XSR 62 Napisano Februar 22, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Za autora teme, slazem se sa ostalima da AGV ispod 200e i nije neki kvalitet. @maki, jel mozes da postavis sliq ako nije problem, kako tvoja gp pro izgleda iznutra? posto kod mene nije cela oblozena onom mekanom postavom, a novu sam uzeo pre 2-3 god, malo mi sumnjivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 22, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Mene moja AGV kaciga ceka... Samo da odem u Italiju po nju. Narucio sam je tamo jer je ovde sve mnogo skuplje... Tacnije K4 kacige i nema da se kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kakva su iskustva sa nolan n62 kacigom... svidja mi se ova n62 gemini, isplati li se uzeti je ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Februar 22, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan procitaj naziv teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan GP-1 je najjeftinija serija, i kaciga je totalni šit, ali je meni dva puta spasila glavu. Slava joj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 22, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan GP-1 je najjeftinija serija, i kaciga je totalni šit, ali je meni dva puta spasila glavu. Slava joj! To je i najbitnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan imam agv air tech valda sam dobro napisao,prosle godine u novembru platio sam je 16200 u markosu,na deklaraci made in china,I pitam se sta bi bilo da je ta kaciga napravljena u Itali koliko bi onda kostala posto i nije bas nesto. Bucna vetar duva na sve strane(promaja te vata pod njom)jedino je dobra pri ozbiljnom padu koju je testirao drug od naseg forumasa bate iz vrbasa.Drug je kupio pre dve nedelje nolana N62 i kaciga je bolja puno od ove moje i jeftinija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan GP-1 bas losa kaciga. Bucna , duva a i magli cunimi se uvek. Airtech je bolja, udobnija. Na gsxr-u ok na bmw-u moze da prodje. Problem je sto su mi se dva vizira " pokvarila" na njoj. Oba puta prilikom voznje po magli sa dignutim vizirom. Kad sam pokuso da ih obrisem samo su pobeleli malo a kasnije skroz. Sa takvim vizirom se tesko vozi jer se skoro nista ne vidi a oba puta mi se desilo malo dalje od kuce. Longway ima dobar vizir, nikad ne magli, ne duva ispod nje, udobna je. Na njoj mi je problem sto se pojavilo neko zujanje prilikom brže voznje na bmw-u. Ocu da poludim od tog zvuka a posle duze voznje mi zuji u usima jos neko vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako GP-1 uspe da vam magli... Pri vecim brzinama duva, tj susti, ali za te pare ja mislim da je solidna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ovaj hard_rock zapeo pa ne pusta. ja sam hjc zf-9 platio 12ooo dinara a za MDS je AVION! Jedina stvar je sto su kalupi razliciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Decembar 27, 2011 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego sto svi skocite znam da je stara tema.... da ne bi otvarao novu temu postavljam ovde pitanje: Konkretno me zanimaju misljenja o AGV K-3 modelu http://www.agv.it/prodotto.asp?Id_Prodotto=248 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Decembar 28, 2011 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovoj akciji za 109 eur? http://www.moto-berza.com/moto-vesti/domace-vesti/ljubilarna-agv-kaciga-k3-za-samo-109-evra-/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Decembar 28, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti jos cena ove kacige . . . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Decembar 29, 2011 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti jos cena ove kacige . . . Hvala Stevo, ova kaciga je tamo 200 eur... Mene zanima konkretna misljenja o AGV K-3 ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filip123 5 Napisano Decembar 29, 2011 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja nosim k3 uzeo sam je ove sezone i posteno je navozao. nije jako bucna dobro dihtuje i ne magli puno. sve u svemu skroz ok kaciga po meni. gledao sam razne proizvodjace i modele al sam se na kraju ipak odlucio za agv posto mi i burazer isto nosi k3 i zadovoljan je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 179 Napisano Septembar 23, 2023 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kolika je garancija na AGV kacige?U celom svetu je 5 godina, kakva je situacija kod nas?Meni je na K1 lak ispucao po celoj kacigi a kupio sam je pre 2 godine i 20 dana u Platneru. Imam i fiskalni. Odem kod njih i kažu da je garancija istekla i da nema pomoći. Odem na strane sajtove i svuda piše 5 godina garancija. Pa ko je sada lud?Sent from my Pixel 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7694 Napisano Septembar 24, 2023 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jedna godina ti je za fabricke greske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano Septembar 24, 2023 Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, BaneNS je napisao: Da li neko zna kolika je garancija na AGV kacige? U celom svetu je 5 godina, kakva je situacija kod nas? Meni je na K1 lak ispucao po celoj kacigi a kupio sam je pre 2 godine i 20 dana u Platneru. Imam i fiskalni. Odem kod njih i kažu da je garancija istekla i da nema pomoći. Odem na strane sajtove i svuda piše 5 godina garancija. Pa ko je sada lud? Sent from my Pixel 7 using Tapatalk Da bi ostvario garanciju od 5 godina moraš da registruješ i sebe i proizvod na sajtu proizvođača, inače ti važi standardna zakonska garancija (kod nas 2 godine). Tako je za sve proizvode sa produženom garancijom, pa i Schuberth, ali svakako mora proizvođač da nudi tu opciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gija 48 Napisano Februar 14 (promenjeno) U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: H2R Prijavi odgovor kao problematičan Да ли неко има искуства са К6 моделом. Узео би је због тежине, лагана је и има 5 звездица на Шарп тесту.? Или Shoi NXR2 ? Која је тежа.. Јел има искуства неко? Да ли су ове две кациге ту у рангу по квалитету или су разлике велике? Promenio Februar 14 član Gija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Februar 18 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam hteo da uzmem agv k6 isto zbog tezine i širokog vidnog polja ali u plarneru nike bolo odgovarajiće veličine Uskoro bi trebao da idem za Beč pa ću je najverovatnoje uzeri na neprovereno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...