malaga94 144 Napisano juče u 15:31 U prolazu, 21 postova Lokacija: Medvedja Motocikl: HONDA NC700x Prijavi odgovor kao problematičan Ako izuzmemo izgled, koji nekome odgovora a nekom ne(bas lici na tracer 9 - 2025) meni ce licno ovaj model biti babaroga, pogotovo ako uzmemo u obzir manju tezinu, vecu snagu i sto je najbitnije udobnost(ako zadrze sediste iz 703f). Cak su i popravili komande na kormanu u odnosu na 703f Mene je i 703f odmah kupio zvukom, bas je dobar, sve ove masine sa 2 cilindra su manje vise smorile, ko traktori Ako mu cena bude kompetentna i slicna 703f mislim da ce vredeti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2842 Napisano juče u 18:42 Drug član, 1396 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Top. Nisam ni znao da su ga najavili.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 48 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, Gordak985 je napisao: Top. Nisam ni znao da su ga najavili. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Po youtube pregrst snimaka ..spotova o najavi vec ima 4 meseca, samo ja nisam obracao paznju dok nisam sveo na 3-4 modela u uzi izbor pa mi Zontes na 1, Voge na 2, Qj moto na 3 i Cf na 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2842 Napisano pre 23 sati Drug član, 1396 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Videh i f 21/18 i f 19/17 i rr, ali t mi promakao :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...