azlatic 115 Napisano Novembar 2 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan @markommarko Odličan video, hvala na trudu... Ja uskoro krećem iz Borče, oženjen se na Svaku, malo priveden vremena gore, zatim ka Kosmaju, jezero Trešnja, manastir Tresije, spomenik na Kosmaju, tamo se oko 11h nalazim na poligonu sa @Peppermint gde ćemo malo vežbati pa polako nazad... Ako neko ima prilike neka naleti 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2913 Napisano Novembar 2 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vama treba voznja a meni prostor, daleko mi poligon. Samo vezbajte, bolje sad da mozak zapamti, kad se bude pravila pauza preko zime i krene na proleće bice dosta lakse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Novembar 2 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sedim i mozgam gde da krenem . Ubi me ovo pomeranje vremena, ranije pada mrak i zaladi . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2913 Napisano Novembar 2 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti kreni, ostalo je lako. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3621 Napisano Novembar 2 Drug član, 980 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan @Peppermint vidim danas vežba se ... al u Vilinom koritu. Uživajte 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 115 Napisano Novembar 2 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Atorn je napisao: @Peppermint vidim danas vežba se ... al u Vilinom koritu. Uživajte Zaslužila je, veruj mi, prvo smo odradili poligon pa o da zapalili dalje na kafu i u vožnju... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2913 Napisano Novembar 2 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Znacilo mi je sto sam se vozio po parkingu i vezbao, bilo je i dvojica kolega, isto im je dobro doslo. Ne znam gde sam sutra, mozda mogu opet ako je jos ko raspoložen. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 117 Napisano Novembar 2 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram na sajam, isto da izvrtim osmice i sl, ali to ću videti sutra ujutru. Ako krenem, pišem ovde, pa se viđamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2913 Napisano Novembar 2 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aj, imam teniske loptice isečene na pola, to sam koristio kao tacke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Novembar 2 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ja da se pridruzim sutra za to vezbanje? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2913 Napisano Novembar 2 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Moze, Aj onda recite neko vreme da znam, imam nekih obaveza pa da znam kako cu. Evo nek vam kazu kolega kako im bi danas, prica, voznja, zezanje, bukvalno smo bili mokri. Takmičili se ko ce najsporije da vozi, vrteli se, kocili. @KoleD, @Milomir83 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3621 Napisano Novembar 2 Drug član, 980 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi to " mokri" bode oči. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Novembar 2 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja od obaveza imam samo da operem motor ujutru. Tako da sto se mene tice, od 11h pa na dalje mogu sta god. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2913 Napisano Novembar 2 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Atorn je napisao: Malo mi to " mokri" bode oči. Da znas da sam razmišljao da li tako da napisem posto znam da pratis temu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 117 Napisano Novembar 2 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Može 11h, meni je to kul Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2913 Napisano Novembar 2 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Javljam ujutru kad se probudim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Novembar 2 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn Mokri kao da smo bure kupusom punili.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 35 Napisano Novembar 3 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, RankoBg87 je napisao: Moze, Aj onda recite neko vreme da znam, imam nekih obaveza pa da znam kako cu. Evo nek vam kazu kolega kako im bi danas, prica, voznja, zezanje, bukvalno smo bili mokri. Takmičili se ko ce najsporije da vozi, vrteli se, kocili. @KoleD, @Milomir83 Bilo je odlicno, za svaku preporuku. Koliko god da mozda deluje dosadno, vrlo korisno, a i u drustvu brzo i lagano prodje ako nekoga smara da sam vezba....jos budes mokar na kraju 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7924 Napisano Novembar 3 Drug član, 829 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Vežba li se danas? Ima li zainteresovanih? Rad sam da dodjem na razmenu veština i znanja, i na vežbanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2913 Napisano Novembar 3 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bice nesto, valjda ce malo da ugreje oko 11h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7924 Napisano Novembar 3 Drug član, 829 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan U 11h parking sajma? @Atorn @RankoBg87 @the_doctor . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2913 Napisano Novembar 3 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tako nesto, nigde se ne ide tako da i ako neko zakasni nije problem, tu sam par sati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3621 Napisano Novembar 3 Drug član, 980 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/yH2IVIZdhW0?feature=shared 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Novembar 3 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Banjavam i ja. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 117 Napisano Novembar 3 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stižem do 12h 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...