DjoleLO 1898 Napisano Utorak u 14:10 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, kupujem Beverly 300-350 cm3 2011god i noviji sa cenom do 2500€ Znam sve oglase na PA, pa ako ima neko nesto van toga… Djordje 0654574728 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1225 Napisano Utorak u 14:19 Zainteresovan, 319 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neces valjda to u penziju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1898 Napisano Utorak u 14:21 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma za zujanje po gradu U potrazi sam i za nekim ozbiljnim mopedom, ali to je tek posebna muka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2113 Napisano Sreda u 15:24 Mr., 564 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Sretno sa Bevom, mada ja ne bi preporucio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1898 Napisano Sreda u 18:11 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Pirotehnicar said: Sretno sa Bevom, mada ja ne bi preporucio Koja je alternativa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6047 Napisano Sreda u 18:25 Svakom po zasluzi, 12431 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Хонда Форза 350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1898 Napisano Sreda u 18:28 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Arakis said: Хонда Форза 350 Grdan mi u tom godistu (tim parama) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5106 Napisano Sreda u 18:29 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Pirotehnicar je napisao: Sretno sa Bevom, mada ja ne bi preporucio I mene ovo zanima , sto ne zavrsi recenicu ? Sta je problematika ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11264 Napisano Četvrtak u 05:31 Ne silazi, 2285 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kao neko ko je imao dva Beva,vadi ga sto ima delova za njega.Ostalo je nekako donja klasa.Moje misljenje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 620 Napisano Četvrtak u 07:11 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Imam matorog Beva 400, teram ga već dve godine i ni ne znam da se kvari. Sta se zbiva? Zašto pišete da je kao pavlaka? molim vas napišite da znam šta da rešavam da ga ne vuglim na prikolici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2113 Napisano Četvrtak u 12:22 Mr., 564 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Darko Mihajlovic said: I mene ovo zanima , sto ne zavrsi recenicu ? Sta je problematika ? Kupio sinu 350 St verziju, Zvijer, zabavan, povozan al me kostao kao Sv Petra Kajgana. Samo me ABS modul zaklao za skoro 500 E (polovan) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15967 Napisano Četvrtak u 13:49 Integrisan, 9325 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Na temu ABS-a..... @Pirotehnicar da si pitao ili pisao u temi....prosao bi mnogo jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2113 Napisano Četvrtak u 14:01 Mr., 564 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Satelis said: Na temu ABS-a..... @Pirotehnicar da si pitao ili pisao u temi....prosao bi mnogo jeftinije. Sad se i ne sjscam da li sam se obracao forumu, iskreno. Lekcija placena i naucena. Ja svakako bjezim of Bev kao djavo od krsta sto neupitno ne mora da znaci da su sva iskustva takva. Sretno zaljubljenicima i mnogo lilonetara bez glavobolje iskreno zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3131 Napisano Četvrtak u 14:03 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za kvalitet, ali znam da je Beverly 500 nešto najnepovoznije na šta sam sjeo. Niti nešto ide, i kad krene prvo kao da čučne za zalet, nit koči, povratni osjećaj nikakav, pozicija guvernala nekako neprirodna. Možda samo moj lični utisak, ali to je poslednji skuter koji bih razmatrao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5106 Napisano Četvrtak u 14:27 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Hm..bas sam imao suprotna misljenja jbt... Cak, razmisljao sam o njemu kao o motoricu za svaki dan po gradu, kao o veoma kvalitetnom skuteru .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1369 Napisano Četvrtak u 14:41 Drug član, 410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se fino vozikao po gradu sa Bev 300 2014, u suštini model koji kolega traži. Izbegavao sam model 350 jer sam i van foruma čuo da nije hvaljen model, a ovde sam dobio savete za 300-ku i nisam pogrešio. Osim pohebanog anlasera za koji je odgovoran nemar i budževina majstora kod kojeg je prethodni vlasnik održavao, nisam imao zamerke. OEM polovni anlaser je Dare našao kao da je otišao u trafiku po kinder jaje, ima delova za njega, mogu se i plastike pronaći. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4998 Napisano Četvrtak u 15:33 (promenjeno) Drug član, 3757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ima modela Beverly-a, a imamo i odgovarajuće teme na forumu, pitajte bre braćo slobodno Primera radi, Bev 300 je klasična sprava, nije nešto udoban, ali za grad i po okolini - odličan. Bev 350 je sa druge strane presložena i jako skupocena naprava za održavanje... Promenio Četvrtak u 16:01 član boza_kg 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2113 Napisano Četvrtak u 17:44 Mr., 564 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, boza_kg said: Mnogo ima modela Beverly-a, a imamo i odgovarajuće teme na forumu, pitajte bre braćo slobodno Primera radi, Bev 300 je klasična sprava, nije nešto udoban, ali za grad i po okolini - odličan. Bev 350 je sa druge strane presložena i jako skupocena naprava za održavanje... Sa.ovim za 350 se slazem. S tim da je bijesna sprava. Startniji je od mnogo jacih motora i bez pola muke potegne do 150 na h. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4998 Napisano Četvrtak u 17:55 (promenjeno) Drug član, 3757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To stoji, živahan je i zabavan, a mokro kvačilo kreira fun udar efekat pri ubrzavanju, i sve to. Ali, zato je prekomplikovan za servis, i skup za oči. Đžaba mu onda ovo prvo. Za skuter se zna za šta treba da služi. Kome je do adrenalina, ima već adekvatnijih sprava za to. Bar je to moje mišljenje. Evo video kako se servisira kvačilo na 350 modelu. Samo da priđe do kvačila, priučen majstor ima pola skutera već da nepovratno shebe... Kad kupiš taki polovan, ne zna se šta je bolje - da veliki servis nije rađen, ili još gore - da je rađen nestručno. Promenio Četvrtak u 18:29 član boza_kg 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10188 Napisano Četvrtak u 20:08 Ne silazi, 2344 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja odustao na 15 minuta... Koji li je mozak ovo smislio, da ga ovoliko zakomplikuje. Kao kad se pojavio plivajući zamajac na kolima... Hvala Božo na ovom videu... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4998 Napisano Četvrtak u 20:54 Drug član, 3757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan I novi Bev 400 HPE je po tom principu. A i uopšte, tiha je jeza za servis. Za obično štelovanje ventila, treba ti ručica tanka kao u devojčice od 10 god, i doktorat iz mašinstva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...