boza_kg 7302 Napisano Decembar 28, 2025 Ne silazi, 5241 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bre @dexex, ako ti se toliko sviđa, a možeš da ga priuštiš, kupi ga brate. Jedan je život, a motor je dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 272 Napisano Decembar 28, 2025 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Moći ću ako prodam Beva ali dotle vagam, ma uvek imaš ono pro i con pa meriš, zato i prethodni vapaj . Za sada nije prevagnulo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9962 Napisano Jun 23 Ne silazi, 3958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 jel ima ovo još u dućanu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3420 Napisano Jun 23 Drug član, 1281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Biće sledeće sezone. Poslednji komad je isporučen negde oko sajma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borhes 21 Napisano juče u 08:12 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na predlog @dexex, evo da napišem impresije nakon 1700km napravljenih sa mojim ADXTG Prošle godine sam, kao i većina onih koji planiraju, bacio oko na Zontesa... ali me čitav hype nekako odbio. Onda sam razmatrao Forzu 350, ali mi je motor bio "previše fin" za plan koji imam - a to je vožnja van grada, jer skuter uzimam zbog uživanja, ne kao osnovno prevozno sredstvo. Iskoristio priliku da testiram VOGE SR4MAX jer mi se dopalo šta se tu sve dobija, pa plus "paralele" sa BMW... i skoro odlučio da je to to. I onda svratim do Slobe, uzmem na probu ADXTG i dalje nisam nio gledao! Apsolutno drugačiji način vožnje, pozicija, stabilnost... snaga... Nedoumica je mi je bila potencijalni servisni trošak zbog lanca (15-20K km) o kome se u ovoj temi pisalo u novembru, ali sam shvatio da je to prilično daleka budućnost i da mi to neće biti faktor. Motor preuzeo krajem februara i "mučio" se do sredine maja da uradim prvih 1000km. Po preporuci, vozio ga do 5500 obrtaja, i taman iskoristio da se bolje upoznam sa ciklistikom, da napravim par tura do Kosmaja, Avale... oslobodim se jer sam nov vozač. Krajem maja odradio servis (mislim da je bio oko 14K) i ugradio nosač za kofer. E od tada se vozi drugačije, malo agresivnije - i sve to radi kao sat. Motor je izuzetno stabilan, u gradu se provlačim i sa 5km/h a na autoputu doguram do 130km/h i ne osećam nikakav problem. Ubrzanje do 90-100 je vrlo dobro i prilično linearno, što veoma znači na putu u slučaju da je potrebno preticanje Potrošnja je oko 4 litra, nešto ispod. Lanac čistio dva puta do sad. Neko bi rekao da mu je nedostatak "spartanski" setup i odsustvo pretinaca, ali mi to sasvim odgovara. Sledeća investicija mi je kofer, verovatno Kappa 40l crni, aluminijumski. Plan je da do kraja sezone naguram do 4000 - 4500km, što je skromno ali realno 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 272 Napisano juče u 09:59 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno mi se dopada ova makina. Kako se ponaša na nekom offroadu tj kako upija rupe, ja sam ga probao ali nisam išao van asfalta. Da li si se vozio sa prtljagom (suvozačem) i kako se tada ponaša? @slobasuper9 jel može skrivena naznaka koliko bi se kretao kompletan veliki servis, evo za bmw c400 znamo da ide od 1-2k evra, dovoljno da kažeš tu negde ili ispod toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borhes 21 Napisano juče u 11:25 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, dexex je napisao: Ozbiljno mi se dopada ova makina. Kako se ponaša na nekom offroadu tj kako upija rupe, ja sam ga probao ali nisam išao van asfalta. Da li si se vozio sa prtljagom (suvozačem) i kako se tada ponaša? @slobasuper9 jel može skrivena naznaka koliko bi se kretao kompletan veliki servis, evo za bmw c400 znamo da ide od 1-2k evra, dovoljno da kažeš tu negde ili ispod toga Nisam do sada vozio suvozača, niti kofer - sve je to planirano za avgust (eno, supruga najzad bira kacigu...). Silazio sam sa puta malo, par km kroz šumu na Kosmaju, nisam se previše hrabrio ali vidim da motor nema problema - samo ja Ležeći, ulegnuća na putu... to zaista lako savladava. Par puta sam namerno ukočio jače, ABS radi izuzetno lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...