Alekre 13093 Napisano Decembar 19, 2024 Ne silazi, 7449 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Misliš kao naše dede i pradede što vozile Tomose, Jawe i MZ? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 190 Napisano Decembar 22, 2024 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Au, kolega @Alekre,sad me ubi u pojam... Pa i ja sam ganjao te tomose, jawe i mz po njivama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4994 Napisano Sreda u 12:45 Drug član, 3754 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan SΥΜ ADXTG 400, Δοκιμή: Game Reset! - SCOOTERNET SCOOTERNET.GR Κομίζοντας τεχνολογία και καινοτομία στη μεσαία κατηγορία Κυβισμός: 399 cc * Ιπποδύναμη:... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7447 Napisano Sreda u 13:51 Drug član, 3091 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 7200e... Pa dobro.. 7850e je Honda koja je direktni konkurent, osim što ponavljam, SYM je napravio ozbiljan skok vešanjem, koji je do sad imala samo premijum klasa, Tmax i Honda 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4994 Napisano Sreda u 13:56 Drug član, 3754 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan 7.000 je kod Slobe . Mislim da je to presedan svoje vrste, da modeli budu jeftiniji nego u Gr. Što uopšte nije mala stvar. Sym ADX 400 TG WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Sym ADX 400 TG, 2024. godište, Scooter, Beograd. Cena 7.000 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 18 Napisano Sreda u 14:45 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je skroz ok cena, znaci da ce stici kod nas za mesec-dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...