Jump to content

Moto Zajednica

Зимске гуме за Пунта

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 155 postova
  • Motocikl: Keeway Cruiser 250

Кели` зимске гуме за Пунта у одличном стању, остале после продаје аута.

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

Кели зимске гуме 165/70/14, за Пунта и Заставу 10, остале после продаје аута. У одличном су стању.   Продаја само у комплету.  

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1437 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400

mislim da mogu to da metnem na fiat 500 , mora proverim samo da se dokopam auta od cerke , ali svakako bih da vidim koliko su stare gume

• Svrati ponekad, 155 postova
  • Motocikl: Keeway Cruiser 250

Гледао сам данас, ваљда је ово ја слици ДОТ али нисам сигуран.Шара је добра,  мислим да је 5мм.Добре су гуме, мислим да је најбоље да дођеш да их видиш.Ја сам у Кумодражу 2.Све четири за ту цену, мислим да је добра прилика.

IMG_20241019_104808_962.jpg

• Drug član, 1473 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Ne otvara se oglas na kp. Cena, neka fotka?

• Drug član, 1710 postova

E sto nisu 15. Naletim u nedelju negde oko iskljucenja za Smederevo na nesto kao 2 eksera prednjim desnim tockom i napravi 2 rupe ali rupe kao od eksera ali kao izumbano, ispusti guma, razlepi se odmah od felne, veliku sam srecu imao da zavrsim preticanje bio sam unlevoj travi i stanem bezbedno u zaustavnu. I posle kontam da je neko, nedaj Boze, tako motorom naleteo. Inace te 2 prednje dobre bile planirane za nazad a napred nove i sada mi fale tri znaci moram 4 da kupim😬. Tj ako neko ima 15, 2 kom  solidne za nazad ili 4 ili jednu Tigar Winter 195 65 15 neka javne.

• Drug član, 1710 postova

Nije mi dalo mira pa smo je sa drugarom vulkanizerom pregledali, jedan ekser je ostao (ili neki metal) a desno od njega rupa kao da izbusena busilicom, ekser kada ostane ne ispusti tako odjednom da bi se razlepila od felne. Inace bi pomenuo kolegala da kada vide spaner traku od kamiona ili slepke na autoputu (a vidjao sam) obavezno da pokusaju izbegavanje ako je moguce bezbedno. Na kraju je uvek metalna kuka koja izgleda kao da trazis G tacku sa 2 prsta, e od nje puca guma i od slepera (od te kuke mislim).

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja