N.F.S. 21600 Napisano Octobar 31 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Aj nek stoji, da se desava nesto Molim postujte cinjenicu da svoju stvar prodajem/menjam iz razloga koji ni meni nisu poznati a po ceni koju smatram da vredi. Ovo je oglasnik sve van toga mozemo u temi o modelu, hvala Necu ponavljati, motor sam kupio (uvezao mi je Sale iz Sajkasa) od prvog i jedinog vlasnika sa 11000km na satu, svaki detalj odgovara toj kilometrazi, nema nigde peckicu, tackicu ili ogrebotinu! Stigao je na fabrickim gumama, kocionim plocicama, lancem/lancanicima... Sve potrosno sam izmenjao prevencije radi. Do detalja je ispravan, nista nije nikada otvarano ili demontirano, odradjeno oslanjanje, ciklistika perfektna, startuje na dodir bilo hladan ili vruc. Menjac kao Hondin, tacno i precizno u brzine upada, bez zadrski ili nekog otpora. Gume presle 2000km, lanac/lancanici oko 1000km. Sta je trebalo poraditi oko komfora zavrseno je, nisam stedeo i uspeo sam dovesti udobnost na dosta visi nivo. Na njemu su plocice prve ugradnje (fabricke), komplet za zamenu uz motor a mogu ih i ja zameniti po zelji. Na satu ima 15000km, 2012 je godiste, registrovan do 10.06.2025godine, ja sam vlasnik. Posto cesto radim tudje motore i imam prilike da vidim sta sve ljudi kupuju ( i sta im nije receno) ja svoj motor, za koji garantujem da nije imao nikakvo ostecenje trazim 6000 eura, bilo za kes, bilo u zameni (koju bih vise zeleo od novca). Zamena za sledece modele, Honda cb1300s (obavezno S model), Honda cbf1000 (noviji model), Versys 1000, Triumph tiger 1050 (model SE ili Sport)... Motocikli kineske proizvodnje me ne zanimaju. Od skutera moze integra 750 , tmax 500/530, AK550.. Nosac kofera bar pozeljan! Oglas sam stavio iz dosade i samo ovde posto zelim da eventualnu zamenu izvrsim sa nekim nasim (poznatim). Kome deluje skupo (ponovo) molim da me postedi obavestavanja o drugim modelima sa oglasa i koliko je kostao nov. (U prevodu, idi i kupi drugi , srecu zelim). Mozda sam trebao katance odmah, mazohista jbg. Neka vas gume drze, ljubi brat 26 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7095 Napisano Novembar 1 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Eto me stižem da te bijem. Makar da pokušam... 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Novembar 1 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nasilje me je "odguralo" u pacifizam, svaku umlacenu personu sam odbolovao i jedva lecio svoj um, zasto sam dozvolio da me izazove.... Tako da cu na agresiju odgovoriti ljubaznoscu, da ulepasam dan i tebi i sebi. Znaci izvoli 1 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12506 Napisano Novembar 1 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Poslah drugaru kao preporuku. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Novembar 1 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene pitali da prodam ovaj sad što vozam ,a ja kazao da ne bi. Pod pritiscima stavim oglas sad kukaju da je skupo I ovde vidim pravi odgovor Pre 23 sati, N.F.S. je napisao: Oglas sam stavio iz dosade i samo ovde posto zelim da eventualnu zamenu izvrsim sa nekim nasim (poznatim). Kome deluje skupo (ponovo) molim da me postedi obavestavanja o drugim modelima sa oglasa i koliko je kostao nov. (U prevodu, idi i kupi drugi , srecu zelim). 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Novembar 2 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema potrebe da ja pričam u kakvom je stanju ovaj motor. Treba ga videti uživo i uveriti se. Nego dodao bih još jednu stvar. Pošto ja spadam u grupu "kratkih" vozača i visina Versisa me je uvek sprečavala da kupim sebi jedan, na ovom motoru je to rešeno na idealan mogući način. Tako da može i za visoke a i za niske vozače. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Novembar 2 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bojane Svasta sam nesto odradio (i sto se ne vidi!)... Mapiranje je takvo da bez gasa (samo u ler obrtajima) mozes ici drugom 10kmh a bez da stucne! Bukvalno kao skuter, ne pipas kvacilo, dodas gas i odeee Nema cimanja i tako to a po gradu trosi 4L. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Novembar 2 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan To ne znam....nisam smeo da probam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 590 Napisano Novembar 2 (promenjeno) Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. da ti ja lepo prodam VFR, sredi sta treba, promeni ulje desetak puta, povozi se malo, pa da ga otkupim od tebe za dva meseca? Promenio Novembar 2 član JoeD 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Novembar 2 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @JoeD nije to taj kvalitet ako zna sa xe ga prodati. Nego ovako kad kupi, i obeca sebi da je to poslednji porez koji ce platiti ove godine, onda se zalaufa i sve izmenja. E tu sacekas, pa ponudis. Ali, moras imati racun, i kad kaze cenu, odmah uplatis u roku od 15 minuta, i miran si, inace nema kupo-prodaje. Pricam iz iskustva inace da sada imam uslove da vozim motor, ovaj bi vec bio moj 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Novembar 2 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam prekjuce imao predomisljanje sa nasim clanom u vezi zamene Evo bas sam mu jutros na viber rekao "Da si imao odmah novac kod sebe mi bi zavrsili... ". Nego morao sam sve da napred zbog ovih nosaca navigacije poskidam i spojeve dve plasticne maske zalepim crnim silikonom, vratilo se blago zveketanje na 3500rpm. (Vise ga nema!). