Dzolke 19 Napisano Petak u 15:46 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Zontes 368g Prijavi odgovor kao problematičan @Misha ako se dobro secam 160-180kg, iskren da budem ja sam cesto u pretovaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha 22 Napisano Petak u 17:28 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Ima li negde, u uputstvu za rukovanje npr, tacan podatak?Sent from my SM-T555 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7212 Napisano Petak u 17:43 Ne silazi, 5197 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan https://zontes.rs/wp-content/uploads/2026/02/SRB-UputstvoZT_G368_v2-full.pdf Čak su istakli crvenim: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobeman68 30 Napisano Petak u 18:09 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368g adv Prijavi odgovor kao problematičan 186kg MAX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha 22 Napisano Subota u 10:42 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan https://zontes.rs/wp-content/uploads/2026/02/SRB-UputstvoZT_G368_v2-full.pdf Čak su istakli crvenim: Hvala, to mi trebaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka84 1 Napisano Subota u 15:07 (promenjeno) U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368G Prijavi odgovor kao problematičan Da se zahvalim svima koji su pisali ovde, jer sam našao dosta informacija koje su meni kao nekome ko je nov u ovome dosta značile. Evo i mog spasioca od traženja parkinga i divnih mirisa u gradskom prevozu: Neke stvari koje bi eventualno zanimale novajlije kao mene, a ako nekog budu zanimale i cene i/ili kontakti mogu i to da dodam. Nosač i kofer ugrađeni i kupljeni u Plattneru (došao na zakazan termin sve bilo gotovo za 25 min), Zaštita za displej naravno sa Temua, Proširenje za ćopavu i produžetak takođe sa Temua, Nosač za mobilni SP Connect kupljen u Barelu, Vizir urađen kod Ivana, super lik, još bolji majistor (došao u dogovoreno vreme, dan za danom od poziva, sve bilo gotovo za nekih 2 sata), Keramička zaštita skutera i vizira na Ivanovu preporuku urađeni u ig:max__detailing (došao u dogovoreno vreme, dan za danom od poziva, sve bilo gotovo za nekih sat vremena). Takođe, pitao bi da li je neko kupio ceradu kojom je zadovoljan, i ako da, koju i koju veličinu, meni bi trebala za garažu? Promenio Subota u 15:08 član Luka84 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...