Felipe02 7 Napisano Octobar 7 U prolazu, 5 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Honda NT650V Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, kupio sam Hondu u septembru sa jednim ,,malim,, problemom u drugoj brzini. U toku dodavanja gasa, motor samo krene da struze. Motor vuce i vozi se skroz normalno. Ali taj zvuk struganja mi razbija usi. Ako je neko imao slican problem bio bih zahvalan na pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 794 Napisano Octobar 7 Zainteresovan, 771 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Felipe02 'ajd ja ću ovako diskretno, ne moraju baš svi da čuju. Prvo se predstavi u temi koja se zove "Predstavljanje članova". Tamo, kako pravila foruma nalažu, u par rečenica napišeš ko si i odakle si. E, kad ti mi kažemo: dobro nam došao i kad saznamo odakle si, dobićeš dosta savjeta od članova koji razumiju problem i gdje i kome da se obratiš po tom pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Felipe02 7 Napisano Octobar 7 U prolazu, 5 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Honda NT650V Prijavi odgovor kao problematičan @Guliver Predstavio se u temi par minuta ranije nego sto sam napisao ovaj post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 794 Napisano Octobar 7 Zainteresovan, 771 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Praštaj, promaklo mi je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Felipe02 7 Napisano Octobar 7 U prolazu, 5 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Honda NT650V Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav problem, ali ako moze neka pomoc bio bih zahvalan ne znam da li bih se trebao plasiti ili ne zbog zvukova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1641 Napisano Octobar 7 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ne valja kad nešto struze i tako ne treba voziti motor. Morao bi sa nekim iskusnijim uživo da lociras odakle se taj zvuk čuje. Ako je isključivo u drugoj brzini onda je problem u menjacu, a ako struze i u drugim brzinama može biti nešto na relaciji menjac-zadnji točak. Tu imaš kardan koji na oba kraja ima neke nutove, a kod tocka i diferencijal koji je takodje pun nutova, ležajeva i zupcanika koji mogu da proizvode zvuke struganja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Felipe02 7 Napisano Octobar 7 U prolazu, 5 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Honda NT650V Prijavi odgovor kao problematičan @malitomic Da, čuje se samo u drugoj brzini pri dodavanju gasa. Ne mogu uopšte da provalim odakle dolazi taj zvuk, ali znam sigurno da se čuje samo kada dajem gas, čim pustim da sam ide, ništa se ne čuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1641 Napisano Octobar 7 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Felipe02 je napisao: @malitomic Da, čuje se samo u drugoj brzini pri dodavanju gasa. Ne mogu uopšte da provalim odakle dolazi taj zvuk, ali znam sigurno da se čuje samo kada dajem gas, čim pustim da sam ide, ništa se ne čuje Probaj da vratis motor tom ko ti ga je prodao, ili neka ti nadoknadi popravku od oko 500e. Ako je problem sa menjačem to će toliko da kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Felipe02 7 Napisano Octobar 14 U prolazu, 5 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Honda NT650V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, zakazao sam pregled kod majstora. Izgleda da je menjac. Motor sam uzeo po jako jako povoljnoj ceni, prosli vlasnik mi je i rekao da se cuje drugacije u drugoj brzini ali da ne zna sta je i da se on vozi skroz normalno. Za nedelju dana cu znati tacno sta je, pa pisem ovde za buduce clanove koji imaju slican problem. Hvala jos jednom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 13962 Napisano Octobar 21 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/getiebe-honda-deauville-1212580601/ Honda Deauville Motor, € 300,- (2700 Wiener Neustadt) - willhaben WWW.WILLHABEN.AT Honda Deauville Motor. 12.390.726 Angebote. Günstig kaufen und gratis inserieren auf willhaben - der größte Marktplatz Österreichs. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9515 Napisano Octobar 21 (promenjeno) Ne silazi, 2255 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @lencuga Daj prevedi čoveku (a i nama ) tekst oglasa... Promenio Octobar 21 član Blaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 13962 Napisano Octobar 21 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza, prvi oglas za menjac da je u super stanju sa predjenih 15K. Drugi da je motor sa 45K i da se jos uvek moze isprobati jer nije skinut. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 13962 Napisano Octobar 29 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @Felipe02, da li si resio problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...