Blaza 10096 Napisano Subota u 08:53 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nađem na oglasima ovaj disk sa felnom, pa da pitam da li je neko u prolazu, ili ima neku kombinaciju za dostavu ? Kawasaki er 5 dijelovi prednja felga sa diskom WWW.NJUSKALO.HR Kawasaki er 5 dijelovi prednja felga sa diskom Prodajem prednju felgu sa diskom za... Nije mi ništa hitno, do proleća, neobavezno... Plaćam i dostavu, carinu, pdv, kafu, rakiju itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12920 Napisano Subota u 09:35 Ne silazi, 7415 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam disk od 298mm koji paše na felnu od ER5. Dok sam vozio ER5 hteo sam da spakujem taj disk i druga klješta sa adapterom. Ako si zainteresovan da pazariš disk pusti PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10096 Napisano Subota u 10:28 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Znam @Alekre , sećam se svega. Uzeo bih ja taj disk kada bih znao šta sve treba da menjam, i koliko će to sve na kraju da izađe. Bar ruke ne moram da plaćam, snašao bih se nekako... Ako imaš, ili znaš šta sve treba, i po kojim cenama, pusti poruku (ili ovde, nema veze), ja sam i dalje zainteresovan, a nisam hteo da te cimam samo zbog diska, jer tu treba još delova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12920 Napisano Subota u 10:44 Ne silazi, 7415 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Klješta sam planirao da stavim od R1, jedino što nisam stigao da rešim adapter za klješta a posle toga treba i spakovati drugo kočiono crevo verovatno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Subota u 11:00 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ima neka klešta spremna za preradu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10096 Napisano Subota u 11:00 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da Vulkan ima drugačiji držač za klešta. Možda bi mogla da ostanu ista klešta i crevo, samo drugi držač... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10096 Napisano Subota u 11:01 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Videemo, smislićemo već nešto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10096 Napisano Subota u 21:12 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujući kolegi @Atorn i njegovim prijateljima, završena je priča oko slanja i preuzimanja felne sa diskom. Čim prođu praznici, biće poslato. Da se zahvalim i kolegama @triton i @RankoBg87 koji su ponudili pomoć, a i ostalima koji su učestvovali. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2993 Napisano Subota u 21:32 Drug član, 1757 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Koja akcija zbog felne, aktiviralo se bratstvo i jedinstvo 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10096 Napisano Subota u 21:33 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Disk !!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10096 Napisano Subota u 21:35 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, prodavac Ivan iz Zg se bavi restauriranjem starih motora. Prijatan lik, lepo smo se ispričali. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...