Jump to content

Moto Zajednica

Vladarox

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Suzuki sv650s

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Vladarox's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

14

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav svima. Do sad se nisam oglasavao u ovoj temi, ali sam je prelistao uzduz i popreko sto se kaze i dosta stvari saznao i naucio o Sv-u. Od marta sam ponosni vlasnik S varijante iz 2007 godine i za ovih 4k km sam zadovoljan, ali je dosao red i da prvi put posetim majstora, kako nisam iz Bg-a ali vec neko vreme zivim tu, nemam bas nikakva iskustva sa njima, pa mi je potrebna pomoc i preporuka, kod koga odvesti motor da se provere i nasteluju ventili, i koliko bi me to zadovoljsrvo kostalo odprilike? Znam da na forumu ima posebna tema o majstorima, ali bi bas voleo od vozaca Sv-a misljenje. Ako post krsi pravila foruma, izvinjavam se unapred.
  2. Kupujem moto jaknu, sa zimskom postavom. U velicini 2xl-3xl. Visok sam 198cm i oko 100kg
  3. Potreban štender sa nosacima za viljusku, sa realnom cenom
  4. Pozdrav ekipa. Kupujem korman sa nosacima kormana, zbog konverzije SV-a sa heblova na korman, tako da je bitno da korman bude fi22mm i da nosaci budu ravni sa donje strane da bi mogli lepo da legnu na trougao.
  5. Ixon sprinter vadiva postava, svi protektori 3xl, crna sa fluo detaljima, kao nova. Ja sam 196cm 97 kg, duzina odlicna, ali mi je siroka
  6. Pozdrav ekipa Moje ime je Vladimir, zivim u Beogradu i imam 23 godine. Prvi susret sa motorom je bio sa nekih 12-13god (skuter 49cc) i tad je sve krenulo, kasnije sa 16 polozio A1 i presao na 125 manuelca, e onda doslo vreme da se upise fakultet, pa sam napravio par godina pauze dok se nisam vratio na dva tocka, onda polaganje A2, pa prvi ozbiljniji motor Kawa er6n, ipak shvatio da je prejak za novi pocetak, presao na Kle 500 i na njemu se 'vezbao', od pre par dana sam vlasnik Suzukija sv650s, s obzirom da vec nekih 7-8 god pratim ovaj forum, i dosta korisnog sam procitao i naucio ovde, resih da se pridruzim.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja