markommarko 101 Napisano Octobar 20 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Želim da kupim Givi centralni kofer. Bio sam u Motolendu (mislim da imaju najveći izbor), imaju kofere, ali nemaju nosač za moj motor Honda NX500 (CB500X 2024). Pogledao sam na netu, da li ima negde da se naruči, pa sam naišao na ovo: Givi Rack 1121FZ WWW.CARPIMOTO.IT Cena je super, 65 evra, ali koliko vidim isporuka je DHL-om, što verujem da nije baš jeftino. Da li neko ima iskustva sa naručivanjem delova na taj način? Imate li neki drugi, bolji savet? Hvala, poz, Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21622 Napisano Octobar 21 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Baniša ti verovatno moze pomoci 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1033 Napisano Octobar 23 (promenjeno) Drug član, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa Banišom, imaš takođe na Kupujemprodajem kappa nosač, brat od tetke Givi-ju. Samo izbegavaj SW Motech rešenje, ja sam ga imao na CB500x i baš je uzak prostor između same šipke i repa tako da kad moraš negde da poguraš ili pomeriš motor ručno jedva zavučeš prste između. Da, imaš i soluciju kod Sebe da uradiš nosač. Ako si baš nameračio da naručuješ nešto sa carpimoto, poručiš da ti stigne na adresu prevoznika u Nemačkoj, dovezu ti ga po korektnoj ceni do Bg, više o tome imaš na DE prevoz. Promenio Octobar 23 član vucko23 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...