Yanco 2490 Napisano Octobar 17 (promenjeno) Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Virago XV125, blago prerađen u Custom vreziju. Godina proizvodnje 1999, kilometraza 16700km (ako je verovati kilometar satu). Motor je registrovan na moje ime do marta 2025. Na motoru je urađeno sledeće: Ofarban u metalik zelenu boju Oba sedišta presvučena novim materijalom Potpuno nove gume Kompletan remont vila (ulje, semerinzi, čistači) Ulje i filter ulja u agregatu Nove svećice Nove karike, dihtunzi i gumice ventila Filter vazduha Kompletno čišćenje karburatora Nove membrane i usis karburatora Nove kočione pločice i kočiona tečnost Nov akumulator u garanciji Ležajevi u točkovima ... i još dosta sitnih stvari Uz motor dolaze i originalni delovi (blatobran, sedište, korman, retrovizori i žmigavci) koje možete videti na poslednjoj fotografiji. Cena 1850e Janko 0603019466 Promenio Octobar 17 član Yanco 17 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5367 Napisano Octobar 17 Drug član, 1927 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prelep! Jel bila tema o sređivanju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21681 Napisano Octobar 17 Integrisan, 9454 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Umes lepo da napravis ali i da bas lepo uslikas! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12537 Napisano Octobar 17 Ne silazi, 7326 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Yanco, neki kurs za slikanje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Octobar 17 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, živke said: Prelep! Jel bila tema o sređivanju? Hvala. Nije bila tema o sredjivanju, jer sam ga pre vise od pola godine oglasio na prodaju, ali nije bio zavrsen. U medjuvremenu mi se vratila volja za radom, pa sam zavrsio sve stvari koje su imale da se urade na motoru. Ukupno sam presao sa njim nesto malo vise od 300km, i za to vreme sam primerio da je zadnja vila garava, sto znaci da je trosio ulje. Kvar je dijagnostikovan kod gumica ventila, ali je i zazor na karikama bio na gornjoj toleranciji, pa kad vec podizem glavu onda da zamenim i karike. To je sve odradjeno, opet zamenjeno ulje i filter, i sad motor opet stoji... 3 hours ago, N.F.S. said: Umes lepo da napravis ali i da bas lepo uslikas! Hvala. Dzaba rad ako ne mogu da ga docaram fotografijama 1 hour ago, Alekre said: Yanco, neki kurs za slikanje? Besplatno se dobija uz kupljeni motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Octobar 21 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Naglasio bih da je cena podložna dogovoru, a kome je problem transport, i to se može regulisati uz dogovor. Motor sam preko vikenda provozao nekih 30ak kilometara. Pali, radi, ide, koči... u skladu sa svojom snagom od 11HP . Motor je bio sklopljen u maju ove godine, tada je i radjeno na njemu sve gore navedeno, i bila mu je namena za Distinguished Gentleman's Ride. Nakon toga zamenjene gumice ventila, karike, dihtunzi, opet sipano novo ulje i filter ulja, i parkiran u garažu. Samo se povremeno pali. Gume bukvalno presle 330km, nove sam namontirao ove godine. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 21 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Kako odrzava neke brzine 80-90kmh? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Octobar 21 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Ćomi- said: Kako odrzava neke brzine 80-90kmh? To mu je negde i maksimalna, oko 80-90 kmh, ako je verovati satu. Nisam ga merio preko GPS-a. Ide, samo da mu se da malo prostora da ubrza. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1923 Napisano Octobar 21 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Veoma kvalitetan motor, ima dve varijante (custom i original), Janko je odradio sve što treba i to na visokom nivou, cena više nego korektna. Ovo je jedinstvena prilika da se za male novce osećaš kao gospodin (što je i priloženo na slikama). Moja preporuka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano pre 4 sati Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog dolaska zime cena ide na 1700e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...