RankoBg87 2663 Napisano Octobar 24 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je iznad napisao da se ne ide do tornja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1426 Napisano Octobar 24 Drug član, 559 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vas ima, dok severian sa ovim novim radi obuku, vi iskusniji ste mogli da ispečete prase na tom parkingu 3 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2663 Napisano Octobar 24 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dogovor je bio da svako ponese sebi da ne bi gubili vreme da sedimo negde kao prosli put, brzinski jedemo i idemo dalje, Znam samo da cu moj bunker da zakljucam posto ce tamo biti toplo, taman za hranu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 439 Napisano Octobar 24 (promenjeno) Svrati ponekad, 408 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, RankoBg87 said: Dogovor je bio da svako ponese sebi da ne bi gubili vreme da sedimo negde kao prosli put, brzinski jedemo i idemo dalje, Znam samo da cu moj bunker da zakljucam posto ce tamo biti toplo, taman za hranu Ranko svrati do pekare Orex, imaju dobre mantije pa ponesi ekipi. Promenio Octobar 24 član Bratislav 1973 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2663 Napisano Octobar 24 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam ja onaj poslednji na listi Imam plazmu i Medela strudle Mogao bi svratim negde kupim nesto cisto da neko ima, dosta njim ima samo ranac a ja bunker i kofer. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ch0da 0 Napisano Octobar 24 U prolazu, 1 post Motocikl: Honda CBF500A Prijavi odgovor kao problematičan 1) Skittles 2) Severian 3) House (verovatno) 4) Marko 5) Peppermint 6) BokyBoy 7) 4FoxSake 8 ) Bojan000 9) ljirados 10) Milomir83 11) Stylo 12) Goša 13) RankoBg87 14) Atorn 15) araS 16) nebica933 17) Punisa gotivac 18) azlatic 19) Kloktor 20) The_new_guy 21) Blaža 22) Sale 23) ZEMZEM - Čovek iz senke, boji se žene 24) goxyvan 25) Ch0da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1426 Napisano Octobar 24 (promenjeno) Drug član, 559 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, RankoBg87 je napisao: Imam plazmu Fabrika izgorila, a on flexa sa plazmom?! Bahati se, bahati. Nego, jel neko zna kad kreće nova fabrika? Navodno uskoro, a plazme je već davno nestalo. Promenio Octobar 24 član admiki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2663 Napisano Octobar 25 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aj jos 5 da se prijavi pa da pravimo tri grupe Pre 7 sati, admiki je napisao: Fabrika izgorila, a on flexa sa plazmom?! Bahati se, bahati. Nego, jel neko zna kad kreće nova fabrika? Navodno uskoro, a plazme je već davno nestalo. Kupilo se na vreme a nije jelo, stare zalihe Za sad je ima u mini pakovanju, nesto se pojavila neka druga sa drugim imenom ne znam sta je to a za ovo drugo nisam cuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4815 Napisano Octobar 25 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 rado bi vam se prikljucila ali radim u subotu i mnogo ni je zao .. bas mi je bas bas bas bas zao ... Propusticu priliku da vas sve vidim.... ,joooj moram da menjam posao U potpisu manijačka početnica 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 792 Napisano Octobar 25 Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav pristup nam je potreban u svim segmentima društva. Skidam kapu! Naklon do poda! Ozbiljni ste carevi! Uživajte sutra! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2663 Napisano Octobar 25 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, GR 46 je napisao: @RankoBg87 rado bi vam se prikljucila ali radim u subotu i mnogo ni je zao .. bas mi je bas bas bas bas zao ... Propusticu priliku da vas sve vidim.... ,joooj moram da menjam posao U potpisu manijačka početnica Ajde bre Goco zensko si trepni tamo šefu i sedaj na pčelicu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1426 Napisano Octobar 25 Drug član, 559 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan A šta ako je šefica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2663 Napisano Octobar 25 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Poslacemo nekog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2504 Napisano Octobar 25 ODUSTO OD DIJETE, 2617 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja tek sad skontao da je vožnja u subotu, ladno bih došao u Nedelju . 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16164 Napisano Octobar 25 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja prijavljujem jos trojicu: 1)Skittles 2) Severian 3) House (verovatno) 4) Marko 5) Peppermint 6) BokyBoy 7) 4FoxSake 8 ) Bojan000 9) ljirados 10) Milomir83 11) Stylo 12) Goša 13) RankoBg87 14) Atorn 15) araS 16) nebica933 17) Punisa gotivac 18) azlatic 19) Kloktor 20) The_new_guy 21) Blaža 22) Sale 23) ZEMZEM - Čovek iz senke, boji se žene 24) goxyvan 25) Ch0da 25) Sale Hanibal skuteraš(manijak) 26) Vule Hayabusa (totalni pocetnik) 27) Vlada Suzuki K6 1000(profi GP vozac) Promenio Octobar 25 član BokyBoy 3 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master_of_disaster 15 Napisano Octobar 25 U prolazu, 9 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Baotian BT49QT-12, TOMOS T14M, HONDA CBF 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, BokyBoy je napisao: Ako ništa ne iskrsne u međuvremenu iznenada, dolazim. 1)Skittles 2) Severian 3) House (verovatno) 4) Marko 5) Peppermint 6) BokyBoy 7) 4FoxSake 8 ) Bojan000 9) ljirados 10) Milomir83 11) Stylo 12) Goša 13) RankoBg87 14) Atorn 15) araS 16) nebica933 17) Punisa gotivac 18) azlatic 19) Kloktor 20) The_new_guy 21) Blaža 22) Sale 23) ZEMZEM - Čovek iz senke, boji se žene 24) goxyvan 25) Ch0da 25) Sale Hanibal skuteraš(manijak) 26) Vule Hayabusa (totalni pocetnik) 27) Vlada Suzuki K6 1000(profi GP vozac) 28) Master_of_disaster 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2663 Napisano Octobar 25 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aj jos dvoje pa da prijavimo skup 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10046 Napisano Octobar 25 (promenjeno) Drug član, 3349 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 10. 2024. at 13:32, Skittles je napisao: Ja sve čekam da se isćaskate pa da napišem plan i program Sad mi je Severian naterao ruku što se kaže, kad je krenuo da otkriva. Okupljanje na parkingu između Ikee i i Ava parka, subota 26. 10. 2024. u 09:30. Polazak do 10:00. Napravićemo dve grupe, bržu i sporiju (svako za sebe nek proceni u kojoj je). Severian će voditi bržu, bilo bi lepo da ima još nekog iskusnijeg na repu, ali ume on i sam ako nam se ne pojavi dobrovoljac. Ja ću voditi sporiju, uz nadam se Bokija na kraju, ako je i dalje raspoložen. Penjemo se na Avalu, pa kao prošli put Ralja - Sopot - Kosmaj, samo bez stajanja kod Trešnje, da bi nadam se stigli do 11:00. Tu će Seve održati kurs, ponesite i neko meze, preskačemo restoran. Možemo eventualno da se popnemo na vidikovac za koji nas je prošli put uskratila magla, ali zavisi koliko vremena budemo imali. Najbolje se uči kad se vežba, najbolje se vežba odmah posle lekcije. Zato je povratak malo duži, da imate dovoljno kilometara da sve šta ste čuli sprovedete u praksu. Rogača, Sibnica, ka Kolubari, Stepojevac, Konatice, Obrenovac, Ostružnica. Ukupno ima oko 120km vožnje, šta ne bi trebalo nikome ovde da bude problem U povratku posle Ostružnice stajemo kod Tempa na Adi, da se prebrojimo i izpozdravljamo. Ako smem pomoći... Ako odete na Rogaču od Kosmaja idete na Ranilović pa Aranđelovac. Ako idete ka Ibarskoj tj. Stepojevcu onda: Kosmaj-Dučina-Sibnica-Mirosaljci-Junkovac-V. Crljeni... Ja ću se provozati do Kosmaja, da vidim koliko vas je...na onom poligonu ćete verovatno, a i gde bi... Posle odoh do Kote. Promenio Octobar 25 član shoyyka 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2504 Napisano Octobar 25 ODUSTO OD DIJETE, 2617 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka Ja delom tog puta vozim kad idem na Barajevo, lepe krivine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2663 Napisano Octobar 25 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Oko 9 i nesto cu biti na ovom parkingu kod Laste, ko ne sme na auto put sam nek dodje tu pa cemo zajedno, do 9:30 cu biti sigrno. Mozda bi bilo dobro da se javi ko hoce da ga sacekam da znam cisto da ne odem a neko dodje. Google Maps MAPS.APP.GOO.GL 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 419 Napisano Octobar 25 Svrati ponekad, 68 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, RankoBg87 je napisao: da se javi ko hoce da ga sacekam Prikupljanje na parkingu Laste: 1) Peppermint 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2663 Napisano Octobar 25 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Bratislav 1973 je napisao: Ranko svrati do pekare Orex, imaju dobre mantije pa ponesi ekipi. Sad nemaju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 439 Napisano Octobar 25 (promenjeno) Svrati ponekad, 408 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, RankoBg87 said: Sad nemaju Nadam se da si narucio za sutra da budu "friske", ne izvlaci se Promenio Octobar 25 član Bratislav 1973 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2663 Napisano Octobar 25 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Svratim pa sta bude, svakako cu malo ranije pa cu negde nesto naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16164 Napisano Octobar 25 Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Neka brate, stavicu ja pljeskavicu pod sediste, za svaki slucaj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...