boza_kg 5051 Napisano Januar 28 Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Super! To je sasvim povoljno, raticu nećeš ni osetiti, a dobar je osećaj kad kupiš novo vozilo Aj kad stigne baci neku sliku i utisak. Lep je skuterko meni baš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Django00 3 Napisano Januar 28 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan @pera1993 Izvini ako sam dosadan, ali zar nije cena 3050e? Javljaj utiske naravno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasnavlajko 0 Napisano Ponedeljak u 10:47 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kymko agility 50 2f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam, imam kymko agiliti 16 2t i razmisljam da ga zamenim za skytown 125, u prodavnici (veternik) bas mi i nisu dali neku ponudu s obzirom da je skuter star ni godinu dana. Nude mi 1650 e, pa razmisljam da li da sam prodam pa imam vise opcija (mozda suzuki burgman 125 koji je i jeftiniji) ili da idem u tu zamenu za skytown koji mi se bas svidja. Tako da bi mi znacilo tvoje iskustvo (Pera 1993) i utisci kad kupis ovaj skuter. Ako neko ima savet hvala u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Ponedeljak u 12:16 Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako ćeš imati više opcija, ako prodaš trenutni skuter za veće pare nego što ti nude u zameni Ali razmisli još jednom o tom Burgmanu 125. Nije on jeftiniji, a pogotovo što nema ni vizir ni kofer. Indijska proizvodnja, malecak, 12" točkovi, rezervoar samo 5,5l, to ima na svakih 100km da svetli da mu fali goriva... Košta koliko košta, samo zato što nosi čuveno ime, tj. plaćaš etiketu, moje skromno mišljenje. Al svako nek već bira šta mu godi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasnavlajko 0 Napisano Ponedeljak u 14:01 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kymko agility 50 2f Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na savetu, uvazavam. Vise naginjem ka kymku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Django00 3 Napisano Ponedeljak u 20:00 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan @jasnavlajko Moram da se umesam jer se vec neko vreme bavim 125icama. Burgman ali bukvalno ne moze da prismrdi SkyTown-u. Plus je SkyTown jeftiniji, plus dobijes i vizir i kofer. Ovde bi samo budala pogresila, a mozda cak ni ona... Mislim da sam ti dao jasan odgovor, svako dobro! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasnavlajko 0 Napisano Ponedeljak u 20:14 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kymko agility 50 2f Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, definitivno burgman odpada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7632 Napisano Ponedeljak u 20:36 Drug član, 3151 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Idi probaj i sym st200. Ko o čemu ja o SYMu.. A ne plaćaju me.. 168cc veliki točkovi.. Obrni momenat osetiš na svakom delu obrtaja. Probaj oba pa uporedi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...