Jump to content

Moto Zajednica

Dečiji motor, dečiji quad, iskustva, preporuke, saveti

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 107 postova
  • Motocikl: BMW F650, Vespa nv150

Stigao cross, zaboravili su kacigu da posalju, tako da nema voznje za vikend, ali ce makar biti sklapanje u nedelju i prvo paljenje, pa saljem slike. Ako neko ima moto cipele do broja 30 i visak su mu, rado bih otkupio. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1197 postova
  • Motocikl: Lep
8 hours ago, pajche said:

Stigao cross, zaboravili su kacigu da posalju, tako da nema voznje za vikend, ali ce makar biti sklapanje u nedelju i prvo paljenje, pa saljem slike. Ako neko ima moto cipele do broja 30 i visak su mu, rado bih otkupio. 

Gladiator aliexpress, sasvim je ok, pogotovu jer je to i deciji kros, nece jurcati ne znam koliko. Ja sam klincu jednu kacigu kupio bas kod njih (Backa Topola), a drugu narucio preko kp. Inace, pisao sam u jednoj temi i postavio slike mojih stitnika kineskih kako su prosli i oni i ja u padu, tako da cu se usuditi da preporucim, pogotovu za taj mali motor koji ne ide ne znam koliko i ne verujem da ce ona ne znam gde sa njim.

Promenio član Abi

• Svrati ponekad, 107 postova
  • Motocikl: BMW F650, Vespa nv150

Juce smo sklopili motor i nazalost zadnja kocnica se ne nalazi na nozi kao sto sam ocekivao, vec na levoj ruci, a to nema sanse da stisne, prednju i moze, ali videcemo kako. Kaciga ce stici tek sledece nedelje i mislim da ce ova sezona biti samo za osnove uvozavanja, jer ce morati jos malo prsti da porastu za stiskanje kocnice. Ali dobro, taman da se spremimo kako treba za sledecu godinu. Hvala za savet za Aliexpress, sad cu da vidim cene gladijatora i nesto za cevanice

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja