Vladarox 15 Napisano Septembar 20, 2024 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Neverovatno mi je da nigde ne postoji da se kupi kapaljka, dizna, mazalica ko je kako zove za jednu stranu za scottoiler, uhvatio mi lanac kapaljku kad sam vracao u rikverc. Ako ima neko ili zna nekog ili zna gde mogu da kupim, svaka pomoc dobro dosla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5079 Napisano Septembar 20, 2024 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Za 15 min stizem kuci pa da pogledam . 99% sam suguran da imam . Dacu ti je ako je nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5079 Napisano Septembar 20, 2024 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladarox 15 Napisano Septembar 20, 2024 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Javi ako nadjes, pivo je na moj racun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13086 Napisano Septembar 20, 2024 Ne silazi, 7448 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladarox 15 Napisano Septembar 20, 2024 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi komoletna kapaljka, otkinuo lanac sve do creva, hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5079 Napisano Septembar 20, 2024 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Daj sliku da vidim , ne znam na sta mislis tacno...mozda imam sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5079 Napisano Septembar 20, 2024 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Davno sam imao scott ali ako se secam , izmedju creva i kapaljke nema nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladarox 15 Napisano Septembar 20, 2024 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Kupio motor sa scottom, prvi put ga kotistim, ovakva je bila.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladarox 15 Napisano Septembar 20, 2024 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan A crevo je promenjeno, nije fabricki crno, providno najobicnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5079 Napisano Septembar 20, 2024 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Aha...crni deo u koji ulazi kapalica , i spojen je sa crevom ( moje fabricko je bilo belo isto ).. Taj metalni deo imam... Cek da vidim za ovaj crni qrcic... Nisam siguran bas da imam i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladarox 15 Napisano Septembar 20, 2024 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Opusteno, ujutru krecem na put, sprej je sa mnom… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5079 Napisano Septembar 20, 2024 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg , imam sve sem toga... Imam ulja ostalo mi i crveno i plavo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladarox 15 Napisano Septembar 21, 2024 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala u svakom slučaju, možda će nekom drugom zatrebati nešto od toga, pa bi prepustio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7444 Napisano Septembar 21, 2024 Drug član, 3090 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio 5 tih mazalica.. Krajeva. I onda ih ostavio negde na sigurno, kad su mi trebali nema trika da nađem. Dobijem od druga novu. I naravno našao kad mi više nije trebalo, i onda opet ostavio da znam gde je. Evo sad baš razmišljam, ne znam gde su. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladarox 15 Napisano Septembar 21, 2024 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom tako bude, uvek se nadje kad ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1629 Napisano Septembar 21, 2024 Drug član, 1012 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa napravi kapaljku, nije to neka bas mudrost. Vidi na aliexpres nesto slicno pa iskoristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladarox 15 Napisano Septembar 22, 2024 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Rešena kapaljka u domaćoj radinosti pomoći ugle za špric, tako da moze tema na off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Septembar 22, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može, daj slike, opiši proces :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1629 Napisano Septembar 22, 2024 Drug član, 1012 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Igla za spric nije bas dobra varijanta, nadji crevo za vakum malog precnika ili neko cvrsce plasticno kao sto je cevcica. Ako ti nesto zakaci nece ti uleteti u lanac i otkinuti. Kod igle hoce. Privremeno resenje je to ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Septembar 22, 2024 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Uložak od hemijske olovke moze biti ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1727 Napisano Septembar 22, 2024 Drug član, 888 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to resio sa obicnom lizalicom. Tj. drskom od iste. Usao u prodavnicu, odabrao pravi promer, zasladio se, montirao cevcicu i to je to. Sljaka bez problema vec 3000 km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...