RankoBg87 3451 Napisano juče u 09:24 Drug član, 2003 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kod nas nece biti na sajmu, da cak jos nije ni dosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8357 Napisano juče u 10:14 Drug član, 567 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, RankoBg87 je napisao: Mislim da je kod nas nece biti na sajmu, da cak jos nije ni dosla. наводно очекују те нове моделе да ће добити за сајам, како начух у Стојанову добиће на позајмицу из словеније ... сад само дал је тачно, како каже Балашевић у песми "и ако су лагали мене, и ја лажем вас" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8357 Napisano juče u 10:40 Drug član, 567 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ово је сајамска понуда Хонде Србија, видим да је NC цена без попуста 9.390€ а у ценовнику за ову годину је мануелни 8.590€ а DCT модел 9.590€ тако претпостављам да се ова понуда онда односи на DCT модел што је баш екстра понуда 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1546 Napisano juče u 12:06 Drug član, 1021 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Po slici je to proslogodisnji model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1645 Napisano juče u 14:28 Drug član, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan To je ponuda za prošlogodišnje modele koji su im ostali na lageru. Konkretno 8200e je DCT verzija za 2024. Prodaja je u padu u odnosu na post Covid period, Kinezi zaoštrili konkurenciju na tržištu, stižu modeli za 2025. i kupci žele ovogodišnje modele, kako odmah cena ide dole, opa Đurđo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1266 Napisano pre 23 sati BJB Maxi scooter club, 1686 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa realno ako neko kupuje nov model,gledace da uzme 'poboljsanu' verziju NCa. Izgled vise manje isti,ali 2 diska, tft displej,opcija sa fabrickim maglenkama... Gde je 8200 ,tu je i 1000 vise. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 37 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, RankoBg87 said: Mislim da je kod nas nece biti na sajmu, da cak jos nije ni dosla. U bre, ubi me u pojam. Takve vesti moras malo neznije da saopstavas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3451 Napisano pre 8 sati Drug član, 2003 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je bio neki dan u Delti i nije bilo izlozenog, mozda sto neko rece da ce ga dobiti za sajam da bude izlozen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano pre 5 sati U prolazu, 44 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan On 3/17/2025 at 11:17 PM, motoze said: U Bosni je 9150 eura do registracije. Brate mili, secam se kada sam ga kupio novog 2021 za 6200E, sve se menja, sve raste. Hvala na odgovoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...