RankoBg87 3528 Napisano Mart 18 Drug član, 2026 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kod nas nece biti na sajmu, da cak jos nije ni dosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8374 Napisano Mart 18 Drug član, 570 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, RankoBg87 je napisao: Mislim da je kod nas nece biti na sajmu, da cak jos nije ni dosla. наводно очекују те нове моделе да ће добити за сајам, како начух у Стојанову добиће на позајмицу из словеније ... сад само дал је тачно, како каже Балашевић у песми "и ако су лагали мене, и ја лажем вас" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8374 Napisano Mart 18 Drug član, 570 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Ово је сајамска понуда Хонде Србија, видим да је NC цена без попуста 9.390€ а у ценовнику за ову годину је мануелни 8.590€ а DCT модел 9.590€ тако претпостављам да се ова понуда онда односи на DCT модел што је баш екстра понуда 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1565 Napisano Mart 18 Drug član, 1035 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Po slici je to proslogodisnji model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1679 Napisano Mart 18 Drug član, 459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan To je ponuda za prošlogodišnje modele koji su im ostali na lageru. Konkretno 8200e je DCT verzija za 2024. Prodaja je u padu u odnosu na post Covid period, Kinezi zaoštrili konkurenciju na tržištu, stižu modeli za 2025. i kupci žele ovogodišnje modele, kako odmah cena ide dole, opa Đurđo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1272 Napisano Mart 18 BJB Maxi scooter club, 1689 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa realno ako neko kupuje nov model,gledace da uzme 'poboljsanu' verziju NCa. Izgled vise manje isti,ali 2 diska, tft displej,opcija sa fabrickim maglenkama... Gde je 8200 ,tu je i 1000 vise. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 38 Napisano Mart 19 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, RankoBg87 said: Mislim da je kod nas nece biti na sajmu, da cak jos nije ni dosla. U bre, ubi me u pojam. Takve vesti moras malo neznije da saopstavas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3528 Napisano Mart 19 Drug član, 2026 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je bio neki dan u Delti i nije bilo izlozenog, mozda sto neko rece da ce ga dobiti za sajam da bude izlozen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano Mart 19 U prolazu, 44 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan On 3/17/2025 at 11:17 PM, motoze said: U Bosni je 9150 eura do registracije. Brate mili, secam se kada sam ga kupio novog 2021 za 6200E, sve se menja, sve raste. Hvala na odgovoru. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trma 7 Napisano Četvrtak u 15:08 U prolazu, 10 postova Lokacija: Niš, Srbija Motocikl: Bilo nekad - Kawasaki zx6r 2005, Suzuki SV650S 2001, Kawasaki KLR 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Da li bih ja mogao da ga kupim u Bosni i uvezem u Srbiju, da li neko ima ideju? Kako mi se čini kod nas ga namerno neće pustiti u prodaju, jer imaju i previše starih modela na stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 613 Napisano Četvrtak u 15:20 Zainteresovan, 297 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Trma said: Da li bih ja mogao da ga kupim u Bosni i uvezem u Srbiju, da li neko ima ideju? Kako mi se čini kod nas ga namerno neće pustiti u prodaju, jer imaju i previše starih modela na stanju... nadjes nekoga ko ima dvojno drzavljanstvo, kupi ga i prenese kao licno vlasnistvo, nikakvu carinu ne placa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trma 7 Napisano Četvrtak u 19:21 U prolazu, 10 postova Lokacija: Niš, Srbija Motocikl: Bilo nekad - Kawasaki zx6r 2005, Suzuki SV650S 2001, Kawasaki KLR 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Efendija Skalin said: nadjes nekoga ko ima dvojno drzavljanstvo, kupi ga i prenese kao licno vlasnistvo, nikakvu carinu ne placa Hvala na informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 193 Napisano Petak u 10:14 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan @Trma Mislim da mora prvo da bude registrovan u Bosni najmanje 6 meseci, onda moze da se uveze u Srbiju (tako je bar za automobile).Od carine si svakako oslobodjen posto je EU motor, ali placas nas PDV pri uvozu. Najbolje da cimnes nekog speditera koji se bavi uvozom.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1272 Napisano Subota u 10:56 BJB Maxi scooter club, 1689 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 3. 2025. at 16:08, Trma je napisao: Da li bih ja mogao da ga kupim u Bosni i uvezem u Srbiju, da li neko ima ideju? Kako mi se čini kod nas ga namerno neće pustiti u prodaju, jer imaju i previše starih modela na stanju... Uf ne znam sta bi ti rekao. Ja sam u blizini Stutgarta,dosao sam ovde do jednog velikog salona i jos nemaju novu NC. Tako da,strpi se. Stare modele ce sniziti,bice kupaca i za njih. Ja sam sad gledao 2023/4 ,ok je i to prica. Nov motor i ako je razlika 2000e. Lepa oprema i putovanje ove godine za razliku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoze 152 Napisano Nedelja u 15:15 U prolazu, 51 postova Lokacija: Zenica, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda CB 650 f. 2015, Honda NC 750x DTC 2019, Honda CB 500X 2023, Honda NC 750x 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno preuzet . 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1272 Napisano Nedelja u 16:12 BJB Maxi scooter club, 1689 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Lep,lep ! U zdravlju ga eksploatisao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 38 Napisano Ponedeljak u 13:13 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na sajmu u Bg. Nije Honda dobila jos novi 2025 model. Kazu narucuje se u aprilu, trebalo bi da stigne u junu. Cena ce biti priblizno ista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1091 Napisano Ponedeljak u 14:12 BJB Maxi Scooter Club, 487 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan 200e je otišla cena gore za 2025, prošli je bio 9390, novi 9590. Lepa ponuda sad za 2024 model ako nisu rasprodali sve.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 227 Napisano Ponedeljak u 19:40 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 3. 2025. at 16:15, motoze je napisao: Konacno preuzet . Bravo, čestitam. Hajde snimi prve utiske, prvu vožnju i tako to da čujemo. U zdravlju ga vozio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoze 152 Napisano Ponedeljak u 21:47 U prolazu, 51 postova Lokacija: Zenica, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda CB 650 f. 2015, Honda NC 750x DTC 2019, Honda CB 500X 2023, Honda NC 750x 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @markommarko, cim bide prilike i lijepog vremena idu prvi utisci 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...