Jump to content

Moto Zajednica

06.02.2009 zimska voznja pod letnjim uslovima

Recommended Posts

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Ja i danas nisam mogao da odolim odlicnom vremenu,samo ovaj put me je ispostovao moj burazer Raven,pa nisam isao kao usamljeni jahac. Uputili smo se do NS,da svratimo do PEGAZA-a, vidimo sta ima od opreme i u povratku da provozamo koji krug na miseluku.U Pegazu nas docekao krajnje ljubazan i korektan momak(vidi se da je bajker ;D ). A tu je bio i jos neki bajker koji je montirao neku navigaciju na svoj bajk.Razgledali smo mi tu i isprobavali ,iscimali coveka pa sigurno nekih sat vremena. Bilo kako bilo mi smo tu popili pivo i pazarili, ja jaknu a Raven jaknu i pantalone.Pozdravili smo se sa covekom koji radi tamo i krenuli do miseluka da vidimo jel ima koga tamo i moram priznati da sam se malo razocarao kad sam tamo v jedva 7-8motora. Tu se nismo dugo zadrzali,ja sam provozao par krugova,cisto da se izduvam i ne manijacim u povratku.Planirali smo da na vencu popijemo neko pivo ako bude nekih bajkera ali i tu nikog nije bilo pa smo produzili do iriga gde smo svratili u neku kafanicu na pivo i rostilj.Tu pocinje raspad sistema...mesano meso u kombinaciji sa lukom i zaliveno pivom nas je skroz dokusurilo,jedva smo skupili snage da se pridignemo i nasatvimo povratak...stigli narvno zivi i zdravi. Evo i slika mada neke mogu lagano i temu za gurmane ;D  (iz nekog razloga nam je crkao i blic tako da su neke malo tamnije)

post-4859-12879019091616_thumb.jpg

post-4859-12879019092084_thumb.jpg

post-4859-12879019092649_thumb.jpg

post-4859-12879019093219_thumb.jpg

post-4859-12879019097859_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar

Momci .........prijatna vam "voznja", od piva do piva, preko brda i dolina cevapa i salata. :D............pa ..........veoma prijatno...........mogao bih i ja...........da sam tu negde.

Samo UMERENO, znate i sami zasto......

Pozdrav iz Afrike............ ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja