NemanjaAcm 2 Napisano pre 2 sati U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Krećem u moto svet konačno i treba mi nešto kako bih savladao brzine i opustio se. Imam A2 kategoriju ali planiram da položim i za A u skorije vreme. Budžet do nekih 3000eura. Motori koje sam "razmatrao" Kawasaki er5 Kawasaki er6n Honda CBF 500 Ne bih nešto sa previše snage, za početak mi to nije prioritet. Hvala 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano pre 1 sat Drug član, 1214 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli i o Kawasaki er6-f ako ti nije vizuelno odbojan, ista stvar kao er6-n ali ipak ima oklop i prijatniji je za duže ture. Isto ima korman, sedi se uspravno. Er-5 i cbf500 isto odlični izbori ali ako finansije dozvole, uvek je bolje uzeti motor s ubrizgavanjem, pogotovo za početnika.Srećno i javljaj kako ide.Napominjem da nijedan pd ovih motora nije nativno A2 tako da bi morao da juriš neki sa spuštenom snagom.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 363 Napisano pre 13 minuta Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Ima drugar zuti er6n prvi model koji prica da hoce da prodaje. Mehanicki odlican, skoro zamenjen lanac i dobre gume, al estetski ima manje nedostatke, mislim da ce biti korektan sa cenom jer hoce da predje na 1000cc. Javi ako hoces kontakt. Svi motori koje si naveo su po meni ok izbor, ali bih ipak dao prednost er6n i f modelima zbog ubrizgavanja kao sto kaze kolega, i dodao bih tu mozda i Suzuki SV650 druge generacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...