Kalina 50 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, Veve, divan je putopis i fotografije! Vidim ja da je Lalajko dobio ozbiljnu konkurenciju (salim se malo) Samo tako nastavi, da i mi uzivamo u divnim predelima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Joooj Boze,pa mi lutamo po svetu,kao turisti smo razgledamo,a gle Srbije... Stvarno ti je putopis zasluzio 10+,nemam vise reci. Slike su sve rekle,a i teks bogami.Pozz od M a R k a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Neću reći ništa novo što u prethodnim komentarima nije naglašeno, ako ponovim da su fotografije profi a komentari i predstavljanje obiđenih manastira svojevrsna literatura, dakle SVAKA ČAST. Ipak, kako si usput doživeo transformaciju gubitka brade ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno fantastican putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan @all puno vam hvala @boboska e bas sam razmisljao sa obidjem detaljno Ovcarsko Kablarsku klisuru..... mozemo da se dogovorimo da vozimo zajedno... @ Komsa Ma dosadio sam samom sebi sa bradom pa reko da napravim neku promenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, sjajno... To bih volio da obidjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Tekst sam citao sirom otvorenih ociju a dok sam gledao slike sirom sam otvorio i usta pa zaista neznam da sam na jednom mestu tj. putopisu video lepsih fotografija....Skidam kapu majstore :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi,morao sam ponovo da udahnem ovu lepotu. Za sledecu voznju zovem tebe kao vodica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Mart 8, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ! Fenomenalne fotografije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Fantastican putopis...! Pozivam te da svratis do Svilajnca da zajedno obidjemo manastire u tzv. "Resavskoj Svetoj Gori"! Ali pocekaj samo da zavrsim MZ bobber-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad Nis 2 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Motocikl: XVS1300 Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Sve je super. Narocito mi se svidja ovo sa manastirima, ta duhovna crta. Niko od nas ne sme zaboraviti na duhovnost. ??? Boga ima i svi cemo jednog dana da mu polozimo racune. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1716 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 1000 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Super je. Slike su odlicne... aaa... tek mi se sada vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, uzivao sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan slike su ti fantasticne,kao i uvek . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan joj ne staj te mi sada na muku..... Juce kada sam bio na voznji Do NS i Fruske Gore, na neverovatno glupe nacine su mi ispala dva objektiva i totalno se unistila.... Prvi je ispao sa sve fotoaparatom iz torbe koju nisam zatvorio, tada je pukao na pola Canon 10-22mm.... a kasnije na Fruskoj Gori, u trenutnku kada sam skinuo Canon 70-200mm da bih zamenio sa hornetom i uzeo sirokougaoni, decko koji je nosio pice je stao pored mene, da li su mu zadrhtale ruke sta li, ucinilo mi se da ce mu ispasti flasica koka kole i ja sam instiktivno posao da uhvatim istu, a iz ruke mi je ispao objektiv direktno na betom i udario delom koji se srafi na apart i totalno se iskrivio... mislim da ce popravka za oba objektiva biti negde oko 500E a mozda i vise..... e sad dok ne sredim te objektive ili prodam lepo sve i kupim Canon G10... nece vise biti lepih slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 29, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan predivan putopis, sad sam ga preleteo u dahu.... a za objektive znas kako kazu "na njihovi glavu..." bice i boljih i lepsih ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan joj ne staj te mi sada na muku..... Juce kada sam bio na voznji Do NS i Fruske Gore, na neverovatno glupe nacine su mi ispala dva objektiva i totalno se unistila.... Prvi je ispao sa sve fotoaparatom iz torbe koju nisam zatvorio, tada je pukao na pola Canon 10-22mm.... a kasnije na Fruskoj Gori, u trenutnku kada sam skinuo Canon 70-200mm da bih zamenio sa hornetom i uzeo sirokougaoni, decko koji je nosio pice je stao pored mene, da li su mu zadrhtale ruke sta li, ucinilo mi se da ce mu ispasti flasica koka kole i ja sam instiktivno posao da uhvatim istu, a iz ruke mi je ispao objektiv direktno na betom i udario delom koji se srafi na apart i totalno se iskrivio... mislim da ce popravka za oba objektiva biti negde oko 500E a mozda i vise..... e sad dok ne sredim te objektive ili prodam lepo sve i kupim Canon G10... nece vise biti lepih slika... E do qurtza...Steta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura i putopis :o :o.svaka cast Od ovih manastira samo sam bio i Zici a manastiru u Bosnjanju sam ja radio konak (izolaciju i fasadu) Zeljno ocekujem jos putopisa od tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan joj ne staj te mi sada na muku..... Juce kada sam bio na voznji Do NS i Fruske Gore, na neverovatno glupe nacine su mi ispala dva objektiva i totalno se unistila.... Prvi je ispao sa sve fotoaparatom iz torbe koju nisam zatvorio, tada je pukao na pola Canon 10-22mm.... a kasnije na Fruskoj Gori, u trenutnku kada sam skinuo Canon 70-200mm da bih zamenio sa hornetom i uzeo sirokougaoni, decko koji je nosio pice je stao pored mene, da li su mu zadrhtale ruke sta li, ucinilo mi se da ce mu ispasti flasica koka kole i ja sam instiktivno posao da uhvatim istu, a iz ruke mi je ispao objektiv direktno na betom i udario delom koji se srafi na apart i totalno se iskrivio... mislim da ce popravka za oba objektiva biti negde oko 500E a mozda i vise..... e sad dok ne sredim te objektive ili prodam lepo sve i kupim Canon G10... nece vise biti lepih slika... e do bas mi je zao :'(ali nadamo se uskoro jos boljim slikama cim se i ti i aparat oporavite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan no comment ! svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan HIM dragi bracika, Suuper tema i dokumentacija . Kad obiđeš po Srbiji manastire, javi se pa ćemo napravit plan da ih obiđemo po RH (Žumberak, Lepavina, Krka...) .....za fotić, a znaš i sam da se dragi Bog brine o svemu i da sve okreće na dobro: Sv. Pavao je to formulirao riječima: »Onima koji ljube Boga, sve se okreće na dobro.« Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano April 8, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno na pozivu... sigurno necu uspeti da obidjem bas sve manastire po srbiji jer ih ima jako puno... ali bice mi zadovoljstvo da dodjem u RH i da obidjemo te manastire zajedno ove godine... a sto se tice opreme... sve ima soj tok... ne sekiram se mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano April 9, 2009 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Veve, predivno! Fantastican putopis! I ja sam iz Krusevca, a nisam nista od toga posetio, sramota... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Moraće veve da organizuje jednu BJB vikend vožnju da nam pokaže sve ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan @ Pablo Hvala Pablo.. uvek ima vremena da napravimo neku slicnu voznju, sezona je pred nama @katerina Bice mi zadovoljstvo! a ujedno i hvala na poverenju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...