ninareflex 3 Napisano pre 18 sati U prolazu, 8 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ovi novi modeli imaju klimu i to dvodelnu i imaju ozonski filter imaju 4wdI siber, al stavili na rucicu, da ustede na elektronici... Sent from my motorola edge 70 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobeman68 19 Napisano pre 18 sati U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368g adv Prijavi odgovor kao problematičan Najveća mi je nedoumica hladnjak za ulje da li mi što vozimo ove normalne imamo defekt sa time što su ulje ne hladi ili??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 219 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda, Suzuki, Yamaha, Triumph Prijavi odgovor kao problematičan Vidim pravi se i u Maleziji i tamo su servisni intervali za V2 na 6000km. A kod nas za V1 na 1000,4000,8000,12000... Promenio pre 8 sati član FreeBird Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6828 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 4934 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Goodbye Zontes, stigao Voge SR450X, dvocilindrični Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...