feelgod 231 Napisano Decembar 27, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, Da li neko u Beogradu i okolini ima visak vrecicu za kacigu koju bi zeleo da mi ustupi za neke sitne novce ili da pokloni. Ne mora biti nova naravno ali da nije bas ni potpuni raspad. Moze kontakt na PP ili br. 062/21-40-60 Hvala unapred. Promenio Decembar 27, 2024 član feelgod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4274 Napisano Decembar 27, 2024 motoras, 2469 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije dugo da čekaš, na aliexpressu je oko 250 dinara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Decembar 27, 2024 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam ja jednu ali moras da se strpis koji dan. Ako ti nije hitno, dacu ti na poklon, samo ne verujem da cu moci pre ponedeljka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Decembar 27, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Javio mi se kolag Bole na Viber i trebalo bi za vikend da se vidimo na Vidikovcu. Hvala svima koji su hteli da pomognu, ne bih da uzmem vise nego mi treba. Mozda jos nekome zafali vrecica (ili meni jos neki put u zivotu) pa neka ti ostane. Promenio Decembar 27, 2024 član feelgod 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Decembar 30, 2024 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim da sam preuzeo vrecicu. Hvala najlepse kolegi @Bole37 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanV 26 Napisano Decembar 30, 2024 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750, Honda VFR 750, Yamaha XJ6, Honda CBR 600, Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu viška, Scorpion EXO Poklanjam ako nekom treba 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 279 Napisano Decembar 30, 2024 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan ako nije otisla ja bih... poz Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanV 26 Napisano Decembar 30, 2024 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750, Honda VFR 750, Yamaha XJ6, Honda CBR 600, Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Dejane, nije otišla Kad budeš blizu Medaka, javi se da ti dam 0644854965 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 279 Napisano Decembar 30, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan vazi, hvala moze li posle 6.1. HVALA Promenio Decembar 30, 2024 član dejan-bandit1200 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2995 Napisano Decembar 30, 2024 Drug član, 1765 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba za vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 237 Napisano Sreda u 21:58 U prolazu, 45 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde,ako neko prodje ili planira Holiday u Zadru,neka se javi,ima i kod mene vrica za kacigu...nije mi viska,ali je ne koristim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...