brdy 2095 Napisano Octobar 26 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Vratio bi moju trandzu u zivot. Ranije je bio problem oko instalacije, to je reseno. Ali ne znam kolko bi izasla generalna. Motoru je zaglavio termostat i nije paljen ni vozen 4 godine, konstatovano je da je izgoreo dihtung, uz njega ima jos jedna masina koja je ispravna za donora, ta je 89 godiste, motor 87, obe su crne. Uz to sto je prokuvao, dosta se cuje radilica, majstor je rekao da je u pitanju aksijalni luft levo desno, nije nikada otvarana masina. Sat pokazuje oko 90000. Послато са 22101316G помоћу Тапатока 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1291 Napisano Octobar 26 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih je radio, zato što je simpa vozilo skroz, ali da će se nešto isplatiti... sumnjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 941 Napisano Octobar 27 Ol' dirty bastard, 608 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Uradi ga po ps-u i miran si mnoooogo godina a motor je lep i bice lep i za 50 godina. ...osim za ove sto vole displeje, spiceve, siljato i da mirise na novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Octobar 27 Ne silazi, 7345 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi kao zdrava osnova. Uradi ga, još uvek taj motor može da pruži zadovoljstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6367 Napisano Octobar 27 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas masinu donora, nece puno da izadje, samo prepakujes. Jedino ces morati da kupujes nove dihtunge, semeringe, ulja, filtere, ali to nije neka stavka. Ovo naravno pod uslovom da je masina donor u ok stanju. Ako si malo tehnicki potkovan, mozes sve i sam da uradis, ima na netu odlicno servisno uputstvo za TA600, pa polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2095 Napisano Octobar 27 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu samo dihtunge da mu zamenim, glave ne znam jos dal su pucale, i da tera da se vozi, al ostaje taj luft gde se bas jako cuje da udara.Послато са 22101316G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1924 Napisano Octobar 28 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto smo pricali pre neki dan, zar ne postoji opcija da neko od majstora sa foruma odradi taj posao. Generalno kod nas na jugu je problem sa majstorima za motore. Mislim da je najbolja opcija sve na prikolicu pravac majstor i nema nervoze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6614 Napisano Octobar 28 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nije dovoljno imati samo "donora" i sve prepakovati. Neće to da traje samo zato što se zove Transalp, već ako se upotrebe ispravni delovi i sve složi kako treba. Meni je čudna ta priča da lupa zbog bočnog lufta. Ako je sve drugo..ali zaista SVE drugo ispravno (što je malo verovatno) onda bi i moglo da se napravi za razumnu cifru. Kada sprava stoji može da propadne i više nego da se vozi. Treba obavezno pogledati kočnice, rezervoar, gume su sigurno za bacanje...ima tu zamki (što se troška tiče). Neke stvari se pojave ubrzo nakon pokretanja....nakon mirovanja, naročito ako se ne pripremi, pokretanje zna da bude jako "bolno". 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...