Motorcyclist 16922 Napisano Nedelja u 14:58 Integrisan, 5011 postova Prijavi odgovor kao problematičan Voz koji je iz Novog Sada krenuo oko 14h stao u Staroj Pazovi zbog problema s „vučom“, sledeći otkazan 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9829 Napisano Nedelja u 15:13 Drug član, 1027 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Bes i nezadovoljstvo ne možeš ugasiti represijom. Samo se akumuluje i odlaže neizbežno i kraj preti da bude dramatičniji. 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1672 Napisano Nedelja u 15:30 Drug član, 989 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, Motorcyclist said: Voz koji je iz Novog Sada krenuo oko 14h stao u Staroj Pazovi zbog problema s „vučom“, sledeći otkazan Ubedjen sam da ce vojsku izvesti da puca dodje li do toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16922 Napisano Nedelja u 15:37 Integrisan, 5011 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Abi said: Ubedjen sam da ce vojsku izvesti da puca dodje li do toga. Gumeni meci da, sasvim moguce ako bude potrebe. Gledam live i bogme velik odziv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9829 Napisano Nedelja u 15:46 Drug član, 1027 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11146 Napisano Nedelja u 16:32 Ne silazi, 2231 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Vojska ne verujem da ce da puca na narod.panduri da,navijaci huligani da. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 525 Napisano Nedelja u 16:47 (promenjeno) Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Nedelja u 16:48 član GAGI74 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 893 Napisano Nedelja u 16:55 Zainteresovan, 703 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel onaj informerov softver izbrojao koliko ih je? Sigurno 200, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kouč D. 101 Napisano Nedelja u 16:55 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Koloni nema kraja 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Nedelja u 17:00 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je bas lepo, mnogo ljudi, 0 incidenata 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16922 Napisano Nedelja u 17:13 Integrisan, 5011 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://x.com/i/status/1870870264210391474 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 244 Napisano Nedelja u 17:19 Svrati ponekad, 322 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Bravo braćo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 316 Napisano Nedelja u 18:03 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Ragaci, evo je i prosirena verzija videa do Vuka. Odlično, hvala!Evo još jednog pominjanjahttps://x.com/O_R_S_P/status/1870620230856159696Sent from my 23078PND5G using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 536 Napisano Nedelja u 18:17 (promenjeno) Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno jedino mogu da pratim dešavanja onlajn, i vidim na jednom snimku staru ekipu sa vikend vožnji. Žao mi je što sada nisam tu da vozim sa vama. Jedino što mogu je da pošaljem pozdrave i podršku iz Čikaga. Promenio Nedelja u 18:53 član sargeras 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17531 Napisano Nedelja u 18:20 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ogroman odziv večeras. Veličanstvena atmosfera. Toliko, da mi je bilo potresno na momente. 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5491 Napisano Nedelja u 18:22 (promenjeno) Drug član, 819 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Duskina celenka. Promenio Nedelja u 18:23 član Bole37 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5491 Napisano Nedelja u 18:29 Drug član, 819 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Tisina. | By Saša | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Tisina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3226 Napisano Nedelja u 18:31 (promenjeno) Drug član, 2323 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je neko primetio...dolazeći kolima potez Mirijevo-Bulevar-V.Ilića-Autokomanda pa gore prema Hramu, niti jedan autobus GSP-a nisam primetio. Da je sve funkcionisalo od prevoza...mogli smo komotno da ih skinemo. Inače momenat celog događaja...opaka disciplina tokom 15 minuta ćutanja. Kad su se svi skontali...možda je to i jedina stvar u poslednjih ne znam ni ja koliko godina da smo se usaglasili po nekom pitanju! Tih 15 minuta sam iskreno čuo tišinu. Zaista se nadam da među tom decom koja su danas praktično dirigovala masom ima onih koji će napraviti i pokrenuti promene kad već mi retardi nismo. Promenio Nedelja u 18:32 član mick 14 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8876 Napisano Nedelja u 18:31 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Šaka izmanipulisanih... 23 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17531 Napisano Nedelja u 18:48 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Masa je bila ogromna, u bukvalnom značenju nesaglediva... Kada su klinci počeli sa: "pola pet, ćutanje", a svi ti ljudi po komandi ućutali, jeza me je podisla. I zbog tog POTPUNOG ćutanja i zbog činjenice kako deca emancipovano i sigurno u sebe diriguju tolikom masom. Do kostiju mi se to urezalo. "Hulja se ljulja"... ...da citiram jedan studentski transparent, koji mi se takođe danas urezao. 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 35 Napisano Nedelja u 18:53 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Hulja se ljulja izgleda postaje hit 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17531 Napisano Nedelja u 18:55 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto, nisam znao odakle je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1153 Napisano Nedelja u 19:02 Zainteresovan, 311 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno bih zeleo da se ovo opet neizjalovi i da im se naj****o majke jednom zaveka i da se najzad na forumu posvadjamo ako iko samo i spomene politiku. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5491 Napisano Nedelja u 19:46 Drug član, 819 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Nasa deca su bila sa nama, i evo cerka je slozila jedan lep video. Ja napravila | By Saša | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Ja napravila 13 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5609 Napisano Nedelja u 21:06 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Невероватно, ја коначно имам бар промил наде да може нешто бити од овог народа и да ћемо се опаметити. Занимљиво, приметио сам да нигде "опозиције" нема. Бар их ја нисам приметио да нешто посебно промовишу протесте. Око моста се мало "бунили" и одједном нестадоше. То ми улива наду да ће ово успети. Боже здравље, видимо се следеће недеље ако опет буде организовано окупљање. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...