živke 5735 Napisano Novembar 27, 2024 Drug član, 2013 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam, nisam nigde do sada pročitao a ni čuo da su takve gume pravljene za niske temperature. Možda grešim, ali mi nema logike da bilo koja guma za motor ima optimalan grip kada je na 5 stepeni. Nemam ni jedan razlog zašto to mislim, takvu sam sliku stvorio do sada. Da svaka guma mora da se zagreje i omekša da bi imala odgovarajući grip. Ne mora da znači da sam u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 648 Napisano Novembar 27, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je bas M+S tip gume, ni letnja, ni zimska smesa sto se opsega temperature tice. Kompromis. Dosta ujednacena, hladnije toplije vreme, mokro, suvo. Naravno nije bas 100% vec na 5C, to je minimum elasticnosti, ali stvarno drze jako dobro kada je tako hladnije, naspram letnje. Promenio Novembar 27, 2024 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1327 Napisano Novembar 27, 2024 (promenjeno) Drug član, 871 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan 800MT Touring stize na Maxxis gumama 800MT Explore na Michelin AA Promenio Novembar 27, 2024 član Rider000 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...