VojvođaninZR 24 Napisano Octobar 4 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda NTV 650 revere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Evo i ja da se predstavim kako i red nalaže, obzirom da sam nov na forumu. Zapravo nisam samo nov na forumu, relativno sam nov i na motoru. Iako vozim motor od kad mi to zakon dozvoljava, pa i malo ranije, kažem da sam nov na motoru jer do sad sve su to uglavnom bili mopedi. Moje ime je Damir, 1990. godište, iz Zrenjanina. Zaljubljenik u motore od kad znam za sebe. Počeo na Tomos automatiku u osnovnoj, prešao na APN 4 u srednjoj školi, kratko vreme vozio mali skuter sprint eagle i onda najzad, 2014. godine položio A kategoriju. Prvi malo veći motor opet skuter Piaggio X9 180cc, a od 2021. ponosni vlasnik Honde NTV 650 revere '96 godište. Nemam puno vremena za vožnju, ali uživam u svakom momentu provedenom na motoru. Već neko vreme pratim forum i evo reših i ja da se učlanim. Uglavnom u vožnju idem sam, ponekad sa suprugom. Vrlo rado bih se odazvao nekoj vikend varijanti, ili kad god imam vremena i vozio u društvu sa kolegama. Ukoliko ima nekog u blizini, ili pak negde dalje, ko je raspoložen za vožnju, ja sam tu za dogovor. Slike motora trenutno nemam, ali biće koliko sutra. Još jednom pozdrav svima i radujem se budućem druženju. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9609 Napisano Octobar 4 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 4 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Daj neku fotku da vidimo ljjutu mašinu Reverku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Octobar 5 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1569 Napisano Octobar 5 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 99 Napisano Octobar 5 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 296 Napisano Octobar 5 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VojvođaninZR 24 Napisano Octobar 5 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda NTV 650 revere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Evo me opet. Mislio sam da ću uspeti danas da se provozam i napravim koju sliku na putu, ali eto... Dani su sve kraći, a obaveze iste Obzirom da sam obećao neku sličicu ipak je Honda ugledala svetlost dana, makar i na dvorištu. Pa da se upoznamo... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Octobar 6 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Octobar 6 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/5/2024 at 6:59 PM, VojvođaninZR said: Vidi moja stara Hondica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VojvođaninZR 24 Napisano Octobar 7 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda NTV 650 revere Prijavi odgovor kao problematičan Iako sam ja nov na ovom forumu, moj motor definitivno ima određenog staža na istom. Bilo kakva informacija o motoru, odnosno o njegovoj istoriji je dobrodošla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5295 Napisano Octobar 7 Drug član, 1896 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 92 Napisano Octobar 7 U prolazu, 21 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Octobar 8 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/7/2024 at 7:12 AM, VojvođaninZR said: Iako sam ja nov na ovom forumu, moj motor definitivno ima određenog staža na istom. Bilo kakva informacija o motoru, odnosno o njegovoj istoriji je dobrodošla. Šta da ti kažem, kupili smo ga od majstora Joce iz Zrenjanina. On ga je do poslednjeg šrafa sredio, ofarbao... Tast ga je vozio povremeno penzionerski, ja samo par puta. Otišao je prijatelju u Aleksandrovo koji ga je isto slabo vozio i mislim da si ga ti uzeo od njega. Motor je bio sređen vrhunski. Ima ovde tema kada sam ga ja prodavao javio se i stari vlasnik koji je prodao Joci, tako da se zna poreklo do četvrtog kolena 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Octobar 8 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komsija- kolega i dobrodosao na forum. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VojvođaninZR 24 Napisano Octobar 8 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda NTV 650 revere Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mradomir je napisao: Šta da ti kažem, kupili smo ga od majstora Joce iz Zrenjanina. On ga je do poslednjeg šrafa sredio, ofarbao... Tast ga je vozio povremeno penzionerski, ja samo par puta. Otišao je prijatelju u Aleksandrovo koji ga je isto slabo vozio i mislim da si ga ti uzeo od njega. Motor je bio sređen vrhunski. Ima ovde tema kada sam ga ja prodavao javio se i stari vlasnik koji je prodao Joci, tako da se zna poreklo do četvrtog kolena Hehe Jeste, ja sam ga uzeo od Bate iz Aleksandrova, upravo me je privuklo njegovo stanje. Evo skoro tri godine je kod mene i ja sam više nego zadovoljan. Ne stižem da ga vozim koliko bih hteo, ali šta ćeš, obaveze... Otišao bih do nekog majstora da ga pregleda malo, možda karburatore da prešteluje ako treba, pa ako znaš nekog dobrog, preporuči. Nije mi problem da se provozam malo dalje ako treba, bitno mi je da je majstor dobar i pošten. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Octobar 9 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš Ranka u ZR-u @abarth_maniac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2616 Napisano Octobar 9 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Octobar 9 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, VojvođaninZR said: Hehe Jeste, ja sam ga uzeo od Bate iz Aleksandrova, upravo me je privuklo njegovo stanje. Evo skoro tri godine je kod mene i ja sam više nego zadovoljan. Ne stižem da ga vozim koliko bih hteo, ali šta ćeš, obaveze... Otišao bih do nekog majstora da ga pregleda malo, možda karburatore da prešteluje ako treba, pa ako znaš nekog dobrog, preporuči. Nije mi problem da se provozam malo dalje ako treba, bitno mi je da je majstor dobar i pošten. Hvala @mradomir! Kolega, motor mi je poznat, vidjao sam ga na bagljasu oko nadvoznjaka, vozao ga je malo stariji covek cini mi se. Dodji do mene da se upoznamo, a usput i da pogledamo masinu! Uvek mi je bila privlacna i bas imam zelju da je vidim. Moj br je 0600903000. Adresa je Petra Preradovica 30, a imas i na gmaps-u RPM moto. Pozdrav i uzivaj u voznji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VojvođaninZR 24 Napisano Octobar 9 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda NTV 650 revere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, abarth_maniac je napisao: Hvala @mradomir! Kolega, motor mi je poznat, vidjao sam ga na bagljasu oko nadvoznjaka, vozao ga je malo stariji covek cini mi se. Dodji do mene da se upoznamo, a usput i da pogledamo masinu! Uvek mi je bila privlacna i bas imam zelju da je vidim. Moj br je 0600903000. Adresa je Petra Preradovica 30, a imas i na gmaps-u RPM moto. Pozdrav i uzivaj u voznji! Obavezno. Gledaću tako nešto pre 17 da naiđem, ranije ne mogu nikako. Vidimo se koliko već sutra. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...