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Novembar 2 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sa Markom sam se predomislio oko 3x! P.S. Ti Marko i Vukasin sa foruma kupujete tako na bum... On samo kaze ja stigoh u Kg (a od tebe legne novac na racun pa i ne dodjes po motor ) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Novembar 2 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, N.F.S. said: Sa Markom sam se predomislio oko 3x! P.S. Ti Marko i Vukasin sa foruma kupujete tako na bum... On samo kaze ja stigoh u Kg (a od tebe legne novac na racun pa i ne dodjes po motor ) Ma meni je uvek bitno makar da imam motor cak i ako ne vozim i ako nije kod mene hahaha Ali na nevidjeno, samo od odabranih! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Novembar 2 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Sa @Zlatko LA je bilo jos veselije. On ode za mene da pokupi motor od coveka iz Aleksinca, koji sam ja platio online, i Zlatkan ga pretera kod sebe, i tamo ostane neko vreme pa ja dosao po njega. A taj motor je Zlatko bio prodao tom momku godinu dana ranije hahahhaha 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7947 Napisano Novembar 2 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo,za Nešine motore davno je poznato da su perfekcija,i to u svakom smislu.I što je najbitnije,rešava šumove koje samo on čuje.Skoro se videsmo,ja ne čuh ni jedan šum......što dalje implicira da sam možda nagluv. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Novembar 2 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koju kacigu vozim! Danas sam isao sa jet pa je i skinuo... Oni koji imaju kratki vizir (na versysu) normalno da ne cuju nista, meni iza ovog visokog bude bas tisina pa obratim paznju. Sve jedno, naneo sam sloj od par mm v.reinz silikona na sastav dve crne maske iznad sata, na jednu namazem silikonsku mast (da ne zalepi diht masa), a drugu ocistim pa spricem nanesem liniju. Nema da susne napred nista (ima i par sunjdera do sata iznutra ). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7947 Napisano Novembar 2 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7095 Napisano Novembar 2 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...jel ti treba vizir... Pitam za druga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Novembar 3 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...moze i neki lepo ocuvani FZ8S u zamenu, sinoc sam video da mi se i on svidja 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Novembar 3 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mani se osmice Nije ni ovamo ni onamo neudoban za dvoje skoro pa neupotrebljiv u poređenju sa 1000 i 600 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5548 Napisano Novembar 3 Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, JevtaNS said: Mani se osmice Nije ni ovamo ni onamo neudoban za dvoje skoro pa neupotrebljiv u poređenju sa 1000 i 600 Управо. Само литра. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Novembar 3 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na osnovu izgleda ga "ubacih"! Bas mi se svidja i dosta modernije izgleda od 1000. Onaj mali fazer je bas slab i manje upotrebljiv od versysa 650. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Novembar 3 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Posle Versysa ce i FZ1 biti estetsko osvezenje. Fan faktor ce biti mnogo izrazeniji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16479 Napisano Novembar 3 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, JevtaNS said: Mani se osmice Nije ni ovamo ni onamo neudoban za dvoje skoro pa neupotrebljiv u poređenju sa 1000 i 600 Slazem se. Najprecenjeniji motor na oglasimo sto se cene tice. Povecali za 200 kubika a snaga mizerno povecana. Pokusali nesto da naprave da se ne mora vrteti u visoke obrtaje, a opet kazu mora... Jedino sto mi je estetski najlepsa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7095 Napisano Novembar 3 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Slammer said: Posle Versysa ce i FZ1 biti estetsko osvezenje. Fan faktor ce biti mnogo izrazeniji. ... Ovo može oprati samo krv... Biraj oružje... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...