Jump to content

Moto Zajednica

ZONTES 368 G ADV

Recommended Posts

• Drug član, 460 postova
  • Motocikl: Nmax 155

@Vujke1 znam za akciju da daju beskamatne kredite sa 50% učešća i na dve godine. Video na sajtu za Srbiju i rekao mi je juče prodavac iz AP.

Više figurativno sam napravio poređenje u smislu pouzdanosti, da li će Zontes dobaciti deceniju upotrebe ili će kao mobilni da se menjaju na 2-3 godine. 

Meni je skuter skuter, slažem se da može imati različitu namenu, ali ova priča Adv je više marketing. Meni je ovaj model zapao za oko zbog nekoliko detalja kao što su fabrički crash bar, štitnici i grejači ručica. Najjači je u ovoj klasi jednocilindraša do 400 kubika itd. Da bih sa njim išao dalje od neke livade ili seoskog puta do finalne destinacije verovatno ne, ali atraktivno izgleda, sedište je na dodir udobno videćemo kakve će biti povratne informacije kupaca.

@Džim Džarmuš ne znam kada će registrovati demo model, ovi na sajmu su izložbeni i kažu da je 30ak komada kupljeno na slepo. Tako da više od ovoga što sam seo i stekao utisak o ergonomiji za sada nema. Isto tako Sym planira demo model, ali ko zna kada s obzirom da se prvi kontigent očekuje u maju.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: Zontes 350E
On 3/19/2025 at 8:52 PM, vucko23 said:

@Vujke1 znam za akciju da daju beskamatne kredite sa 50% učešća i na dve godine. Video na sajtu za Srbiju i rekao mi je juče prodavac iz AP.

Više figurativno sam napravio poređenje u smislu pouzdanosti, da li će Zontes dobaciti deceniju upotrebe ili će kao mobilni da se menjaju na 2-3 godine. 

Meni je skuter skuter, slažem se da može imati različitu namenu, ali ova priča Adv je više marketing. Meni je ovaj model zapao za oko zbog nekoliko detalja kao što su fabrički crash bar, štitnici i grejači ručica. Najjači je u ovoj klasi jednocilindraša do 400 kubika itd. Da bih sa njim išao dalje od neke livade ili seoskog puta do finalne destinacije verovatno ne, ali atraktivno izgleda, sedište je na dodir udobno videćemo kakve će biti povratne informacije kupaca.

@Džim Džarmuš ne znam kada će registrovati demo model, ovi na sajmu su izložbeni i kažu da je 30ak komada kupljeno na slepo. Tako da više od ovoga što sam seo i stekao utisak o ergonomiji za sada nema. Isto tako Sym planira demo model, ali ko zna kada s obzirom da se prvi kontigent očekuje u maju.

Pratite kanal, sve cu objaviti u vezi demo voznja 🙂

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: Zontes 350E
On 3/19/2025 at 8:37 PM, Vujke1 said:

Iznenadjujuce je lepa ova zelena... uzivo verovatno samo lepse moze... @CuleBG Za poluge kocnica mislis plastificirane ili neka legura? Nemoguce da su plasticne... bar se nadam da je nemoguce!

Ja sam u tom trenutku opisao neki moj osecaj na dodir. Treba to pogledati malo bolje. U sustini, koliko poznajem svoj 350E koji redovno pipam i neke elemente serijw 368, moze se primetiti gde je bila odredjena usteda na kilazi nove serije. Rekao bih da je 368 serija mnogo toga donela a po nesto i oduzela.

• U prolazu, 15 postova

Potvrdio mi je jutros jedan od distributera iz Crne Gore da ce u periodu izmedju 7 i 15 aprila biti spreman za preuzimanje. Kaparisao sam zeleni model prije 2 mjeseca, izaci ce me 5400.00eur. Kacim fotke i mozda neki klip kad ga preuzmem.

Promenio član Proximus
  • Sviđa mi se 3

• U prolazu, 36 postova

Meni ovaj zontes deluje na prvu dosta vece od sym Adx400, sediste deluje dosta bolje(mekse, bolje tapacirano, vece, ima dobru ledjnu potporu). Sto se tice mesta za noge u standrdnom polozaju slicno- ok, u opruzenom polozaju kao i kod sym-a dosta kratko. Ovako odaje utisak da je dosta kvalitetno odradjen. 

Na zalost za nas krakate izgleda nema srece u ovoj adv kategoriji 🥲

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja