jozamladen 21 Napisano Octobar 12 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Кели` зимске гуме за Пунта у одличном стању, остале после продаје аута. Кели зимске гуме, Р14 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Кели зимске гуме 165/70/14, за Пунта и Заставу 10, остале после продаје аута. У одличном су стању. Продаја само у комплету. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Octobar 17 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Снижена цена! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4393 Napisano Octobar 17 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo sve 4 ili par ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4393 Napisano Octobar 17 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, jozamladen said: Снижена цена! daj DOT , saru , nestooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Octobar 18 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pogledam sutra pa cu javiti, inace su dobre, ja sam ih stavljao dve sezone. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4393 Napisano Octobar 18 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da mogu to da metnem na fiat 500 , mora proverim samo da se dokopam auta od cerke , ali svakako bih da vidim koliko su stare gume Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Octobar 19 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Гледао сам данас, ваљда је ово ја слици ДОТ али нисам сигуран.Шара је добра, мислим да је 5мм.Добре су гуме, мислим да је најбоље да дођеш да их видиш.Ја сам у Кумодражу 2.Све четири за ту цену, мислим да је добра прилика. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12509 Napisano Octobar 19 Ne silazi, 7311 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 44 nedelja 2017 god. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Octobar 20 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je to to, hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Octobar 26 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je keva za nekog ko ne silazi sa asfalta...Nego veći je problem što su sve ređi automobili koji nose 14". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Octobar 28 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ne otvara se oglas na kp. Cena, neka fotka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Novembar 1 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Istekao mi je oglas, ako si zainteresovan, slikacu ti ponovo sve. Cena 6.500 za sve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Novembar 5 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan E sto nisu 15. Naletim u nedelju negde oko iskljucenja za Smederevo na nesto kao 2 eksera prednjim desnim tockom i napravi 2 rupe ali rupe kao od eksera ali kao izumbano, ispusti guma, razlepi se odmah od felne, veliku sam srecu imao da zavrsim preticanje bio sam unlevoj travi i stanem bezbedno u zaustavnu. I posle kontam da je neko, nedaj Boze, tako motorom naleteo. Inace te 2 prednje dobre bile planirane za nazad a napred nove i sada mi fale tri znaci moram 4 da kupim. Tj ako neko ima 15, 2 kom solidne za nazad ili 4 ili jednu Tigar Winter 195 65 15 neka javne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6582 Napisano Novembar 5 Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo si na srpsku kobru...samo ona tako ujeda. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Novembar 6 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi dalo mira pa smo je sa drugarom vulkanizerom pregledali, jedan ekser je ostao (ili neki metal) a desno od njega rupa kao da izbusena busilicom, ekser kada ostane ne ispusti tako odjednom da bi se razlepila od felne. Inace bi pomenuo kolegala da kada vide spaner traku od kamiona ili slepke na autoputu (a vidjao sam) obavezno da pokusaju izbegavanje ako je moguce bezbedno. Na kraju je uvek metalna kuka koja izgleda kao da trazis G tacku sa 2 prsta, e od nje puca guma i od slepera (od te kuke mislim). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...