Grnca 1310 Napisano Decembar 30, 2024 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Patriota je napisao: Kako bre moze biti svuda zabranjeno skretanje u levo??? Lepo, neko stavio prst na celo i razmislio o svemu - em kocis onog iza sebe em seces put onom sto ti dolazi u susret , neko sabrao dva i dva i napravio idealno resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1310 Napisano Decembar 30, 2024 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Patriota je napisao: Jasno mi je kako funckionise zabrana skretanja u levo ali mi nije jasno da je SVUDA zabranjeno skretanje u levo? Bulvalno gogle maps .Barselona,prva ulica iza centra...nema zabrane skretanja u levo U Valensiji je svuda tako (kad me vec vuces za jezik) - da si isao na GP - ZNAO BI !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2436 Napisano Decembar 30, 2024 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Žao me je Markeza, njemu samo leva krivina leži ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Decembar 30, 2024 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan 4 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6791 Napisano Decembar 30, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Tako je... Primenjivo na svaki i najmanji detalj naših života...ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 58 Napisano Decembar 31, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Da da. Lepo. Imaš znak, u ovom fazonu Jeste lepo tamo gde mreža ulica zaista izgleda kao na ovom znaku pod 90 stepen i gde desno pa desno ne može da odvede u neki još gori urbanistički haos. Može biti i da nije ni moguće levo skretanje zbog velikog broja jednosmernih ulica, itd. Promenio Decembar 31, 2024 član Kkovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6077 Napisano Decembar 31, 2024 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, DjoleLO said: Oni sto ovo navedeno rade, nece sistem. Tj. vec ga imaju i zadovoljni su njime. Ima izuzetaka. Recimo ne radi sve , al baca smece u reku. Mada je redak taj izuzetak, prisutan uglavnom u selima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17158 Napisano Decembar 31, 2024 Integrisan, 5041 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo da se izbaci broj motora kao podatak iz saobracajne. Hocemo vinjete. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6791 Napisano Decembar 31, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Izbacivanje broja motora iz saobraćajne nije nužno...bitnije je da se on (ceo) tretira kao rezevni deo, a njegov broj neka ostane. To mu je lična karta. Tako se zna šta je unutra, gde je pravljen..možda čak ko i kada. Kao i jmbg za ljude, broj motora ipak mora da postoji. Ja lično smatram da to ostavlja mogućnost da se dodatno mulja. Cak i sada mnoge ne sprečava da turaju pod haubu šta nađu po dvorištu. Nisam ni za vinjete. Ako je problem protočnost saobraćaja...u eri digitalnog sveta svi po TAG i platiš koliko voziš. Čist račun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14676 Napisano Decembar 31, 2024 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kod da ceo broj je nepotreban. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 664 Napisano Decembar 31, 2024 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Grnca said: U Valensiji je svuda tako (kad me vec vuces za jezik) - da si isao na GP - ZNAO BI !!! Da sam isao na GP.....pusta zelja .Ali ovo za levo skretanje stvarno nisam znao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7366 Napisano Decembar 31, 2024 Drug član, 3065 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Motorcyclist said: Hocemo da se izbaci broj motora kao podatak iz saobracajne. Hocemo vinjete. Znaš kad će se oni odreći naplate putarine? Nikad. Od NS do Niša je diplo skuplje nego Mađarska 10 dana. A mi tranzitna zemlja, imamo dve sezone seobe Turaka i Bugara iz Evrope kroz nas, da mi je znati koliku se harač nabere tu.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4963 Napisano Decembar 31, 2024 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa možeš da pitaš zvanično i da saznaš. Podaci su javni. Nego, ništa od toga nije materija koja se reguliše Zobs-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17158 Napisano Sreda u 12:34 Integrisan, 5041 postova Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Znaš kad će se oni odreći naplate putarine? Nikad. Od NS do Niša je diplo skuplje nego Mađarska 10 dana. A mi tranzitna zemlja, imamo dve sezone seobe Turaka i Bugara iz Evrope kroz nas, da mi je znati koliku se harač nabere tu.. Putevi Srbije ostvarili su poslovne prihode od 63,7 milijardi dinara u 2023. godini, pokazuju upravo objavljeni završni računi ovog javnog preduzeća. Najznačajniji prihod se ostvaruje od putarina za domaća i strana vozila i on je iznosio više od 33,7 milijardi dinara. Preduzeće je, kao i godinu pre, poslovalo sa - gubitkom. Magionicari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...