Jump to content

Moto Zajednica

SYM ADXTG 400 premijera

Recommended Posts

• Drug član, 3677 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

A drugačiju percepciju imaju niži i manje krakati  ljudi, ne treba im verovati ;). Meni da ima mesta za noge znači da mi kolena ne udaraju u plastike, a ne da ima sanke za opružanje. To ionako ne mogu da izvedem ni na jednom modelu, možda na Burgmanu 650 eventualno.  A uzdam se u to što je preneo @slobasuper9, tj. da je njegovom kolezi od 1.95 m bilo komotno na probnoj vožnji. A videćemo...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 977 postova
  • Motocikl: NEMAM
Pa na papiru je negde izmedju adv i xdv, e sad honda ovde kod nas ima malo bezobrazne cene. Jedni problem za nas krakate moze biti mesto za noge, zbog visokih nogostupa. Pitao sam RideWithAalex, kaze da ima malo vise mesta za noge od adv, ali dosta manje nego cruisym... Sad videcemo
Videćeš kad stigne u salon :)

Meni je robusniji od Cruisyma i percepcija je da ima više mesta zato što je i korman podignutiji.

TL508 ima više prostora za noge od Cruisym-a a 400TG je na platformi TL-a.
  • Sviđa mi se 1

• BJB Maxi Scooter Club, 2074 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

А мени визуелно ТЛ508 малецак, нисам сео али сам често гледао уживо и изблиза. Баш сам се изненадио, очекивао сам да буде мало већи.

• Drug član, 977 postova
  • Motocikl: NEMAM

Pa ne znam...kako kome... Ja sam visok 181 i sedim baš baš komotno na TL-u, skroz ispružene noge. Za moje pojmove to je stvarno komotan i dobar skuter.

Ako poredite sa Burgmanom...pa E klasa i S klasa long nisu za poređenje,eto tako.

Da se vratimo na temu... 400TG je po mom a i mišljenju mnogih stvarno fanrastičan skuter u svom CENOVNOM RANGU.

Ali ajde, da ne bude, svaki cigo svoga konja hvali, ajde da stignu prvi komadi, da probate pa ćete doneti bolji sud možda :)

• Podržavam 1

• U prolazu, 12 postova

Pa onako, meni TL deluje solidne velicine i ima dosta duze sedenje u odnosu na cruisyma, samo ga zeza onaj skraceni deo kad ispruzis noge 😅 TG bi trebalo da se vozi drugacije, nogama obgrlis prednje plastike, bukvalno kao motor. Nadamo se da ce stici do sajma 🥰

Promenio član Gavrilo87

Kako bre da ga obgrliš nogama? Sedi se kao na svakom skuteru. Možda jedino kao ovo devojče, sa strane :)

12961-sym-eicma-sajam-2024-1.jpg

• U prolazu, 12 postova

Ko ima jos malo duze noge kolena ce mu biti jos napred, a ovaj crni deo plastike ce mu biti bas izmedju nogu. Tako mi se bar cini 😁

Promenio član Gavrilo87

Iskreno se nadam da samo tako izgleda zbog ugla slikanja, inače bi svako kočenje ili prelazak preko džombi bilo - jao jao.

A, i koji će mi skuter koji treba nogama da obgrljavam, ima lanac itd. Onda ću pre da kupim motor, ima i povoljnijih i boljih u toj kubikaži :)

Ovako to izgleda na mom sokoćalu. I to mi treba - da ima prostora za kolena, i da ih korman visoko preskače. Ali je prosto neverovatno kolika je to retkost na skuterima.

20240301-123942.jpg

Ovaj SYM svakako ispunjava ovaj drugi uslov, nadamo se i da će i prvi :)

• BJB Maxi Scooter Club, 2074 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

@slobasuper9

нисам га поредио ни са једним моделом, јер нисам

ни сео а камо ли пробао, само коментаришем да сам био изменађен величином, тј очекивао сам да буде мало већи.

Надам се да ћу га пробати јер ми се овако на око свиђа, а што се тиче висине и ја сам ту око 180 и немам проблем да се сместим на већину скутера.

Najavljena cena u Grčkoj - 7.195€

WWW-MOTOMAG-GR.TRANSLATE.GOOG

Η ελληνική αντιπροσωπεία της SYM, Γκοργκόλης Α.Ε., δημοσίευσε την τιμή του ADXTG 400, μια τιμή που αναμφίβολα θα βάλει δύσκολα στον ανταγωνισμό.  Εδώ στο MOTO μας...

Cenama se na većim i ozbiljnijim tržištima ozbiljnije i pristupa i bolje planira, jer to mogu. Kod nas se ništa ne zna falabogu, može da varira od uslova nabavke, konkurencije..., pa ćemo videti kada stigne.

Moje razmišljanje naglas - realno, nije ovaj model jeftin, bez obzira na specifikaciju. Nove skutere dosta kupuju početnici. S jedne strane imaš Hondu ADV350, na koga se lepe oni koji smatraju da su "japanci" zakon, a sa druge Zontes - nakrcan gadžetima, opremom, a još je  osetno jeftiniji.

Neće biti ni malo lako SYM-u da nađe svoje mesto kod nas, bez obzira na to koliko je dobar. Moraće da ulože dosta u marketing, cenim.

Promenio član boza_kg

Honda ima kofer, i to SMART, što bi rekli mladi :)

Ne može SYM da košta kao Honda, i da se dobro prodaje kod nas, a vi kako 'oćete.

Promenio član boza_kg
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja