NemanjaAcm 3 Napisano Januar 19 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Krećem u moto svet konačno i treba mi nešto kako bih savladao brzine i opustio se. Imam A2 kategoriju ali planiram da položim i za A u skorije vreme. Budžet do nekih 3000eura. Motori koje sam "razmatrao" Kawasaki er5 Kawasaki er6n Honda CBF 500 Ne bih nešto sa previše snage, za početak mi to nije prioritet. Hvala 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2735 Napisano Januar 19 Drug član, 1329 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli i o Kawasaki er6-f ako ti nije vizuelno odbojan, ista stvar kao er6-n ali ipak ima oklop i prijatniji je za duže ture. Isto ima korman, sedi se uspravno. Er-5 i cbf500 isto odlični izbori ali ako finansije dozvole, uvek je bolje uzeti motor s ubrizgavanjem, pogotovo za početnika.Srećno i javljaj kako ide.Napominjem da nijedan pd ovih motora nije nativno A2 tako da bi morao da juriš neki sa spuštenom snagom.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 404 Napisano Januar 19 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Ima drugar zuti er6n prvi model koji prica da hoce da prodaje. Mehanicki odlican, skoro zamenjen lanac i dobre gume, al estetski ima manje nedostatke, mislim da ce biti korektan sa cenom jer hoce da predje na 1000cc. Javi ako hoces kontakt. Svi motori koje si naveo su po meni ok izbor, ali bih ipak dao prednost er6n i f modelima zbog ubrizgavanja kao sto kaze kolega, i dodao bih tu mozda i Suzuki SV650 druge generacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1657 Napisano Januar 19 Drug član, 1032 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan SV650 bih izbacio iz ove opcije. Nije bas pocetnicki motor. Vise je Bandit pitomiji nego SV. Moj glas ide na ER6f. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7730 Napisano Januar 19 Drug član, 3186 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Fejzer 600s je cenovno tu, a dugo će zadovoljiti sve potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 539 Napisano Januar 19 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki ER-6n je odličan prvi motor zbog svoje lakoće upravljanja, razumne snage i svestranosti, što ga čini idealnim za početnike. Uklapa se u taj cenovni rang i ja ga toplo preporučujem. Pouzdan je, povoljan za održavanje i nudi udoban položaj za vožnju, uz dopadljiv dizajn. Savršen je za gradsku vožnju i skroz je korektan za duže ture (ja sam imala i mali vizir), pružajući sigurnost i uživanje tokom perioda privikavanja na samostalnu vožnju i dodatno učenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13401 Napisano Januar 19 Ne silazi, 7534 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od kad su motocikli od 70ks početnički motori? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10574 Napisano Januar 20 Drug član, 3417 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, NemanjaAcm je napisao: Krećem u moto svet konačno i treba mi nešto kako bih savladao brzine i opustio se. Imam A2 kategoriju ali planiram da položim i za A u skorije vreme. Budžet do nekih 3000eura. Motori koje sam "razmatrao" Kawasaki er5 Kawasaki er6n Honda CBF 500 Ne bih nešto sa previše snage, za početak mi to nije prioritet. Hvala Kolega @Blaza prodaje, za početnika taman... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10688 Napisano Januar 20 Ne silazi, 2394 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @shoyyka ali moj motor nije A2, u saobraćajnoj stoji 37 kw... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13401 Napisano Januar 20 Ne silazi, 7534 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, overtone said: Od pojave moderne tehnologije, (kontrole proklizavanja, raznih modova voznje itd). Uzmite onda Hayabuse, 1290 KTMove, šta se bakćete onda sa 70ks. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22890 Napisano Januar 20 Integrisan, 9735 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...off blagi Uzmem od paljevine 1290ktm, napucao ga on dodatno.. Stvarno bre zver al" tek kada se potera! Za moje prohteve upotrebljivost 0, comuting njime muka, kao da ima14ks a ne 200! A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7730 Napisano Januar 20 Drug član, 3186 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Za početnika je onda skuter. 300cc. Stojim pri svome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 404 Napisano Januar 22 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Auto skole ih koriste za obuku A kategorije, tako da ne vidim zasto ne bi bili ok za pocetnika. Ti dvocilindrasi od 650cc se predvidivo ponasaju, lagani su, dovoljno niski da neko prosecne visine moze da ih sa lakocom manevrise pri malim brzinama i u mestu. Imao sam Er6f kao pocetnik i nisam imao nikakvih problema sto se tice snage i tezine motora, kao ni moji poznanici koji su poceli sa slicnim motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...