nuk 136 Napisano April 13 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na poziciju sedenja konkretno, ima dosta mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 27 Napisano April 13 (promenjeno) U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, dosta je dobra pozicija. Promenio April 13 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 154 Napisano April 13 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Gavrilo87 said: Jeste, dosta je dobra pozicija. Gavrilo, taj C400 GT je masivan i veliki...koliko si visok?...tebi treba Boing 747 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 27 Napisano April 14 (promenjeno) U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan 190 i 110 kila trenutno, ali nekako imam dugacke noge, posebno cevanice i nosim 48, tako da na sym tg400 ne mogu da smestim pola stopala C400gt mi ima ludilo polozaj. Promenio April 14 član Gavrilo87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3141 Napisano April 14 (promenjeno) Drug član, 1439 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i kimko ak 550 ,doduse preko 10k. ..hajde manje vise to ali meni lično ne leži udaljenost kormana kad se smestim skroz do kraja vozačevog sedišta i ako imam dugačke ruke. Drugo ne mogu da svarim te njihove prekidače i kockastu plastiku oko kormana za taj novac.. Malo smo usli u off iz najbolje namere,pa neka @alexantopomeri u "dileme" ako treba.. Promenio April 14 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5499 Napisano April 14 Ne silazi, 4102 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ubiste (smo) temu Nisu svi ljudi tolikih gabarita, i ovaj Zontes će im biti super. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 27 Napisano April 14 (promenjeno) U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavamo se na offu. Ja imam malo krace ruke, tako da mi odgovara blizi korman i visi. Ak550 nisam probao, probao sam t maxa, koji kazu da ima slican polozaj, ali mi nije bas udoban, dosta sam nagnut napred. Promenio April 14 član Gavrilo87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6295 Napisano April 14 BJB Maxi Scooter Club, 6164 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tako će ti biti i na AK... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5499 Napisano April 14 Ne silazi, 4102 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoćeš sam da naručiš filtere za mali servis, sa Ali-a, ispadne ti 57€. Ala deru kinezi https://vi.aliexpress.com/item/1005008114814405.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Proximus 38 Napisano April 14 U prolazu, 21 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan https://vi.aliexpress.com/item/1005008408040466.html https://vi.aliexpress.com/item/1005008478568203.html kod ova 2 prodavca oko 33e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Proximus 38 Napisano April 14 U prolazu, 21 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan ako nekom ne daj boze zatrebaju plastike i jos ponesto, ovaj prodavac ima sve orginalno u svim bojama: https://www.aliexpress.com/store/1104339472 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5499 Napisano April 14 Ne silazi, 4102 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tako brate, pišite nešto što je korisno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Proximus 38 Napisano April 14 (promenjeno) U prolazu, 21 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan i ovo zasluzuje da stoji ovdje odlicna recenzija @CuleBG Promenio April 14 član Proximus 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 154 Napisano April 14 (promenjeno) Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @Proximus Hvala ti kolega, drago mi je da ti se svidela recenzija. Cim sve 368mice budu razradjene pravimo poredjenje sa crte Promenio April 14 član CuleBG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 154 Napisano April 14 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Gavrilo87 said: Izvinjavamo se na offu. Ja imam malo krace ruke, tako da mi odgovara blizi korman i visi. Ak550 nisam probao, probao sam t maxa, koji kazu da ima slican polozaj, ali mi nije bas udoban, dosta sam nagnut napred. Mozes AK550 Premium da probas u NS, imaju ga kao test...udobniji je od Tmax koji je ipak vise sportski i po sedenju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6295 Napisano April 16 BJB Maxi Scooter Club, 6164 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Moj dobar prijatelj se interesuje za ovo sokoćalo a pošto je za nijansu krakatiji od mene, svratio sam danas da Autoprometa u NS da me ufotkaju pa da mu pošaljem pošto je trenutno u pečalbi. Utisak je da je ovo dosta dobro odmereno, mesta ima sasvim dovoljno i za nas "oversize"... Uz malo modifikacije kormana, vizira a po potrebi i sedišta, ovo može da bude sasvim dobro rešenje ko ne želi da napušta svet maksiskutera... Kad ga provozam, imaću kompletniju sliku. Za sad - sve pohvale 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 694 Napisano April 17 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi nešto oduševljen na slikama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2855 Napisano April 17 ODUSTO OD DIJETE, 2764 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ga moj drugar na sajmu, prezadovoljan sa njim za početak. Čekamo prvi servis pa da se provozamo i vidimo utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5499 Napisano April 17 Ne silazi, 4102 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter je sjajan, tu nema šta. Jedino je pitanje da li se i koliko kvari, i kako to rešavaju lokalni distributeri. Kakva je podrška, koliko se čeka na delove i tako to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2855 Napisano April 17 ODUSTO OD DIJETE, 2764 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Će vidimo u budućnosti i ja sam bio skeptik oko tih stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5499 Napisano Subota u 10:03 Ne silazi, 4102 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Viđam 2 u Kg, vozaju se zajedno. Crni i zeleni. Baš deluju veliko, zahebano izgledaju, uopšte ne odaju skuter auru. Više liče na neki enduro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...