GhostMile 4614 Napisano Februar 14, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja vozim dizela ;D ima li ih negde jos? Motor je od jednog prijatelja koji ga je drzao par godina u garazi, cekajuci da uhvati malo slobodnog vremena. Vrijeme ko vrijeme, zahebano za uhvatiti, a u garazi mu zatrebalo mjesta. Sad ce kod mene u garazi jedno 2-3 godine, pa onda te zvrcnem. Inace gledam po oglasima, pocinju od 1200 eura "u voznom stanju", pa do nevjerovatnih 5500 za "vrhunski uglancane". :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Update: Danas sam odmastio ram i sutra bi trebalo da ga ismirglam i prespricam u temeljnu. Vilica mi je veliki problem. Mozda je i napravim / ispravim, ali njeno vrijeme je definitivno proslo. (sve komponente su joj zalosne) Probat cu je sloziti sad za privremeno, pa ako sve ostalo ispadne dobro, onda bi mozda isao u potragu za vilicom od Yamahe R6. Uz malo trte mrte, da se namjestiti. Ali onda ide i felga od R6 i kocnice, a felga i nije bas retro ...... Ko zna za jos neke alternative? Neki bike sa zhicanim felgama i diskom (ili dva) a da vila pashe na CB550? Bojim se da ce livene felge da ga ubiju u pojam. poz Stavi viljušku od R6 i kanže i disk ,ali ostavi njenu žičanu felnu. Jedan dobar strugar ti može napraviti distancijal koji bi se našrafio na felnu , a dik u njega ;D ;D ;D ;D ;D zadovoljan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 5, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Reanimacija bezuspjesna, pacijent umro. Vilica, karburatori i prednja kocnica su u neupotrebljivom stanju, a za ostalo je nagadjanje. Cak su i zadnji amortizeri zreli za zamjenu. Gume su dobre, ali stare. Zakljucak je pao da je bolje na vrijeme odustati nego skakati u rupu neznanih dubina. Dakle, project je abortiran, Honda je otisla u donore. (a taman sam se odr'o smirglajuci ram...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 5, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Reanimacija bezuspjesna, pacijent umro. Vilica, karburatori i prednja kocnica su u neupotrebljivom stanju, a za ostalo je nagadjanje. Cak su i zadnji amortizeri zreli za zamjenu. Gume su dobre, ali stare. Zakljucak je pao da je bolje na vrijeme odustati nego skakati u rupu neznanih dubina. Dakle, project je abortiran, Honda je otisla u donore. (a taman sam se odr'o smirglajuci ram...) Eeee Jbg. :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...