Jump to content

Moto Zajednica

CFMOTO 800MT Explore - Dugoročni test

Recommended Posts

• Ne silazi, 5278 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4
pre 32 minuta, mali_zmaj je napisao:

@Marko86nf  gdje nabavljaš ulje,kad potrošiš? On line ili ima da se uzme kod nas?

Ako misliš na ulje za Scottoiler uvozi ga DD Moto, a mislim da ga i Plattner ima:

DDMOTO.RS

Scottoil biorazgradivo ulja za sve klimatske uslove je najnoviji produkt za podmazivanje lanca, kompatabilan sa svim SCOTTOILER sistemima za podmazivanje, funkcionalno na...
DDMOTO.RS

SCOTTOIL Plavo Ulje za vožnju u normalnim temperaturnim uslovima, posebne formule specijalno napravljene za korišćenje u SCOTTOILER sistemima za automatsko podmazivanje. •...

DDMOTO.RS

SCOTTOIL Crveno Ulje posebno je dizajnirano za toplije klimatske uslove, posebne formule specijalno napravljene za korišćenje u SCOTTOILER sistemima za automatsko...

• Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• prisutan, 1343 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

Prodaju li oni i sistem za podmazivanje? Računam da da, kad i ulje prodaju!?

Upss ispravka, imaju sad sam vidio, na stranici, moram to malo proučiti!? Vidim set za zeleno ulje, ono, ovo.. 

Promenio član mali_zmaj

• U prolazu, 86 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT Explore

Imam 2-3 boce, ne pitaj kako... :)ali kad mi bude zatrebalo, ima ga na dosta mesta, ali meni najpovoljnije preko moje firme. Kad vam bude trebalo, pitajete, a ja ću vam reći koja bi cena bila, pa ako odgovara, ja nabavim.

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Ne silazi, 5278 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4

Mali update posle 20.000 km. Ništa specijalno se nije dešavalo, sipao gorivo i vozio. U međuvremenu je guma došla na zamenu. Gume poručene i stižu u maju.

Sa motogume.rs imamo dobre prijateljske odnose i dogovorili smo još ranije da testiramo nešto od guma. U opticaju je bio turski Anlas, Metzeler, Avon, itd.

Međutim u međuvremenu je izašao novi Anakee Adventure 2 i logično je da nakon trenutnog Anakee Adventure nastavimo sa njegovim naslednikom i vidimo šta su unapredili, pošto je ovo trenutno jako dobra guma.

Juče (1. maja) istekao je besplatan period korištenja CFMOTO RIDE aplikacije te smo i tu produžili pretplatu na godinu dana.

Zaključno sa sipanjem neposredno pred 20.000 km, tačnije na 19.905 km potrošeno je ukupno 1038,80 litara goriva, što mu u proseku dođe 5,21 litru na 100 km što je manje - više isto kao i kada smo računali na 15.000 km (tada je prosečno bilo 5,28 litara).

BJBIKERS.COM

Dugoročni test koji vršimo na CFMOTO 800MT Explore još uvek traje i tokom aprila meseca dostigli smo 20.000 km i stoga vam se javljamo sa kraćim izveštajem.

• Sviđa mi se 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja