Andrej_Hotstepper 7648 Napisano Februar 1 (promenjeno) Drug član, 3159 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...mi smo u društvu imali ovakvu kacigu.. Doduše narandža... I slušila je kao pomoćno sredstvo kad neko od bećara ide da provoza neku damu... Što bi se reklo "opšte dobro" @abarth_maniac nek kaže kako se zvala kaciga Promenio Februar 1 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Februar 1 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na Sandru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13243 Napisano Februar 1 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i ja nekada "pomoćnu kacigu". Nisam je nikad vadio iz kofera. Pre par godina poklonih je drugaru koji se još nije oženio. On će izgleda da se ženi, na dobrom je putu. Pa ako ima još neko ko treba da se oženi da mu prosledimo tu kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malaga94 140 Napisano juče u 16:17 (promenjeno) U prolazu, 20 postova Lokacija: Medvedja Motocikl: HONDA NC700x Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Cao svima, ovo je veoma ozbiljna masina, i ja sam je testirao u autoprometu, slazem se sa kolegom oko mana, nasao sam jos neke sitnice, sve u svemu mislim da vredi 8k eura bacite pogled na moju recenziju da cujete zvuk i vidite sve detalje(ne zamerite oko nekih gresaka, ovo mi je prva recenzija ikad ) Promenio juče u 16:18 član malaga94 slovna greska 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1386 Napisano juče u 16:28 Drug član, 895 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Bolji od Afrike Twin, ala klikbejta i hule kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1036 Napisano pre 10 sati Drug član, 1094 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @malaga94 Pustio video, slušam, čujem naglasak i reko' "ovo mora da je Svilajnac" Dobro si uradio pregled. U principu si rekao sve što je bitno a pogotovo to oko veličine motora. P.S. posle sam tek skontao da sam gledao tvoj video putopis do Malage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malaga94 140 Napisano pre 22 minuta U prolazu, 20 postova Lokacija: Medvedja Motocikl: HONDA NC700x Prijavi odgovor kao problematičan @Rider000 Haha, malo zdrave diskusije nikad nije na odmet! Naravno, Africa Twin je klasa za sebe, ali zanimljivo je videti kako se novi igrači trude da ponude što više za manje novca. @Bojan_Jgd Hahaha, Svilajnac pogađa iz prve! Drago mi je da ti se svideo pregled, trudio sam se da pokrijem sve bitne stvari. A još mi je draže što si već gledao i putopis do Malage! Jesi li nekad vozio neku dužu turu ili ti je vožnja više za uživanje u kraćim relacijama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...