bopk 1700 Napisano Decembar 9, 2025 Drug član, 2105 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Još dvadesetak dana i da otvorite novu temu za model 2026 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoze 214 Napisano Decembar 10, 2025 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zenica, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda CB 650 f. 2015, Honda NC 750x DTC 2019, Honda CB 500X 2023, Honda NC 750x 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram iduće godine jedno putovanje u trajanju od 20 dana na Nordkap, je li neko bio i kakva su iskustva? Trenutno prikupljam informacije gledam putovanja na YT do Nordkapa, pravim finansiski plan i prikupljam opremu koja će mi biti neophodna na tom putovanju . Fale mi bočni koferi, šator, vreća za spavanje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoze 214 Napisano Decembar 17, 2025 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zenica, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda CB 650 f. 2015, Honda NC 750x DTC 2019, Honda CB 500X 2023, Honda NC 750x 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Evo stiglo Confort 170 eura sjedalo i GIVI vizir 80 eura, nije se dugo čekalo . Ugradnja na proljeće 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1723 Napisano Decembar 17, 2025 (promenjeno) Zainteresovan, 347 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan @motozePa kako ti se čini sedište, onako pod rukom? Promenio Decembar 17, 2025 član SaleKg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoze 214 Napisano Decembar 17, 2025 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zenica, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda CB 650 f. 2015, Honda NC 750x DTC 2019, Honda CB 500X 2023, Honda NC 750x 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, SaleKg je napisao: @motozePa kako ti se čini sedište, onako pod rukom? Daleko mekše i udobnije od originalnog, vidjet ćemo kakvo ce biti na dužim vožnjama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1723 Napisano Decembar 17, 2025 Zainteresovan, 347 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan A kako da proverimo da li paše na predhodni model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoze 214 Napisano Decembar 18, 2025 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zenica, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda CB 650 f. 2015, Honda NC 750x DTC 2019, Honda CB 500X 2023, Honda NC 750x 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, SaleKg je napisao: A kako da proverimo da li paše na predhodni model? Koje je godište vaš motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1723 Napisano Decembar 19, 2025 Zainteresovan, 347 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Moj je '23 ali to je model '21. Koliko vidim samo vozačko može da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 657 Napisano Decembar 19, 2025 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/9/2025 at 7:48 PM, bopk said: Još dvadesetak dana i da otvorite novu temu za model 2026 Ovo krenulo kao sa telefonima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoze 214 Napisano Decembar 25, 2025 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zenica, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda CB 650 f. 2015, Honda NC 750x DTC 2019, Honda CB 500X 2023, Honda NC 750x 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedan dodatak za Hondu, Garmin zumo 396 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilovrb57 63 Napisano Januar 1 U prolazu, 23 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Srećna Nova sezona, ljudi!Sent from my SM-S918B using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan Misita 11 Napisano Sreda u 20:40 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X DT Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari stari, nije me bilo dugo na sajtu tj. samo sam vas gledao/citao Za ovih 15-tak god se izmenjalo skutera ali evo napokon sam odlepio od rupa po gradu i resio da kupim motor umesto skutera... Krenuo sam sa gledanjem skutera koji imaju lanac i ram kao motor, i kad sam video cene malo razmislio i proveri cenu motora. Naravno izbor je pao na NC750x DT 2025 god. Sad uzivam u polakom "budzenju", stigao sam pre ovog snega i mraza da predjem oko 800km. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6405 Napisano Sreda u 21:13 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Srecno I ovo ti je skuter 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan Misita 11 Napisano Sreda u 22:41 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X DT Prijavi odgovor kao problematičan Ako lici na motor, ide kao motor, cuje se kao motor i vozi se kao motor, onda je motor Realno, nije mi ni bitno kako ga ko zove, meni je najbitnije da je najbolje za ove pare i da mi radi posao ... Postoje jaci, brzi, bolji itd. ali ... Za mene je saaaaaasvim OK 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6405 Napisano Sreda u 23:10 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, ja sam prezadovoljan, sve zavrsava i svuda odveze