutru radim ! ...svakako dolazim tu , da pruzim podrsku par sati... Ali ono sto sam hteo... Da ostavim broj tel , jer sam relativno blizu komande , na 15ak min... Ako sta bude trebalo , ako dodju neki ljudi da prete ili sta ... Da me zovete i dolecem... Pa sam to mislio, zbog "ne daj Boze" situacija , da imamo telefone za brzu komunikaciju Mozda ne bi bilo loše da imamo grupu na nekoj od aplikacija? Telegram, viber, WhatsApp? 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxo95 0 Napisano Ponedeljak u 14:43 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Antuljeskov.011 je napisao: Ja sam sad bio kolima da odnesem donaciju! Atmosfera fenomenalna!! Vidimo se veceras Sent from my iPhone using Tapatalk Kuda moze kolima da se pridje? Ja bih dosao kolima veceras, racunam da ce moci negde da se stane blize, dolazicu iz pravca Nbg verovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...