Vandrokaš 1185 Napisano Petak u 21:22 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Džim Džarmuš je napisao: Vozio sam juče bmw 1300 GSA po gradu. U nizim obrtajima mrtav u odnosu na f900gs.Baš,baš velika razlika,tolika da sam ja gledao u kom je modu non stop u prvih par minuta. Ovaj naš baš,baš dominira koliko je življi i jači na prvoj polovini ukupnog broja obrtaja. ....Ok na auto putu na velikim brzinama bi GSA1300 bio rastereceniji i brzi konacno ,ali ko jos vozi preko 200 konstantno Kada sam uzeo svoj motor nazad ,prvo što sam pomislio: "Koliko mi se vise sviđa ovaj moj" ..onako baš iskren prvi utisak.Stvarno nemam problem da unizim svoj izbor kad naletim na nesto sto mi se svidi i bolje je.. GS 1300 gsa ima veće sedište i bolji je za suvozača, kao i zastitu od vetra.Ali brate sve ostalo je "ravna linija" nekako na 1300.Pucajte sad ,ali to sam iskreno doživeo na opisan način. I da...par puta sam opalio cevanicom u kraš bar od dekle ,noge su savijenije na 1300 fino u odnosu na gs F900.F 900 gs nekako veci,prostraniji motor, bolje pase visokim i krakatim.I bolje se provlači po gradu od gsa sa OEM kreš barovima. Nije komentar sta je bolje ,već kako je meni legao 1300gsa vs gs F900 Osećo sam da drogira! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2980 Napisano Petak u 21:28 Drug član, 1301 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi što voze gs 1250 sa temu ,da ćutTU 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1185 Napisano Petak u 21:33 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nego, gde se nećemo videti sledeći put? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2980 Napisano Petak u 21:42 Drug član, 1301 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Na finalu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1185 Napisano Petak u 21:58 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Džim Džarmuš je napisao: Na finalu? Ajde ... kaže se iz tvojih usta u božje uši ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1185 Napisano Subota u 09:54 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika koje sam obećao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 27 Napisano Subota u 22:14 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Vandrokaš said: Evo slika koje sam obećao. Laicko pitanje... nisam imao prilike da vidim taj zadnji blatobran na motorima, prema onome sto sam procitao na netu stiti da nekome iza sebe ne lansiras blato/kamen u soferku ili ne daj boze kacigu? Druga funkcija da stiti gumu? Wtf? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1185 Napisano Nedelja u 11:26 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, PeraNS je napisao: Laicko pitanje... nisam imao prilike da vidim taj zadnji blatobran na motorima, prema onome sto sam procitao na netu stiti da nekome iza sebe ne lansiras blato/kamen u soferku ili ne daj boze kacigu? Druga funkcija da stiti gumu? Wtf? E sad, nisam siguran šta bi ti rekao ... Blatobran je oduvek služio da spreči da voda sa puta (a može i blato), koju baca pneumatik, ne odleti tamo gde ne treba. Sad konkretno, pričam o zadnjem točku, ima 2 vrste blatobrana: gornji i zadnji. Kad nisam imao nijedan od ta dva, dovoljno je bilo da pređem 10m mokrog puta i da mi motor nazad bude skroz isprskan. Koferi, auspuh čak i sedište sa strane. O amortizeru, i svemu onom iznad točka da i ne govorim. Pa i mojim nogama. Sad kad sam se vraćao iz Niša (spavao sam u Prokuplju) sve do Naisa mi je padala kiša. Sitna, ali padala, i naravno, put pod vodom. E da ... sad sam imao oba blatobrana. Potpuno druga priča. Na meni. A verujem i onom ko bi vozio iza mene. Gornji blatobran mi čuva amortizer, dinamičko vešanje a i mene samog. Zadnji blatobran sprečava bacanje od točka u nazad i gore. Aerodinamika još dodaje svoje. A ja sam baš dosta motora video sa zadnjim blatobranima. Eto ... moje viđenje teme ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2980 Napisano Nedelja u 21:15 (promenjeno) Drug član, 1301 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam zalepio produžetak prednjeg blatobrana, koji sam kupio na ali expresu za 13 eur a isti takav wunderlich prodaje za 40e bez šipinga i pdv u Srbiji: Na ovom sa alija čak stoji originalni ugraviran logo WUNDERLICH a plastika je vrhunska,bez preterivanja; Promenio Nedelja u 21:18 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1185 Napisano Nedelja u 21:21 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Delta treba vrlo uskoro da počne da prodaje Wunderlich stvari. Čak su na sajtu Wunderlicha kao zvanični diler za Srbiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1185 Napisano Nedelja u 21:24 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Džim Džarmuš je napisao: Men' se čini kao da je malo nakrivo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2980 Napisano Nedelja u 21:34 Drug član, 1301 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2980 Napisano Nedelja u 21:40 (promenjeno) Drug član, 1301 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Vandrokaš je napisao: Delta treba vrlo uskoro da počne da prodaje Wunderlich stvari. Čak su na sajtu Wunderlicha kao zvanični diler za Srbiju. Pa uz skup Kineski motor ide i skupa Kineska dodatna oprema Promenio Nedelja u 21:41 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1185 Napisano Nedelja u 21:58 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan To je tvoj možda kineski Moj je iz Hong Konga. Sa pedigreom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 27 Napisano Ponedeljak u 11:35 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Vandrokaš said: Delta treba vrlo uskoro da počne da prodaje Wunderlich stvari. Čak su na sajtu Wunderlicha kao zvanični diler za Srbiju. Ahhh cuveni Wunderlich i Touratech, obozavam ih ... zastita zastite za zastitu od prasine, okvir podloske nosaca od magnezijuma za produzetak selne, mala torba za ispod nosaca kofera sa funkciom dodatne sigurnosti u slucaju pustinjske oluje, ukrasni drzac nosaca poklopca dekle levog gornjeg ispupcenja na levoj prednjoj dekli, ... successfully robbing bmw owners for over 35 years. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...