mick 4345 Napisano pre 10 sati Drug član, 2786 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Elmilorad je napisao: Da li je Z703f bolji od Cfmoto 800mt? Da li motor puno greje po gradu leti? Da li je tačno da trza(kao stariji Versys 650) kada mu se naglo oduzme i doda gas(npr. ulazak u kružni tok),da nije uglađen kao npr. Honda cbf1000? 1. 800MT ima više opreme... 2. Greje kao i svaki drugi... 3. Nastavak odgovora pod br 2...svaki motocikl nevezano za brend trza i pravi probleme na manim brzinama zbog Euro normi koje se uvode svake godine. Motori su ugušeni i nisu kao bilo koji stari motor koji je radio bez ikakvih ograničenja u pogledu izduvnih gasova...ogromna je razlika između Euro 4 i euro 5+ normi. Samim tim grejanje agregata se pojačava...tako da svaki nov motor greje nenormalno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 268 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam... Al' došlo vreme da se pogleda i nešto novo...lepša polovina i sva deca insistiraju... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4345 Napisano pre 9 sati Drug član, 2786 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Napravi spisak...idi lepo da probaš šta te zanima i videćeš i sam šta ti leži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 75 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Elmilorad je napisao: Da li je Z703f bolji od Cfmoto 800mt? Da li motor puno greje po gradu leti? Da li je tačno da trza(kao stariji Versys 650) kada mu se naglo oduzme i doda gas(npr. ulazak u kružni tok),da nije uglađen kao npr. Honda cbf1000? Pa sad zavisi sta zelis od zontesa...cenovno bolji ..voznja za sad u dvoje bolja,na cf mozda udobnija.. da trza na gasu dok se ne naviknes na saltanje gasiranje...zato sto ima sajlu a ne elektronski gas, trza sto se klapne brze spustaju i dizu...od 5500-6000 rpm ispaljuje kao raketa bez zadrske sa 200+ kg na njemu..Grejanje pa sta znam vozili smo po gradu na vrucni greje kao i svaki drugi ali ne nesto kao sto vicu na ostale... a Honda je honda 4 cilindra je dosta mirniji rad u odnosu na 3... Zontes je nesto izmedju yamahe mt 07 i 09 ... Zabavniji je ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 268 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Problem je što u Nišu nema test vozilo,može samo da se gleda u dućanu. Na oko mi je Z 703f najkvalitetniji od svih kineza.Vozio sam i CF800mt,odličan motor,ali 9000€ za 2 cilindra mi je puno. A,što se tiče grejanja,kod Honde je kao da jašeš kalorifer! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4345 Napisano pre 5 sati Drug član, 2786 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Grejanje je pojašnjeno...jedan dan doleti do Bg-a pa polako na testiranja. Ima ih dovoljo za celodnevi provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...