Satelis 15814 Napisano Novembar 10 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Davno sam Bardahal ulje precrtao jer mi se kvalitet nije svideo i ako je originalno ulje. Probao na raznoraznim maxi skuterima, nivo brže pada u odnosu na Motul i Mobil (tad je sa tim uljima radjeno poredjenje). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5810 Napisano Novembar 10 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A Eneos u poređenju sa navedenim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Novembar 10 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo jednom sipao Bardahl u motor i nije mi se svideo, rad menjača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12545 Napisano Novembar 10 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga kupio davno u ono vreme kada su ga svi majstori gurali. Tad su gurali marketing pa je bila fora da sipaš Bardahl. Istočio sam ga posle 2500km jer je menjač bio kao čekić i nakovanj. Kawasaki ER5 je bio u pitanju koji je imao baš kulturan menjač. Nakon toga sam sipao Silkolene Comp4 i narednih pet godina je Kawasaki vožen na tome a evo TDM ide 9 godina kako radi na PRO4. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16555 Napisano Novembar 10 Integrisan, 4954 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isto iskustvo na GPZ-u. Najgore ulje koje sam koristio tada je bilo Bardahl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15814 Napisano Novembar 10 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Arakis je napisao: A Eneos u poređenju sa navedenim? Mobil se bolje pokazao od Motula tad. Kod mene sipao 7100 Motul i izbacio ga dosta pre vremena jer mi je fino nafilovao odušak uljnih para na kuć f vazduha. U Veranu smo prešli na Eneos i tad sam ga uporedio sa Motulom i Mobilom (na kratko). Od tada pa do danas dani samo Eneos koristim kako u moj motor, auto tako i za sve ostalo. Takodje originalno ulje (kolega mi iz Verana prešao tamo da radi pa sam imao proverene informacije). Rajce znas i sam Aleksin AA 500 koji je presao sad već sigurno 150.000km a da ništa oko termo grupe nije dirano....najbolje zamorce za ispitivanje beše Na svoju ruku (kasnije sam priznao) sipao je 300V....pojeo ga za 1.000km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5810 Napisano Novembar 10 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Хвала друже Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 137 Napisano Subota u 15:56 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Sipao sam Motul 5100 7100 300v od Ipona isto razne Katane sada sam na Bardalu 15-50 . Motori Bandit 1200 Tdm 900 Hayabusa Fazer 1000 . Nije mi se svideo 5100 i jedan Ipon ne sećam se tačno koji. Motul 7100je vrh ali mu je takva i cena. Ništa od ulja što sam sipao nije trošilo više od 500 ml na 5000 osim Motula 5100. Sipao sam Bardahl sad u RT pa ću videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4466 Napisano Subota u 16:11 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/10/2024 at 1:22 PM, Satelis said: tada pa do danas dani samo Eneos Ime moje .. Eneos sad vidim, ima dva modela u 10 / 40w varijanti... Ima ful syntetic i neki max perfomance .. Isto sve ( one oznake jasa ili kako vec ) , ista gradacija itd.. Di je razlika , i sta savetujes ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15814 Napisano Nedelja u 08:28 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Na njin sajt (Eneos ne Tehnolub) imaš selektor pa tu ucukas podaci o moped. Izidje ti sve, koliko L, interval i koje ulje preporučuju. Kod mene je 10W30 preporuka ali držim se W40 zbog naše nam klime. Od prvoga dana držim se Maxperformance 10w40, sad je 86K na satu jedared je samo unutra bio Motul 7100. Ne mogu se setiti od kog trenutka sam sipao aditiv iz HR... odlična stvar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...