Ljuba 0 Napisano Septembar 16, 2006 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari sinoc na skupu na Adi huji sam pozajmio i provozao se malo po gradu Varaderom.Zaista ne znam sta reci za tu spravu,pocev od ubrzanja,neverovatno lake i udobne voznje i na kraju kocenja.Zaista jedan lep i izuzetan trenutak koji je trajao nekih dvadesetak min.Interesuje me iskustvo i misljenje ljudi koji su vozili i Varadera a i V-stroma(650 ili 1000) da li ima razlike i u cemu.Stroma nisam vozio,mada mi se vise svidja njegov izgled.Inace i dalje sam naprzen na XX-a,jeste da su razliciti tipovi motora, ali jebi ga ne znam ni sam,znam samo da za sledecu sezonu treba sesti na nesto kvalitetno.Pozdrav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 17, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za Hondaš, ali zam èuo za Varadera da ima izvesne probleme... Konkretno moj ortak u Nemaèkoj je u garantnom roku imao problem sa vodenom pumpom i sa još nekim sitnicama, koje mogu ozbiljno da koštaju rad agregata... A i dno motra je rešeno tako da ako nezgodno zakaèiš ili udariš, hoæe da pukne i prolije ulje. A to da poteže kao nenormalan, je i kod suzukija karakteristika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 17, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Strom. Varadero ide kao Pimp-My-Bus, Strom ide kao F-15 Strike Eagle. Salu na stranu, Varadera sam probao na otprilike isto koliko i ti te nisam merodavan da detaljnije sudim. Medjutim poredeci ga sa Stromom osecaj tezine je nesto izrazeniji kod Varadera, a teziste je nesto vise. Strom je nekako "sportskiji" a Varadero vize vuce na teren, barem po osecaju... Sta god da uzmes, pun pogodak. Uostalom, svako cudo za tri dana i svaki motor za jednu sezonu, jel` tako Jasmine? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 17, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo nista da pisem al' ajde...imam 5min slobodno Sto se ova dva motora tice, koncepcijiski su dosta slicni - to vidi i moja keva. Meni se cak Varadero vise svidja (vizuelno). Pre 2,3 meseca vozio sam se sa Jurom (SuperJura sa motori.hr) po Zagorju. Varadero ide kao metak, sta god ko pricao i na autoputu i na magistralnom putu i po krivinama i gde hoces. Cinjenica je da Vara ima 30ak kg vise i jedno 6,7 konja manje, ali ne verujem da bi to bilo kome od nas napravilo bitnu razliku. Mozda je razlika u ceni nesto sto bi definitivno prevagnulo na stranu Stroma, ali ako nekom lova nije previse bitna....ma, nece se zajebati sta god da kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Septembar 17, 2006 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Aj i ja da kanem koje slovo. Pošto nisam imao priliku (sreæu) da vozim bilo koji od ova dva odlièna motora, obreo sam se na jednom sajtu koji nudi uporedni prikaz, odnosno poreðenje razlièitih modela motora. Iz liènog ugla, zamerio bih Hondi a pohvalio Suzuki zbog palete (jaka paleta u PM) motora koji se nude u ova dva modela. Varadero je ili vrabac ili aždava, odnosno 125 ili 1000cc, dok Suzuki nudi i svima dobro poznati ženski model Stroma od 650cc pored momaèkog od 1000cc. Raèunajuæi da samo odabrani kupuju nove makine, dao sam na mi se porede 2002 Honda XL 1000 V Varadero i 2002 Suzuki DL 1000 V-Strom. Ovo su grafikoni. Na kraju drugog grafikona postoji legenda. Nadam se da æe ovo bar malo pomoæi pri odluci o kupovini. najzli Literatura - http://www.bikez.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 17, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prema ovom Najzlijevom, odvali ga Strom od zivota. Jebes ga... :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Septembar 18, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bikez.com je za vjerovati... cuj 20% vise touring capabilities :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 18, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan stroma i ne sjekiraj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 18, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da pola sekte sa BJB vozi Stroma, mozete jedni drugima noæu da skidate delove, hehehe, ako se nešto pokvari i zafali. Tako da moj ti savet: šta svi Turci voze - to i mali Mujo Varadera nešto i nema po gradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Septembar 18, 2006 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Tako da moj ti savet: šta svi Turci voze - to i mali Mujo Sta ces,navika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba 0 Napisano Septembar 18, 2006 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno! Sva sreca da se zavrsava sezona pa cu imati dovoljno vremena da se odlucim.Pozdrav svima!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Januar 9, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da pola sekte sa BJB vozi Stroma, mozete jedni drugima noæu da skidate delove, hehehe, ako se nešto pokvari i zafali. Tako da moj ti savet: šta svi Turci voze - to i mali Mujo Varadera nešto i nema po gradu... i Yugića ima najviše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi se naiskrenije odlucio za Varadera, imao sam prilike da vozim i Stroma i Varadera, ali da se ti ne bi dvoumio i razmisljao kupi BMW R1200GS Adventure i kraj price. Tacka je stavljena!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Januar 10, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan ala si mu lepo rekao.. :D vidis da je momak u dilemi a ti mu jos dodajes motor da bude trilema :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan a jel niko ne oseća naftalin?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 11, 2009 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan a jel niko ne oseća naftalin?! Hoces da kazes da R1200GS NIJE najbolji motor na svetu!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan A JOOOJ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Januar 11, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan A JOOOJ! Ocigledno niko ne obraca paynju na datume postova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesone 2 Napisano Januar 11, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan A JOOOJ! Ocigledno niko ne obraca paynju na datume postova! vole ljudi masine, nije bitan date! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...