Marija_90 74 Napisano Utorak u 12:43 U prolazu, 32 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki Er5 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast narode, žao mi samo što nisam u Srbiji da se pridružim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1522 Napisano Utorak u 13:19 Никад не једи жути снег!, 718 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, Marija_90 said: Svaka čast narode, žao mi samo što nisam u Srbiji da se pridružim... Младеновац је Србија!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11533 Napisano Utorak u 14:45 Drug član, 1288 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ,bravo, svako na svoju stranu, ćerka mi je u Bg ja pokrivam NS,jel to Sašceva tema izbrisana, nema je nigde ili je meni pristup onemogućen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5343 Napisano Utorak u 14:58 (promenjeno) Drug član, 802 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, piki je napisao: Bravo ,bravo, svako na svoju stranu, ćerka mi je u Bg ja pokrivam NS,jel to Sašceva tema izbrisana, nema je nigde ili je meni pristup onemogućen? Sve oke, u dogovoru sa Pablom.Ovde se nastavlja cista tema, samo vezana za skupljanje. Napomenuo bih svako neka kupi nesto od hrane, pica, mislim da je to dovoljno. Nalazimo se kod Arene, ipak ce nas biti podosta. Idemo do blokade gde bude bila taj dan da im damo podrsku, i do fakulteta da ostavimo ono sto smo poneli za njih. Bicete blagovremeno obavesteni, jer situacija se menja iz casa u cas. Promenio Utorak u 14:58 član Bole37 5 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17201 Napisano Utorak u 15:12 Integrisan, 8315 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hajde, potrudimo se da stvorimo slobodno vreme taj dan. Ko hoće, nađe način 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 290 Napisano Utorak u 16:21 BJB Maxi Scooter Club, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan +1 ... samo mi nije jasno je l u subotu ili nedelju ? ajd nek neko napiše tačno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5343 Napisano Utorak u 16:29 Drug član, 802 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, matori351 je napisao: +1 ... samo mi nije jasno je l u subotu ili nedelju ? ajd nek neko napiše tačno ... Subota. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1964 Napisano Utorak u 16:38 Drug član, 1128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kreirajte viber grupu i ubacite ljude moji su zainteresovani i koji podele svoj br tel sa jednim od vas (Sale, Sev)Ovu temu svi mogu da citaju, cak i neregistrovano clanovi ili nek’ admini blokiraju pristup temi osim uz registraciju.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Utorak u 16:49 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Dobro kažeš, nek se orlić sekira što nema pristup forumu.... možda pošelje bezbednjake kod Ikee.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17201 Napisano Utorak u 17:02 Integrisan, 8315 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bez nepotrebnog straha. Čemu to? Ne idemo u diverzantsku akciju majku mu, idemo da POTPUNO LEGITIMNO izrazimo podršku mladim kolegama. Na to imamo pravo i da vidim nekoga ko bi od ovoga pravio nešto nedozvoljeno. Slobodni ljudi, slobodno izražavaju stav, na šta imaju apsolutno svako pravo. Ništa ne krijemo. Takođe, uopšte ne predstavljamo sve bajkere, šta ti ja znam, predstavljamo sami sebe, koliko god nas bude. PS: subota. 7 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17201 Napisano Utorak u 17:04 Integrisan, 8315 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Sale i Duca 2. Severian 3. Sharky 4. Saxi 5. Vuk 6. Punisa 7. Milomir 8. Sara 9. Djeronimo 10. Borzegi 11. Mimeola 12. Sava 13. Stefan (možda +2) 14. M.milivojevic 15. Damir 16. Zoki 17. Salem 18. Petar 19.SvetiAtila 20. Papaja 21.bobi krofna 22. Влајко 27. matori351 28. PS: redni broj nije greška, neke od kolega iz ličnih razloga žele anonimnost 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16184 Napisano Utorak u 17:23 (promenjeno) Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ni gore vreme nas nije sprečavalo da se okupimo za Sremčicu, samo treba znati i adekvatno se pripremiti (obući). Prognoze omaše pa da se smakne predviđanje za jedan dan na ovu ili onu stranu. Ipak nije loše ni uneti malo fleksibilnosti oko toga koji dan vikenda da bude, da ne bi bilo nepotrebno pogibeljno na dva točka. Mojih 5 centi. Pri tome je nedelja nekako uvek mrtvija, mirnija pa bi akcija na taj dan možda imala veču težinu. I vreme pomeriti bliže podnevu da se ne tociljamo po jutarnjem sluzu i poledici na asfaltu. Promenio Utorak u 17:27 član drs 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17201 Napisano Utorak u 18:00 Integrisan, 8315 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znači mnogo još uvek prognoza, od utorka za vikend, u situaciji kada se vremenske prilike lome kao sada, to vrdne tamo ili ovamo. Ali, u pravu si, ne treba biti ni nefleksibilan. Hajde, neka stoji subota, kako vec planiramo, a četvrtak veče možemo da se preispitamo. Tada je prognoza