Borisake19 4 Napisano pre 6 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F900R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Da budem iskren, nisam siguran dal ovo neko cita i da li forumi i dalje opstaju, ali da se predstavim: Ja sam Nikola, relativno sam nov u moto svetu. Nakon voznje skutera Liberty 125, pribavio sam BMW F900R, pretezno za gradske potrebe, a od sledece godine i na neka malo dalja putovanja. Ko sto pomenuh, nov sam u svemu ovome, polako se upoznajem sa svim sto moto svet donosi, svidja mi se jako za sada, ali kolko vidim potrebno je dosta istrazivanja, ucenja, a jedno od osnovinih je i bezbednost, pa otud i ja ovde nabasah, kako bih se povezao sa ljudima koji znaju vise i koji mogu dati bojlje uvide u sve sto sledi. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6074 Napisano pre 5 sati Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ima ko čita. Dobro nam došao na druženje, čitanje i učenje. Ali, najvažnija je vožnja, to je jedina prava škola. Iskustvo, kilometraža. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10490 Napisano pre 5 sati Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2989 Napisano pre 5 sati Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Nikola.Na pravom si mestu Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4732 Napisano pre 3 sati BJB Maxi Scooter Club, 6007 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na ove stranice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1870 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве. @ПИпезос ŠTAŠ SAD? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borisake19 4 Napisano pre 2 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F900R Prijavi odgovor kao problematičan Pa plan je da pokupim sve sto znate, pa da to i primenim u voznji kad za to dodje vreme...videcemo koe ce bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...