maza1 1233 Napisano Octobar 13 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iskusnim šoferima krosaljki i endurača. Ima li neki predlog šta uzeti za centralni štender Enduro motocikla, za potrebe osnovnih servisa, podmazivanje lanca, skidanje točka, i slično. Uvek gledam nešto u dobrom kvalitetu ako je moguće. Da li ići lokalno, ili od kineske braće Ali/Temu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Octobar 13 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obično imaš Acerbis štender, sa gasnim amortizerom, u Barelu. Povoljno za taj kvalitet. Isti takav, drugačije brendiran, ima i kod Sagmajstera. Ali ovaj prvi keširaš i nosiš. Ne znam za šta ti treba, ali za dual sport klasu (do 150kg) bolje nema kod nas, a da ja znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3008 Napisano Octobar 13 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sklepao sam od otpada i radi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1233 Napisano Octobar 13 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, severian je napisao: Ne znam za šta ti treba Sherco Sef300, cca 105-110kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1233 Napisano Octobar 13 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, croarcher je napisao: Sklepao sam od otpada i radi Kad uspeš, pošalji video kako se podiže. Me verujem da bih ulazio u izradu ako ima nešto pristojno da se kupi gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Octobar 13 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idealan ti je ovaj model što rekoh, za taj motor. Oko 10k, nije vredno zezanja u svojoj režiji, pogotovo što ćeš voleti taj gasni damper pri spuštanju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Octobar 13 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://yamahabarel.com/proizvod/acerbis-elevator-stender-za-motore/ Mada vidim da trenutno nemaju... Vidi kod xmoto, imaju isti drugačije brendiran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1233 Napisano Octobar 13 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima nešto u Kompp, pogledaću od nedelje. Na sajtu X Moto ne uspevam, pisao sam im poruku. Ima i ovo u Požarevcu skroz korektno za te pare Štenderi za Cross Motore - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Štenderi za moto cross - Izradjeni od kvalitetnog materijala - Dostupni u plavoj i crvenoj boji Mogucnost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Octobar 13 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan To ti je nebo i zemlja, ta dva model. Imam i takav, on samo bubne dole Doduše, i cena je nebo i zemlja. Mada, to kupuješ 1x u 5 god... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6323 Napisano Octobar 14 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako je napravljen kršteno, to se kupuje jednom u životu. Ja imam neki što sam napravio pre 10 godina, i dalje radi kao prvog dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 319 Napisano Octobar 14 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam planirao da uzmem u Kompp-u, ali sam zaboravio kad sam preuzimao motor. Mislim da je kvalitetniji od onih sa kp, a dok platis dostavu, izadje te na isto. Mada sad kad vidim ovaj Acerbis je prica za sebe, steta sto ga nemaju na stanju. Vidim ima u Louisu za 84e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Octobar 14 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma dolazi to non stop. Često ima i xmoto, onu auner verziju. Vredi truda. Mogo je bolji, ja ga tovarim na max kapacitet, motorima od 150kg. Razj*e se tako posle 5-6 god, za manje moze koliko oćeš. Imam 2 takva. Imam i običan, sve ok, ali bubne težak motor, onako tras... Ovako kulturno na dole, pffff... Moze i da se podešava visina lako, sto je meni jako važno (više razl. motora). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Octobar 14 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, severian said: Ma dolazi to non stop. Često ima i xmoto, onu auner verziju. Vredi truda. Mogo je bolji, ja ga tovarim na max kapacitet, motorima od 150kg. Razj*e se tako posle 5-6 god, za manje moze koliko oćeš. Imam 2 takva. Imam i običan, sve ok, ali bubne težak motor, onako tras... Ovako kulturno na dole, pffff... Moze i da se podešava visina lako, sto je meni jako važno (više razl. motora). Jesi li ga probao na 701 Ovaj iz kompa ne može da se podvuče previsok je samo je za normalne endure nije za 701 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Octobar 14 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Ok je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Octobar 14 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan onda čekamo da se ponovo pojavi u prodaji. Hvalaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1233 Napisano Octobar 14 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne stigoh do Komppa, sutra sam poslom do Subotice, ako bude vremena videću jel ima nešto u Segedinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Octobar 15 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovu dizalicu neku Husqvarna iz Kompp-a. Ok je mada kada se spusta stvarno je bzv kao sto ljudi spominju...Ja vozim Sherco-a 300se i ona plasticna sklopiva polisportova mi radi jako dobar posao. Jako mi se svidja sto se lako spakuje u kola, lako se opere, ne rdja itd. Mana je sto moras da podignes motor sopstvenom snagom. Ali ako je to problem za motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1233 Napisano Octobar 18 (promenjeno) Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh danas u Komppu neki jednostavan sa amortizerom. 5950 rsd, što je skroz korektna cena. Amortizer je ipak slabašan već za motor od 100kg, jer svejedno kljokne na dole prilično brzo, ali kad dodirnu točkovi, stabilizuje ga. Mogu montirati jači, najmanji problem, a mislim i da je ovaj naopako okrenut. Podiže lepo, oba točka oko 5cm od zemlje, i dovoljno nizak da se lako podvuče pod motor na bočnoj nogari. Promenio Octobar 18 član maza1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3008 Napisano Octobar 19 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, naopako je okrenut a idući jači ti je 150 kN. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...