Borisake19 2 Napisano pre 2 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F900R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Da budem iskren, nisam siguran dal ovo neko cita i da li forumi i dalje opstaju, ali da se predstavim: Ja sam Nikola, relativno sam nov u moto svetu. Nakon voznje skutera Liberty 125, pribavio sam BMW F900R, pretezno za gradske potrebe, a od sledece godine i na neka malo dalja putovanja. Ko sto pomenuh, nov sam u svemu ovome, polako se upoznajem sa svim sto moto svet donosi, svidja mi se jako za sada, ali kolko vidim potrebno je dosta istrazivanja, ucenja, a jedno od osnovinih je i bezbednost, pa otud i ja ovde nabasah, kako bih se povezao sa ljudima koji znaju vise i koji mogu dati bojlje uvide u sve sto sledi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6073 Napisano pre 2 sati Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ima ko čita. Dobro nam došao na druženje, čitanje i učenje. Ali, najvažnija je vožnja, to je jedina prava škola. Iskustvo, kilometraža. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano pre 1 sat Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2988 Napisano pre 1 sat Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Nikola.Na pravom si mestu Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...