i vrati. Te gume sto imas gledaj da sto pre zamenis i tek ces onda videti pravo njegovo ponašanje u vožnji, cuvaj se guma, ne drze nikako pa ni pravac kuda trebas da ides, napatio sam se, bas su mi pravile problem, presao sam 9k km teške muke. Ne znam kad ce mi stici nove, treba da skinem Miselin road 5, prednja je ko nova a zadnja može sigurno jos 5k km, pa ako budes hteo. Ne znam koliko imas kg, odmah zategni zadnji amortizer za jos dva klika, bolje se ponasa u voznji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 442 Napisano juče u 00:33 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Dragan Misitakako ti se svidja ovaj nosac kofera Koji imas I kofer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan Misita 11 Napisano juče u 16:00 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X DT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, RankoBg87 je napisao: Tako je, ja sam prezadovoljan, sve zavrsava i svuda odveze i vrati. Te gume sto imas gledaj da sto pre zamenis i tek ces onda videti pravo njegovo ponašanje u vožnji, cuvaj se guma, ne drze nikako pa ni pravac kuda trebas da ides, napatio sam se, bas su mi pravile problem, presao sam 9k km teške muke. Ne znam kad ce mi stici nove, treba da skinem Miselin road 5, prednja je ko nova a zadnja može sigurno jos 5k km, pa ako budes hteo. Ne znam koliko imas kg, odmah zategni zadnji amortizer za jos dva klika, bolje se ponasa u voznji. Znam za gume, ali nisam uspeo nikome da uvalim ove Vozicu ih ovu sezonu, za sad nisu lose, vozio sam ih 800km od toga sigurno 600km po vlaznom, jakoj kisi i sl. (a citao sam da prave probleme)... Uzimam pred jesen Mishelin Road 6 GT verovatno... Imam dosta kg heheh, to sam i hteo da im kazem na prvom servisu, da ne bude "cackao si sam oko motora", cuo sam da su dosta strogi u Delti ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan Misita 11 Napisano juče u 16:05 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X DT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Bobni je napisao: @Dragan Misitakako ti se svidja ovaj nosac kofera Koji imas I kofer? Uf ... Prezadovoljan sam. Nosac je bruka jak a kofer je extra, tapaciran iznutra, ima gumu po obodu, za sad mi se nije stvarala vlaga, ama bas nista ... Nosac sam kupio u Maticmotoo, u Zemunu/Altina, oni rade ceo GP program. Imaju i kofere, ali identicni su ovom mom a malo skuplji. Nosac kofera Honda NC 700/NC750x - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Nosac kofera NC 700 i nc750x i jos puno dodatne opreme od firme GP kompozit Sve nase oglase i dodatnu opremu za Honda motore mozete pogledati u “ svi oglasi” . Svi nasi... Kofer sam uzeo: Kofer za motor X-LAND aluminijumski crni 55L ADVENTURE MOTO-D.NET Vodootporan X-LAND moto kofer od crnog aluminijuma, zapremine 55L. Idealan za putovanja, sa sigurnim bravama, univerzalnim nosačem i praktičnom unutrašnjošću. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 171 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, RankoBg87 said: Tako je, ja sam prezadovoljan, sve zavrsava i svuda odveze i vrati. Te gume sto imas gledaj da sto pre zamenis i tek ces onda videti pravo njegovo ponašanje u vožnji, cuvaj se guma, ne drze nikako pa ni pravac kuda trebas da ides, napatio sam se, bas su mi pravile problem, presao sam 9k km teške muke. Ne znam kad ce mi stici nove, treba da skinem Miselin road 5, prednja je ko nova a zadnja može sigurno jos 5k km, pa ako budes hteo. Ne znam koliko imas kg, odmah zategni zadnji amortizer za jos dva klika, bolje se ponasa u voznji. Citam, i uvek zaboravim da probam da prestelujem zadnji amortizer. Cini mi se da malo slabije upija neravnine.. Ali mislim da mali uticaj imaju i one gume koje su užas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6405 Napisano pre 21 sati Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, meni je ok, jeste tvrdje al nekako se masa prebacila napred i lakse se vozi tj upravlja, cackao sam i pre za po jedan gore dole pa vracao i skoro dignem al za dva i bas se oseti razlika tako da sad vozim tako, ako pretekne para uzecu zadnji amortizer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan Misita 11 Napisano pre 20 sati (promenjeno) U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X DT Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, RankoBg87 je napisao: Sta znam, meni je ok, jeste tvrdje al nekako se masa prebacila napred i lakse se vozi tj upravlja, cackao sam i pre za po jedan gore dole pa vracao i skoro dignem al za dva i bas se oseti razlika tako da sad vozim tako, ako pretekne para uzecu zadnji amortizer. Koliko kosta zadnji amortizer, i koji si gledao, koju firmu ? Promenio pre 20 sati član Dragan Misita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6405 Napisano pre 20 sati Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima raznih, ima setova za napred i nazad a ima i samo nazad, ima u temi za 2023 god, skoro smo pisali. Posto planiram da ga vozim duze kupicu nesto bolje a to je najverovatniej Olins, on je nekih 1100e al onda znas da si resio sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...