manje nepouzdana. Za vreme si verovatno u pravu, da bi stigli u 11.52h negde, dovoljno je krenuti u 11. Neka ostane skup u 10h, da ne unosimo sada neizvesnost promenom i za one koji žele lagano da se ispričaju, a kolonu formiramo u 10.45h, pa svako može da dodje imajući tu info u vidu, ustvari kako mu/joj odgovara. Ima li ovo smisla? @drs 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1964 Napisano Utorak u 18:20 Drug član, 1128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Bez nepotrebnog straha. Čemu to? Ne idemo u diverzantsku akciju majku mu, idemo da POTPUNO LEGITIMNO izrazimo podršku mladim kolegama. Na to imamo pravo i da vidim nekoga ko bi od ovoga pravio nešto nedozvoljeno. Slobodni ljudi, slobodno izražavaju stav, na šta imaju apsolutno svako pravo. Ništa ne krijemo. Takođe, uopšte ne predstavljamo sve bajkere, šta ti ja znam, predstavljamo sami sebe, koliko god nas bude. PS: subota. Ne plasim se ja.Nit’ imam razloga za strah, nego sam u fazonu da ce doci kod arene kolege, i iscimati nas u fazonu da necemo moci da krenemo da podrzimo studente.Samo zbog toga.Ja idem i to je toSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 690 Napisano Utorak u 20:03 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam akciju! Kao sto sam u par tema pomenuo - vec duze vreme ne zivim u nasoj domovini, a isto toliko i ne vozim motocikl, ali bih voleo, pa makar novcano, da ucestvujem i podrzim nasu buducnost! Molim @Bole37 ili @severian da mi na pp posalju broj racuna, pa da sibnem neku kintu i da se u ime moje porodice i mene licno ponese nesto deci! Hvala! 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1061 Napisano Utorak u 20:10 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam negde da u nedelju i poljoprivrednici planiraju da dodju do BG traktorima, kao podrska studentima. Mozda nije losa ideja da se pomeri za nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 620 Napisano Utorak u 20:20 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, ske said: Cuo sam negde da u nedelju i poljoprivrednici planiraju da dodju do BG traktorima, kao podrska studentima. Mozda nije losa ideja da se pomeri za nedelju Nema šanse da će ih pustiti da uđu u grad. Spisak za Subotu je sada već dosta narastao i na njemu su ljudi koji mogu da dođu u Subotu. Ko može u Nedelju, super, biće dve posete studentima. Napravite drugi spisak za Nedelju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Utorak u 20:36 Drug član, 553 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za nedelju je planiran skup poljoprivrednika i studenata na slaviji. Ne znam koliko je nama mesto tamo. Po meni je bolje obići studente u subotu na nekoj blokadi. Naročito neki malo skrajnut fakultet. Na primer poljoprivredni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9716 Napisano Utorak u 21:05 Drug član, 1022 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pošto nisam baš blizu a i vreme nije za duže vožnje želim da vam bar ovako pružim podršku. Veliko poštovanje za akciju i učesnike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 196 Napisano Utorak u 23:54 U prolazu, 75 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, severian said: 1. Sale i Duca 2. Severian 3. Sharky 4. Saxi 5. Vuk 6. Punisa 7. Milomir 8. Sara 9. Djeronimo 10. Borzegi 11. Mimeola 12. Sava 13. Stefan (možda +2) 14. M.milivojevic 15. Damir 16. Zoki 17. Salem 18. Petar 19.SvetiAtila 20. Papaja 21.bobi krofna 22. Влајко 27. matori351 28. PS: redni broj nije greška, neke od kolega iz ličnih razloga žele anonimnost 29. Пеђа Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 259 Napisano juče u 08:34 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Evo spiska šta je gde potrebno studentima, svakodnevno ažuriraju listu: POTREBNI RESURSI DOCS.GOOGLE.COM HVALA PUNO ŠTO ŽELITE DA NAM POMOGNETE! ISPOD MOŽETE VIDETI LISTU STVARI KOJE SU NAM NAJPOTREBNIJE I KOJE NAM MOŽETE DONETI NA NEKU OD LOKACIJA. Lista se ažurira svakog dana, tako da su informacije koje vidite aktuelne. FILOZOFSKI FAKULTET: VOĆE NIJE NEOPHODNO, IMAMO GA PREVIŠE I PLAŠIMO SE... Sent from my 23078PND5G using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1772 Napisano juče u 08:56 Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano juče u 11:23 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Морална подршка, може и финансијска од мене! У суботу нисам у Београду па не могу да придружим али изражавам дивљење за ову акцију! Свака част! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5343 Napisano juče u 11:56 Drug član, 802 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @saxomofon je uplatio na moj racun 10000 rsd.Hvala mu u ime svih nas. 13 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8696 Napisano juče u 12:10 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Bole37 je napisao: Kolega @saxomofon je uplatio na moj racun 10000 rsd.Hvala mu u ime svih nas. Pa ti ne moraš do subote da masiraš više.. Inače, što ze tiče transporta, da li da vidimo da neko krene kolima, kombijem, šta već ? 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...